Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
dani tobe drzim palecky at je vse ok. ja uz se tesim na menstruaci a na dalsi cyklus.
Dani, tak to je super, že ti je celkem dobře, teda až na ty nevolnosti, tak hlavně, že nezvracíš. Ono to brzy odezní. Neboj, ultrazvuk dopadne na jedničku a ty uvidíš konečně svého malinkatého broučka
.
Tak nás čeká druhý pokus IUI,ten první se nepovedl,pak mi dělali hysteroskopii,kde odstranili polyp a teď nás čeká druhý pokus IUI,ale bude za pomocí Menopuru inj.,máte s tím některá zkušenosti?a kolik jste doplácely za Menopur injekce?
Jinak jsem tu četla,že jste platily i za samotné IUI?Já jsem za první IUI neplatila vůbec nic,ale taky jsem nic nebrala…
danculo ja jsem mela taky jedno neuspesne iui,brala jsem clostik utros a pregnyl . chodim do caru ale do statniho takze jsem u prvniho neplatila nic.koncem dubna nas ceka druhy a zaroven posledni iui ale budu od 3dc pichat fostimon,doktorka mi rikala ze fostimon prijde na 1000kc+ 1100 kc takovy ty hadicky katr nebo jak se tomu rika.
@hanka1120 píše:
danculo ja jsem mela taky jedno neuspesne iui,brala jsem clostik utros a pregnyl . chodim do caru ale do statniho takze jsem u prvniho neplatila nic.koncem dubna nas ceka druhy a zaroven posledni iui ale budu od 3dc pichat fostimon,doktorka mi rikala ze fostimon prijde na 1000kc+ 1100 kc takovy ty hadicky katr nebo jak se tomu rika.
Hani,já chodím do Pronatalu v Teplicích,ale je to vše na dlouho,alespoň mě to tak připadá,ale nic s tím neuděláme,musíme být trpěliví.Já jsem také brala u první IUI hormony v tabletkách,byl to Clostilbegyt,estrimax a utrogestan..ale nepomohlo mi to.A teď si budu aplikovat injekce Menopuru,je tam asi o něco větší pravděpodobnost otěhotnění,ale taky ne nějaká velká,tak uvidíme..Těch injekcí Menopur je v balení 10,mělo by to balení stát kolem 1000,–,sama přesně nevím..Moc ti držím palečky,aby vše vyšlo ![]()
danculo i ja tobe taky drrzim palecky.ja mam posledni iui z duvodu ze mi rekla ze pokud to nevyjde dalsi nema cenu pak ivf.ja mam totiz problem s folikama,vypada to ze bez prasku se ovulka nedostavi kdy zacnes pichat ten menopuru?
@hanka1120 píše:
danculo i ja tobe taky drrzim palecky.ja mam posledni iui z duvodu ze mi rekla ze pokud to nevyjde dalsi nema cenu pak ivf.ja mam totiz problem s folikama,vypada to ze bez prasku se ovulka nedostavi kdy zacnes pichat ten menopuru?
Dnes jsem byla v Pronatalu Teplicích,tak mi dnes doktorka řekla o tom Menopuru,jdu tam za 14 dní na kontrolu a to mi pak řeknou,kdy si budu aplikovat injekce,takže zatím nevím…
A to jsi podstoupila už 6.pokus IUI?
Příspěvek upraven 06.04.12 v 15:01
Mě se zase tvoří málo folikulů…no jo,je mi už taky 34,vlastně letos už 35 let
![]()
danculo me bude 29let bez lekunemam zadny folik a s clostikem jsem mela vzdycky jen jeden velkej dominantni.tak jsem zvedava jak to bude u injekci,jestli budou aspon dva.
Hani, u mě pořád stejný, cystu cítím, v noci jsem se nějak blbě otočila a vzbudila mě bolest, ale přes den celkem dobrý. Tak jen doufám, že se mi ta cysta moc nezvětšila, protože před ultrazvukem mě nebolela.
Ahojte holky, od středy jsem tu nebyla, byli jsme v Madarsku na Velikonoce s karavanem, bylo to super, už jsem doma a pročítám Vaše diskuze…já jsem v sobotu dostala mrchu
,byla jsem 15 dní po 1 IUI, takže napoprvé nic.Akorát mě zmátlo, že mívám cyklus 28 dní a po tom Pregnylu jsem to dostala o 3 dny dříve…sakra…takže si už propočítávám, kdy půjdu na 2 IUI, doufám, že můžu hned tento měsíc.....začínám být trochu skeptická, dost jsem tomu věřila, i mě dost bolely vaječníky týden po IUI, tak jsem už myslela…ach jo…kdo nezažije, nepochopí
slunecnice zcela te chapu taky u mne prvniiui nevysla.pokud neberes leky na ovulku nebo po pripade clotik tak si myslim ze muzete hned do dalsi iui.ja mivam cyklus po 28 dnech a s iui jsem mela cylus po 30dnech.taky jsem verila ze prvni iui vyjde pak jsem to obrecela.taky pokam na mrchu a hura iui ale budu pichat injekce.a je mi lito ze to nevyslo druha bude uspesna uvidis ja tom taky verim u sebe nebo spis budu se snazit verit