IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15413
16.12.12 21:10

Díky, holčiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
16.12.12 21:13

Ivčo na jednu stranu je to dobře, že už zítra. Alespoň stihneš být na vánoce v pohodě doma a ještě se trošičku aklimatizovat. Adámkovi by bylo moc líto, kdyby tě měl na vánoce v porodnici. Moc na tebe budu myslet a držet palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
16.12.12 22:00
@Ivča78 píše:
Díky, holčiny.

Ivčo, drž se!! Pořád na Tebe myslím. Ať už je to za Tebou a jak psala Pavla, ať jsi na vánoce doma s mimninkem i Adámkem.
Dani, je dobré že je Ti líp. Jsi holka statečná, se všemi nemoci se statečně pereš! Ta zima je hrozná, ale bude líp. Drž se

Byla jsem o víkendu na vánočním večírku, poslední večírek po 12-ti letech. Je mi trochu smutno. Ale zas budu mít vytouženou holčičku a v životě je vždy něco za něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
17.12.12 17:08

@handa30 chudák Ivča, jakpak asi na tom je, třeba už má prcka u sebe a jestli ne tak doufám, že jí moc netrápěj, vím jaký to je vyvolávaný porod brrr… Nesmutni z vánočního večírku až budeš mít mimčo, tak na to ani nevzpomeneš a budeš mít krásnou malou holčičku. Kde ty budeš rodit Handí?
No jo už je nám snad konečně fajn i když malinký pořád z nosíku trochu odsávám rýmu, ale snad to bude už ok. Ta malinká je pěkně vypečená už teď, pěkně si zvykla, že jí chovám jak nemohla dýchat a teď chce chovat pořád :). Dnes jsem s ní byla na kyčlích a vše ok a zase v únoru. Co ty jak ti je? Co malinká, jak v tobě roste, kolik už má?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
17.12.12 19:57

Jsem tuuuuuuuuuuuuuuuu, hoooolky moje zase mezi hlavou v míse a přípravami na vánoce. DO toho je malej pořád co týden nemocný,,, ale jinak hlášení…zítra jsem 12+5tt a jdu zase na kontrolu. Minule jsmě měli už 20mm a srdíčko bije jak o život malej se moc těší a já už také. Už mi to i dochází mám o 4 kg méně, ale tláskám páté přes deváté rodičům to nadělíme pod strom, tak nám držte palce. Tátovi jsme to řekli už tento víkend a ten bulel až se z toho s manžou pěkně střískali:D posílám všem pusiny a hlaš te, kdo přibyl mezi těhulky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
18.12.12 11:31

Ahoj holky, tak mám utz potvrzené těhotenství. Byl vidět zatím jen váček, takže za 14 dní jdu znovu na srdíčko. Ale čekala mě ještě jedna zpráva, protože na utz byly vidět skvrny 2. Doktorka mi říkala, že to může být malý hematom, nebo se embryo rozdělilo a čekáme 2. To se dozvím za těch 14dní. To pro mě bude hodně napínavých 14 dní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
18.12.12 19:25

@PavlaPir Pavli, tak to je super, moc ti gratuluji. A hned možná dvojčátka a jednovaječný, hmmm tak to bude mazec :). Jsem zvědavá jak to dopadne, jesti tam fakt budou. Moc ti to přeju :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
18.12.12 19:27
@PavlaPir píše:
Ahoj holky, tak mám utz potvrzené těhotenství. Byl vidět zatím jen váček, takže za 14 dní jdu znovu na srdíčko. Ale čekala mě ještě jedna zpráva, protože na utz byly vidět skvrny 2. Doktorka mi říkala, že to může být malý hematom, nebo se embryo rozdělilo a čekáme 2. To se dozvím za těch 14dní. To pro mě bude hodně napínavých 14 dní :)

Juuuuuuuuuuuuuuuuuu, supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer, gratulujuuuuuuuuuuu. Pavli a ty jsi po IUI? moooooc držím palečky, at je vše v pořádku. My dnes 12+5tt a už máme 6cm :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
19.12.12 11:26

@Dana 79 děkuji, jsem moc ráda, že to dopadlo. No manžela ty dvojčata pěkně děsí, tak asi netrpělivě čekat, co nám řeknou :) Jak jinak rostete? Jsem ráda, že už je vám líp. Co dárky, už máš všechny?

@Andylek17 děkuju. Ne ne jsem po ivf a nechali jsme si dát jedno embryo :). Jé tak to už jste veliký :) Už máš po testech?

Holky nevíte něco o Ivče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
19.12.12 13:10

Ahoj, tyjo to je novinek. @PavlaPir To jsem teda moc zvědavá jestli budou 2 nebo ne :-D Budeš mít teda hodně napínavé Vánoce :-D

• Citovat
  • Upravit
891
19.12.12 15:22
@PavlaPir píše:
Ahoj holky, tak mám utz potvrzené těhotenství. Byl vidět zatím jen váček, takže za 14 dní jdu znovu na srdíčko. Ale čekala mě ještě jedna zpráva, protože na utz byly vidět skvrny 2. Doktorka mi říkala, že to může být malý hematom, nebo se embryo rozdělilo a čekáme 2. To se dozvím za těch 14dní. To pro mě bude hodně napínavých 14 dní :)

Teda, Pavli to jsou dobré zprávy. Jsem moc ráda, že se to povedlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
19.12.12 15:26

Kdepak máme tu Ivču, co?? Asi leží v porodnici, počkáme až se vrátí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
19.12.12 17:50

Holky, už se budu přihlašovat jen jako snažilka1210, admin mi chce zrušit ten starý nick slunečnice81, tak ať víte, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
19.12.12 17:56

@slunečnice81 proč ti ho chce zrušit?

• Citovat
  • Upravit
1257
19.12.12 17:59

Já měla původně, asi rok tu slunečnici, ale pak nás začli číst doktroři z FN Olomouc na diskuzi a protože jsme občas nějakou doktorku či sestru trochu probraly tak jsem si ten nick změnila, protože jsem tam měla dříve i fotku. No a dneska mi admin napsal, že dva nicki nesmím mít, mám je od září…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí