IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
188
7.3.13 10:20

IUI

Ahoj holky, mužu se k vám přidat?? Take mám za sebou své první IUI, ale bohužel dopadlo špatně:-( Rada bych se s váma podělila o zkušenosti:-) Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
7.3.13 10:35

@valda55 Ahojky, nezoufejte!! Určitě to vyjde příště. Teď bude jaro, tak to všechno bude optimističtější :hug: :*

• Citovat
  • Upravit
188
7.3.13 10:37

@popina Snad máš pravdu :) Je prada že sluničko dodá více lepší nalady :dance:

A co ty jak jsi na tom???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
7.3.13 10:45

@valda55 nezoufej, poprvé je to takové zkušební, zavádíš i Utrogestan?? Pokud máte celkem solidní spg tak to může vyjít příště :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
7.3.13 10:53

@snažilka1210 Nn nezavádím. Jen před IUI jsem si píchla Pregnyl 5000 a ovulace přišla za 40 hodin. Příští jdu zase na kontrolu tak uvidím co mi řekne. Ale asi to zkusíme až příští měsíc, protože mi doktor zjistil, že mám na levém vaječníku endometriozu :-( Tak si asi počkám zase na ten pravej až ten bude mít folíky. Jinak spermiogram máme celkem dobrej ( v normě )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
7.3.13 11:05
@snažilka1210 píše:
@Frufrýk tak napoprvé se to podaří málokomu, úspěšnost na jeden cyklus je 12 max.15%…ale jsou tu holky, co se jim zadařilo. Jaký máte spermiogram, dobrý??

No spermiogram je celkem v poradku ma jich hooodne a jsou pomelejší, ale to pry neni nic spatneho, tak nevim…je to proste boj to mimčo…uz tomu vuuubec neverim te se nam to povede :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
7.3.13 11:10

@Frufrýk tak to je bohužel teď drtivá většina diagnóz u chlapů…mají je pomalé…a to je dost podstatné, my to měli taky tak a stejně IUI nezabrala až IVF. Ale Vám to určitě vyjde, jak dlouho se již snažíte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
7.3.13 11:57

Ahoj holky, takový parodox, když tady čtu. Vy se modlíte aby mrcha nedorazila a já se raduju, že ta moje dnes přišla :dance: ani jsem jí takhle brzy nečekala, ale je tu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
7.3.13 11:59

@PavlaPir to je fakt dobrý :mrgreen: jak to teď budeš mít??

• Citovat
  • Upravit
8283
7.3.13 12:00

@PavlaPir supeeer Pavli, ale každá z nás bojeje o to samé…o miminko. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
7.3.13 12:36
@snažilka1210 píše:
@Frufrýk tak to je bohužel teď drtivá většina diagnóz u chlapů…mají je pomalé…a to je dost podstatné, my to měli taky tak a stejně IUI nezabrala až IVF. Ale Vám to určitě vyjde, jak dlouho se již snažíte??

Snazime se 3 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
7.3.13 15:38

@Frufrýk hmmm,to je už dlouho, my se snažili 2,5 roku celkově než došlo k IVF, ale už půl roku zpět jsme chodili na IUI, která nevyšla. A u nás taky nebyl žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
7.3.13 18:29

@popina to jo :) sama nevím. po ms musím na kontrolu ke své dr., ta mi napíše žádanku do nocého caru a až tam zavolám tak uvidím jak to bude dál. Nevím, jestli si vyžádají mojí složku z bývalého caru, nebo jestli vše bude od začátku. Každopádně bych chtěla nějak v létě začít a rovou jít do ivf. Ale tak člověk nikdy neví co ho potká. Raději moc neplánuju, ať pak zase nejsem zklamaná :( A jak ty se těšíš?

@snažilka1210 to je pravda :) Už jste rozlouskli jméno? Nebo stále vybíráte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
7.3.13 18:41

@PavlaPir já mám rozhodnuto už dávno, pro mě vede Petr, můj by byl asi rád, kdyby to byl Pepík, po něm, ale už by jsme byli 3 Pepíci v baráku tak se mi do toho moc nechce. I když bych mu chtěla udělat radost…ale asi ten Petříček :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
7.3.13 18:57

@Frufrýk @snažilka1210 Přítel má taky trošku pomalejší spermie, počet dobrý, ale emryoložka nám řekla, že na IUI nebo IVF to stačí. Jdu teprve na 1 IUI, ale navrhovali nám spíš to IVF, že prý je to jistější, větší procento úspěšnosti a bla bla bla…plus chtěli nějakých 20 tisíc navíc za asistovaný hatching, ISCI apod. jinak vše ostatní na pojištovnu. Zkusíme pár IUI a když ani tuk, tak definitivně IVF :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí