Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Pavli, to mě moc mrzí, drž se
. Reakci máš stejnou jako já, taky nejdříve v pohodě a pak to na mě padlo.
Zdravim holky tak včerejši UTZ dopadl blbě jen jeden folikul a to 15mm a dr řikala že tam byl ještě jeden a ten prasknul tak ovu proběhla tak jsem nafasovala clostik mam ho brat 3-7 den cyklu a po MS 12-13 den na UTZ SNAD TO BUDE UŽ OK
@PavlaPir píše:
Holky, taky hlásím jen /Nejdřív jsem to brala v pohodě, protože jsem to čekala, ale teď to na mě nějak dopadlo
Pavli, to mě mrzí
Znám ten pocit zklamání. ALe nevdzávej to, bojujem dál ![]()
Holky vy jste moje zlatíčka, ještě že vás mám. Manžel na to řekne jen to je škoda a toť vše, nějak moc velkou podporu od něj čekat nemůžu, tak jsem ráda, že jí mám od vás ![]()
Pavli, manžel taky řekne, že je to škoda a tím to pro něj končí, nechápe, proč se tím já dlouho trápím a dlouho se s tím vyrovnávám. Říká, že až to přijde, tak to přijde. Má pravdu, ale mě to jen tak hodit za hlavu taky hned nejde.
Lucie, kolikátý den cyklu jsi byla na ultrazvuku, třeba folík ještě doroste!
PAVLI - tak to nešťastná zprávička, ale nezoufej
nebo se raději vybreč aby se ti ulevilo, ponadávej si na ten život a bude líp
![]()
dani nevim co to bylo dneska teplota porad dole 36.6 jsem 16dc a dneska uz cas priznaky zadne vytok nemam krev zadny a citi se dobre a vajecniky nebolijou.tak nevim co to bylo
pavli to mi je lito ale uvidis bude lip.kazda z nas vime jak se citis.
Hani, tak to je super, že je ti dnes líp, tak držím pěsti, aby to vyšlo!
@hanka1120 píše:
dani nevim co to bylo dneska teplota porad dole 36.6 jsem 16dc a dneska uz cas priznaky zadne vytok nemam krev zadny a citi se dobre a vajecniky nebolijou.tak nevim co to bylo
Tak to je dobře,že ti už nic není,neboj bude to dobrý.Držím ti pěstičky ať to příště vyjde
.
@PavlaPir píše:
Holky, taky hlásím jen /Nejdřív jsem to brala v pohodě, protože jsem to čekala, ale teď to na mě nějak dopadlo
Mrzí mě to , buď statečná a hurá na další pokus
.
dani od vcerejska mne nic uz nei bylo to jen jeden den.tezko rict co to bylo ale takle bolestivou mivam ovulku.ale protoze si mreim bt tak uz trosku sve telo znam.ovulku mivam okolo 17dc .jinak vcera teplotka 36.6 dneska 36.9 jsem 17dc a luternni fazi mivam 11dni takze mi to krasne vyjde.a dostat bych to mela 18.4 dani na hcg uz nejdes? ceka te az ultrazvuk? uz se ti to pomalu blizi,tesis se co? bude fotecka?
@hanka1120 píše:
dani od vcerejska mne nic uz nei bylo to jen jeden den.tezko rict co to bylo ale takle bolestivou mivam ovulku.ale protoze si mreim bt tak uz trosku sve telo znam.ovulku mivam okolo 17dc .jinak vcera teplotka 36.6 dneska 36.9 jsem 17dc a luternni fazi mivam 11dni takze mi to krasne vyjde.a dostat bych to mela 18.4 dani na hcg uz nejdes? ceka te az ultrazvuk? uz se ti to pomalu blizi,tesis se co? bude fotecka?
Tak to taky nevím co to mohlo být
. Hlavně ,že je ti už dobře a hurá na další pokus
..... No jo už si říkám jak to utíká ,že od úterka za týden bude UTZ a doufám,že bude vše ok,snažím se na to moc nemyslet,těším se i bojím,ale bude to ok jak jinak
. Je mi docela dobře ,břicho nebolí , jen ty nevolnosti , to je hrůza,ale ta zázvorová lízátka docela na chvíli pomáhají
. Na HCG už nemusím měla jsem ho vysoký,tak jen UTZ.
Holky, taky hlásím jen /
Nejdřív jsem to brala v pohodě, protože jsem to čekala, ale teď to na mě nějak dopadlo