Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holčiny, moc vás zdravím, dočítat nestíhám. V pondělí se nám v 17 hodin narodila Nellinka, vážila 3,60 kg a měřila 52 centimetrů. Vyvolávaný porod byl masakr, po porodu jsem ztratila hodně krve, tak si nás tam nechali a pustili mě až dnes. Copak je tady nového?
@Ivča78 Ivi, moc blahopřeji k Nelince, přeji hodně zdravíčka Vám oběma a těšíme se na fotky ![]()
@Lupa to je mi moc líto. Ani nenacházím slova, která bych ti napsala
Jsem z toho moc smutná. Užij si vánoce a po Novém roce to uvidíš v jiném světle a dokroři třeba vymyslí variantu, která bude vyhovovat
@Ivča78 tak to moc moc moc gratuluju! To byla asi Nelinka veliké překvapení
.Jujda, tak to muselo být hrozné
Ale naštěstí už jste doma a v pořádku. A vyšlo Vám to krásně na Vánoce, takže si to společně určitě moc užijete. Co Adámek? Co říká na sestřičku?
Holčiny, děkuju moc. Adámej je skvělej, dává Nellince pusinky a dělá jí malá.
Ivčo, moc gratuluju k holčičce, je roztomiloučká krásně se Vám s překvapením vyvedl páreček
.
@Ivča78 píše:
Naše Nellinka
Ivčo, velikáááánská gratulace k holčičce!! Teda, Ty máš holčiku, to je krásný…Adámek má ségru. Takže ještě jednou velká gratulace. Jsem ráda, že jsi v pořádku. Nelinka je nááádherná
![]()
@Ivča78 píše:
Naše Nellinka
Ahoj Ivi, tak konečně doma, už jsme byly všechny nervozní. Nelinka je moc krásná a má spoustu vlásků, moc a moc ti gratuluji. A je super že se vám povedl páreček
. Tak ať je hodná a dělá vám jen radost. Porod říkáš masakr, jako já poprvé, to vyvolávání je většinou naprd, ale máš to už za sebou a Nelinka zase tak veliká nebyla, jak tě strašili viď, je akorát, fakt nádherná
.
Holčiny, díky moc za gratulace, jsem ráda, že jsme obě v pořádku a doma. A nakonec to takový obřík nebyl, jak mě všichni strašili
. A vyvolávání opravdu nikomu nedoporučuju. Sice u mě to šlo docela rychle, ale o to víc to bolelo, s normálním porodem se to nedá srovnávat.
@Ivča78 málo kdo řekne, že vyvolávaný porod byl v pohodě, proto jsem tě nechtěla před porodem strašit, já to zažila poprvé a máš pravdu můj druý porod byl proti tomu úžasnej. Hlavně, že jste obě v pořádku a máš to už za sebou. Jsi hodně šitá? Jak jsi měla dlouhý porod?
Holky přeju vám krásné Vánoce, užijte si tu atmosféru a ať dostanete hezké dárky od Ježíška ![]()
@Dana 79 Dančo, tabletku mi zavedli v 10:15 hod. a v 17 hod. se malá narodila, takže to zase tak dlouhý nebylo. Kontrakce jsem měla hned, ale bolelo to od 13:45, v 16 hod. mi píchli vodu, a ta poslední hodina byla příšerná. Nastřihlá jsem, ale ne nějak moc. Chystám deníček, tak si můžeš počíst
.