Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Dana 79 malá je roztomilá. Jejda to utíká, já bych řekla, že jsi rodila včera
Určitě napiš, ono nás to všechny povzbudí a vidíme alespoň, že to jde
Jejda, tak to si se zubem pěkně užíváš
No jsou s tím radosti
@hanka1120 držím palce, aby operace proběhla hladce. A malá je roztomilá
@PavlaPir mě to tak taky připadá, že jsem jí porodila nedávno a ono to tak letí. Měla jsem štěstí, že mi vyšlo hned první IVF, ale cesta byla dlouhá, celých šest let čekání, zoufání a čekání na MS. Ráda napíšu, taky jsi s Hankou jediná co odepíše
. Neboj taky ti to vyjde a vše bude v pořádku
.
@Dana 79 ja jsem rada kdyz nekdo napise stech co jsme spolu bojovali.sem tam napises ty a sem tam si jeste napisu s ivcou.ja mam deti rada takze jsem rada kdyz se ozves. tedka to proste nijak nehrotim a beru veci jaky jsou. neboj pavli jednou nam to urcite vyjde.
Já jsem taky ráda Dančo když napíšeš a ještě když pošleš fotečky Anetky, tak je to úplně dokonalý (to víš holčička je můj sen). Můžu se pokochat
To jsem vůbec netušila, že to trvalo 6 let, to je opravdu vymodlená. Je to hrozný. Hani vyjde, teď je řada na nás a my jim to ukážeme ![]()
Ahoj holky, já na Vás taky pořád myslím…nebojte. Ale chtělo by to u Vás už nějaký posun, co?? Jaké máte plány? Pavli, vy jste měli jít do CAR ne??nemáte tam podpisy tak se těžko vzpomíná…Bude léto, lásky čas, třeba se zadaří.
Pavli, Babulka01 má pozitivní test, po 7 letech snažení, IVF, IUI, zabrala obyčejný CLosti…první měsíc…holky i zázraky se dějí ![]()
@snažilka1210 jo jo vzpomínáš si dobře, příští týden mám jít. Je to jen konzultace, ale ivf bych chtěla odložit na léto, protože chceme nejdřív k moři. Tak to je dobře, že to babulce vyšlo, občas do diskuze jukám, ale nějak tam nemám co psát
. Také bych chtěla u nás nějaký ten zázrak, ale vzhledem k tomu, že je problém u manžela, tak se asi konat nebude. Sice jsem mu koupila selzink, ale on je lajdák a nejak nezobe :/. Jinak já u sebe ovulaci cítím, což jsem nikdy necítila…
Holky všem vám přeju krásný víkend, já ho mám nabitý, tak jsem ráda ![]()
@popina ahojky, tak vidím, že 18.června jdete na imunologii, to je super, je to za chviličku, akorát pak zase čekat na výsledky, ale už se to snad zase posune dopředu.
@snažilka1210 jojo, je to už zachvilku. Nějak teď na to nemám ale náladu. Snažení a všechno kolem. Musim se nějak dostat do pohody
@popina však máš teďka oddechový čas, právě se Ti to hodí, nemyslet na to…uvidíš co po výsledcích. Většinou ona nasadí Prednison a 3 měsíční sex s kondomem, aby si Tvoje tělo oddychlo od mužových spermií a pak se jde na další pokus. Uvidíme, co předepíše Tobě…třeba nic, třeba u Vás bude vše v pořádku ![]()
Akorát to počasí by nám mohlo trochu přát, trochu toho sluníčka by nám všem pomohlo a nabilo zase pozitivní náladou…ta chybí, co??
Tak hezkou neděli, já žehlím ty malinké věcičky, už jsem si to vyprala, už 4 pračka, takže se těším až to budu mít hotové, museli jsme i přikoupit jednu komodu z Ikey. Odpoledne máme dětský den u nás tak se tam půjdeme podívat, papa ![]()
@snažilka1210 ahojky, byli. Je to běh na dlouhou trať asi. Zase všechna vyšetření od začátku. Nejdřív jsem z toho byla dost špatná, ale je lepší mít vše udělané a být si jistí, že to bude snad ok. Jsem na to zvědavá. Ve čtvrtek jdeme na konzultaci s genetičkou. Nám už genetiku udělali jednou, tak jí poneseme papíry a budu doufat, že tam máme vše co oni potřebují a nebudou dělat novou…
@popina tu náladu nesnažení ti závidím. Já na nic jiného, než na miminko nemyslím ![]()
Holky jak to u vás vypadá? U nás nic moc, včera jsme měli zaplavenou zahradu, k večeru to odteklo, ale jak dnes prší, tak zase asi bude nanovo
Jinak u nás v jedné části probíhala i evakuace, protože se protrhla hráz
. Večer se sice lidi mohli vrátit domu, ale teď už to zase nevypadá dobře
. Je to opravdu šílené. Loni jsem předělávala zahradu a po tomle to nejspíš všechno znovu uhnije
Chudáci lidi, je mi jich opravdu líto… To bahno a zima je šílené ![]()
@PavlaPir jenže já nemam náladu nesnažení. Já se právě minulý týden zhroutula a objednala se k psychiatrovi. je toho na mě moc. Hlavně v práci.
@popina jujda tak to jsem netušila
. To je mmi líto. Ono i to počasí působí depresivně. V práci toho máš hodně? Co děláš?