IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
791
13.12.12 14:37

@popina po utroši nikdy a to jsem ho brala asi půl roku. Ale po Prednisonu jsem nabrala hned asi 4-5 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
13.12.12 14:40

@hanka1120 Hančo, Hamiltona mi zkoušela udělat doktorka minule, jenže sama říkala, že se jí asi nepovedl, protože mimčo bylo ještě dost vysoko, navíc já už poměrně otevřená. No, nepovedlo se jí to určitě, když tady ještě pořád jsem. Uvidím, jak zítra, kdo tam z doktorů bude, když mi ho nenabídnou, tak si o něj sama řeknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
13.12.12 14:43

@Dana 79 Dančo, to mě mrzí, že to malá chytla taky. Máš odsávačku na vysavač? Je fakt super. Tou obyčejnou jsem nikdy skoro nic neodsála, ale když jsme pořídili tuhle, tak jsem se nestačila divit. Jen to chce před a po zvlhčit nosánek, třeba Libenarem nebo stříknout Vincentku… Ať je malá brzy zdravá. To víš, že já bych k mimču nejradši nikoho nepouštěla, ale už to vidím, jak se sem všichni nahrnou. Navíc tchýně ví, že mi vadí, když je nastydnutá a nepouštím ji ani k Adámkovi, takže ta to normálně zapře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
13.12.12 14:44

@popina Popi, já si myslím, že jsem trošku přibrala spíš po Clostíku, ale nic závratného. Je fakt, že Utrogestan je taky hormon, ale netuším, jak funguje, asi to může být u každého jinak. Co nějaké vedlejší účinky, nepíší něco v příbalovém letáku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
13.12.12 14:45

@Ivča78 tak to jsem na to zvědavá :-( Vyhlídky teda nic moc jak koukám

• Citovat
  • Upravit
791
13.12.12 14:58

@Ivča78 mám Ivi Nosátko odsávačku i sprej do no nosu, taky jsem jí používala na Nikolku. Hodně jsem jí toho vysála a malinká ani u toho nepláče. Snad to bude brzy dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
13.12.12 16:47

Holky, díky za rady!! Zítra skočím k doktorce zda je vše ok.
Popi, po Ultroši jsem nepřibrala a to jsem ho brala fakt dlouho..třeba rok.
Ivčo, držím palce!! Napínáš nás, tohle čekání musí hrozné, už aby to bylo za Tebou. Dej zitra vědět, zda Hamilton proběhl a co se děje. Drž se!!
Dani, rýma to je děs, ještě u takových malých miminek. Bobánek malej…zima je prostě hnusné období, říkám to furt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
13.12.12 17:29

@popina tak já jsem teda po Utrogestanu byla vždy strašně nateklá, zavodnělá…a u těch 4 IUI a 1 IVF jsem přibrala 8kg…hnus fialovej, ale teď to neřeším…až po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
13.12.12 17:32

Myslím, že po utrogestanu se nenabírá, já přibrala po prednisolu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
13.12.12 18:54

@slunečnice81 já jsem nabrala až po Prednisonu necelých 5kg, ale jak říkáš taky jsem to neřešila a v těhotenství jsem přibrala 9 kg, který už mám dole a šlo to uplně samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
14.12.12 12:33

Holky pomoc, já se na to už opravdu vys… omlouvám se za slovník, ale už to fakt nedávám. Ono nestačí, že malinká je marod, i střevní chřipku jsme zvládli, ale teď do toho já mám teplotu a bolí mě prso, tak se snažím oddávat a masírovat, aby to šlo ven, zahřívat pak chladit. Jsem ko, kdy už ty nemoci od nás utečou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
14.12.12 12:37

@Dana 79 Dančo, bacha, aby to nebyl zánět, ta teplota by tomu nasvědčovala. Děláš to dobřre, nahřát (třeba pod sprchou), rozmasírovat celou dlaní, buď nakojit nebo odstříkat, potom zchladit. Kdyby to nepřestávalo, tak šupej k doktoru, dávají se na to antibiotika.

Jinak já mám po kontrole, stále na 2 cm, ale hlavička už je dole a poloha v pořádku. Udělal mi Hamiltona, tak snad se zadařilo, no a když do rána neporodím, tak kontrola, a když bude dobrý nález a místo na sálech, tak nástup na vyvolávání. Sice jsem to tak nechtěla, ale jinak se mě to moje klíště asi nepustí :D. Tak ně mě, holčiny, myslete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
14.12.12 13:46

@Ivča78 Ivi, budu na Tebe zítra myslet…drž se kočko! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
14.12.12 13:48

@Dana 79 to jsou trable, to je hrozné…o tom ještě ani nepřemýšlím, já budu rodit v létě tak snad nás tohle nepotká. Ale říkají, že ten mráz by měl bacily zabít tak proč u Vás to pořád oxiduje :cert:…vydrž prťka, vydrž :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
14.12.12 14:46

@Ivča78 moc bych ti přála, aby se dnes miminko narodilo a ne vyvolávat. Já tak měla první porod, tak miminko šup šup ať už to má maminka za sebou… Jinak já už jsem trochu odsala, tak to bolí míň, s Niky jsem to měla 5× a vždy jsem to zvládla bez ATB, tak snad i teď. Můžu paralen? Já myslím že jo.

@slunečnice81 já taky nevím, kde to bereme, jsem furt doma ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí