IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15413
14.12.12 14:49

@slunečnice81 díky moc, budu to potřebovat :-).

@Dana 79 Dančo a jaký byl vyvolávaný porod, šlo to nebo se to vleklo? Já měla první porod relativně v pohodě, říká se, že druhý by měl být lepší, ale u indukce to tak být rozhodně nemusí, chjo. To je dobře, že se ti po odstříkání ulevilo. Tak po každém kojení zkus ještě odstříkat a bude to v pohodě, uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
14.12.12 15:04

@Ivča78 no já to psát nechtěla, abych te nestrasila, ale rodila jsem 18 hodin, malá nebyla připravená na cestu ven. Pak jsem měla problémy s placenou, ale Anetka mi to vynahradila 4h. a bylo to. Neboj vůbec si nepřipouštěj žádné problémy a buď v klidu, určitě to bude rychlé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
14.12.12 15:11

@Dana 79 no, to jsem se moc teda neuklidnila :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
14.12.12 15:56

Ivčo moc na tebe myslím a držím palečky. Ať už to bude jakokliv, tak to učitě zvládneš. A třeba už v noci, nebo zítra budeš mít u sebe miminko :) Na co se vůbec cítíš- holčička nebo kluk? Jsem zvědavá :)

Jujda Dani tak to nemáš vůbec jednoduché :(. Tak hlavně odpočívejte pokud to půjde. Malá je statečná a krásná.

Handi jak je tobě?

Petulko a co ty? Já jdu v úterý na utz a už se těším, že budu mít hezký vánoční dárek. Jen mě teď štvou s těma zvěstma o konci světa. Nevěřím tomu, ale trochu mě znervozňuje ta panika mezi lidma :(

A co vy ostatní holky? Jak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
14.12.12 16:12

Pavli, děkuju moc :hug:. Myslím si, že to bude druhý kluk, ale mě je to jedno, hlavní je, abychom byli všichni v pořádku a spolu… Držím moc pěsti na ultrazvuk :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
15.12.12 13:19

Ahojky, tak jsem ještě tady, byla tam jiná doktorka a zatím mě pustila domů, ale do pátku musím porodit. Zítra zase kontrola, chjo. Ale jsem ráda, že prozatím se vyvolávání vyhnu, uvidím, ale jaký doktor s jakým názorem tam bude zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
15.12.12 14:00

@Ivča78 ty mi teda dáváš, koukej to děťátko už vyndat :lol:. Já vím musí to být pro tebe hrozný, ale třeba se ještě prcek rozhodne a porodíš dřív. Už jsem myslela že jste už dva a ty jsi pořád dva, ale v jednom… My dnes s malou skončili v Motole na pohotovosti, tak strašně kašlala až zvracela, ale je to dobrý, Anetka má poslech čistej, takže je ok uffff, jsem aspoň klidnější. Já už jsem snad taky ok, už to bolí jen trošku a horečku nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
15.12.12 14:30

@Dana 79 Dančo, já vím, je to se mnou hrozný, ale jsem ráda, že jsem ještě dostala šanci, aby se to rozjelo samo. Doktorka říkala, že mi může dát jednu tabletku denně, že bych tam taky mohla být tři dny :roll:. To mě přijde šílený na psychiku, když tam budu slyšet ostatní maminky rodit a já jenom čekat, jestli a kdy to už přijde. Jejda, tak to jsem se teď lekla, že jste byly na pohotovosti, tak hlavní je, že je malá na poslech čistá a tobě je už taky líp, tak zánět snad zažehnán.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
15.12.12 16:36

@Ivča78 to víš že jo, je lepší být doma než se trápit v porodnici. A máš nějaké příznaky, nebo to uplně přešlo? Já dostala tabletku ráno a o půlnoci se mi to začalo rozjíždět. Je lepší být doma a nechat tělo ať se připravuje samo. Ale někdo to má rychlí i po tabletce, tak se ničeho neboj, bude to ok… Taky jsem šťastná, že malinká je ok, tak snad to teď už rychle překoná a bde líp. Já jsem hotová nespím snad už 4 dny, malá ani nepláče, ale jak se pořád dáví hlenama, tak jse pořád ve střehu, pořád hubnu, tak ještě chvíle stresu a jsem jak v 18ti štíhlá :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
15.12.12 20:28

@Dana 79 Dančo, nadějná byla minulá sobota, to byli fakt poslíčci jak víno. Dneska jen občasné tvrdnutí břicha, ale podle mě z toho zase stejně nic nebude. A ty koukej jíst, hubeňoure :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
15.12.12 21:06

Krásný večer holky :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
791
16.12.12 18:49

@Ivča78 Malá už vypadá dobře hurááá, už jí z nosánku odsaju jen málo a kašle jen když vykašlvá a krásně to vykašle, Dr. říkala ať jí vezmu na chvíli ven, že ten vzduch jí udělá dobře. Tak jsme byli na malé procházce, konečně. Jo jo už docela jím, ale malá to ze mě asi vycucne v mlíčku s Niky jsem taky hubla sama od sebe při kojení. Zítra jdu s malou na kyčle, tak jsem zvědavá. Ivi ty nás tak napínáš, jak se vlastně mimi bude jmenovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
16.12.12 19:12

@Dana 79 Dančo, tak to je fajn, že je malé líp. Dnes tam byla jiná doktorka a ráno mám jít na vyvolávání, už se z toho zblázním, uklidnila jsem se, že mám do středy čas a ono prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
16.12.12 19:44

@Ivča78 tak zítra na Tebe budu myslet…drž se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
16.12.12 20:11

@Ivča78 no tak to je na prd, ale třeba to bude rychlé a budeš mít miminko zítra u sebe, moooc ti držím palecky a myslím na tebe. Dej vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí