IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15413
11.12.12 15:00

@Dana 79 Dančo, to jsou ty hormony, já jsem se v šestinedělí nabrečela s malým taky dost. Člověka to prostě mrzí, že toho broučka něco trápí a neví, jak mu přesně pomoct. Poradnu mám za sebou dneska, otevřená jsem na 2 cm, jen mimčo leží sice hlavou dolů, ale na šikmo, takže kdyby to tak mělo zůstat, tak mi hrozí císař :roll:. A momentální odhad váhy je 3,80 - 3,90 kg, takže fakt mazec, se roztrhnu. Na další kontrolu jdu v pátek ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
12.12.12 13:22

@Ivča78 Ty jo to asi bude pěkný macíček, ale neboj se nic, je to druhé dítko, to půje vytlačit dobře. Hrozící císař by mě taky děsil, ale určitě se ještě natočí a pak dorotuje jak má. Dva cm jsem byla v den porodu, vyšetřila mě a večer jsem jela, ještě ti odchází hlenová zátka? Jak ti je? Já včera s malou u Dr. všechno ok malá břibrala skoro 30dk za týden, takže pěkné. Mám prý kvalitní mlíčko a Anetka zvracela jen ten jeden den a od té doby nic. Tak jsem přesvědčená, že měla to co Honza, protože už ani neublinkne. Niky měla průjem a zvracela včera, mají toho ve škole hodně, spousta dětí nemocnejch. Anetce to už druhý den chrochtá v nosánku, tak nevím jestli chytla rýmu nebo suchý vzduch, ale i pokašlává, tak doufám, že z toho nic víc nebude, už 3 noci nespím. Tady je to jak v lazaretu :mrgreen:. Porodit na zimu nic moc, chudinky děti, doufám, že má hodně obraných látek ode mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
12.12.12 14:47

@Dana 79 Dančo, tak to je krásné, jak ti malá hezky přibývá, to se nedivím, že je tak spokojená. Adámek mi přibíral málo, tak jestli to bude u druhého mimča stejné, tak nevím, jestli nenasadím dokrm, nebude tolik času celý den kojit, aby nabral pár gramů. Zátka mi už neodchází, ani nevím, jestli to zátka byla nebo to bylo po tom vyšetření. Jinak u mě žádná změna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
12.12.12 15:59

@Ivča78 Určitě to byla zátka, někdy odchází už 3 týdny před porodem. Miminku se asi nechce ven, ani se nedivím, tady je zima a těch bacilů :). Ví že u maminky v bříšku je nejlíp. Jsem zvědavá na ten tvůj váhový odhad, můj doktor se trefil přesně v 36tt říkal, že malá bude mít přez tři kg, tak do 3300g a vyšlo mu to :palec:… Neboj třeba po druhé budeš mít mlíčka víc, no a když ne, tak bude bumbat Nutrilon a taky vyroste. Hlavně se nestresuj kůli kojení a buď v klidu. Nějak mi vypadlo kdy máš termín porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
12.12.12 16:46

@Dana 79 Dančo, první termín jsem měla včera (dle ultrazvuku) a druhý mám v neděli (dle menses). Ale doktorka teď v porodnici to už brala tak, že jsem včera byla 40+0 a musím chodit každé dva dny na kontroly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
13.12.12 10:10

Čau holky, potřebuju Vaši radu. Od neděle mám pocit, že mi tvrdne břicho. Nevím, jestli to je to „tvrdnutí“ a nebo jestli to je jen nějaký tlak v břiše. Nejsem schopna to rozeznat. Břicho mám tvrdé stále, takže podle tvrdosti to nepoznám :zed: Ale všimla jsem si, že ten tlak přichází po nějaké námaze, po úklidu, po stresu v práci, takže si myslím že je to ono. Jsem teprve ve 28 tt, to není dobrý, co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
13.12.12 10:17
@handa30 píše: Čau holky, potřebuju Vaši radu. Od neděle mám pocit, že mi tvrdne břicho. Nevím, jestli to je to „tvrdnutí“ a nebo jestli to je jen nějaký tlak v břiše. Nejsem schopna to rozeznat. Břicho mám tvrdé stále, takže podle tvrdosti to nepoznám :zed: Ale všimla jsem si, že ten tlak přichází po nějaké námaze, po úklidu, po stresu v práci, takže si myslím že je to ono. Jsem teprve ve 28 tt, to není dobrý, co myslíte?

určitě bych zajela k dotorovi, zmírnila práci a pila magnesii - držím palečky|!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
13.12.12 11:28

@handa30 Handí, nemusí to nic znamenat, většinou se to řeší podáváním magnézka, který to uvolňuje, ale pro jistotu bych si zajela k doktorovi na kontrolu. Já jsem zase měla hrozný tlaky na spodek, taky po námaze a bála jsem se celou dobu, že mimčo nedonosím a nakonec přenáším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
13.12.12 11:35

Ivci ty jsi jeste cela? to snad neni pravda, mimi bude dobre velky, a moc ti preji hocicku, pekne nas tu vsechny napinas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
13.12.12 11:37

@hanka1120 něco mi o tom povídej, už mě to nebaví :roll:. Ještě když vím, že to bude obřík. Zítra jdu zase na kontrolu, tak jen doufám, že už půjde ten Hamilton pořádně udělat, nechci jít na vyvolávání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
13.12.12 11:44

Ivco a co je ten hamilton? moje mamka zase vzdycky rikala ze je lepsi rodit vetsi dite ze ti u porodu vice pomaha, ale ti uz mam hodne velky no. mamka mela maly 3200a byl to treti dite a za pul hodky byl venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
13.12.12 12:06

Holky?? Přibrala jste některá po utrogestanu??

• Citovat
  • Upravit
6327
13.12.12 12:10

Popina ja rozhodne po utrogestanu ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
13.12.12 14:35

@handa30 Handí já myslím taky že to nic nebude, mě takhle děloha cvičila snad už od 25tt, taky jsem se bála, ale nic to nebylo. Pro tvůj klid to řekni doktorovi, mě magnézko nepomáhalo a od 30tt mě začalo vždycky bolet jako při MS, třeba hodinu v kuse a tvrdlo mi třeba 10× do hodiny. Malá se narodila den před termínem :). Tak buď v klidu moc se nenamáhej a odpočívej.

Jinak malá chytla tu rýmu posr… taky, tak jí musím chudince odsávat nosík a taky kašle, jak jí to teče do krku v noci se poblindila z těch hlenů. Chudinka malinká, Dr. říkala, že to tak je u dětí narozených v zimě :(. Ivčo až se ti mimi narodí, tak nikoho k němu nepouštěj, mě ja Anetky tak líto a i přez to skoro nepláče, je fakt zlaťoučká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
13.12.12 14:36
@hanka1120 píše:
Popina ja rozhodne po utrogestanu ne.

jsem to někde vyčetla, tak právě mě zajímá jestli to je pravda :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...