Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@PavlaPir Asi to dělá hlavně to počasí. Protože kdyby bylo pěkne, tak prostě vypneš - zajdeš si na kolo, brusle, na prochajdu. Ale takhle se nedá dělat nic. Jsem ale ráda, že mě kámoška dokopala k té Mudr. Ikdyž se už cítím dobře, tak za pokec s někým neutrálním nic nedám. hezky se vypovídám a pohoda ![]()
@popina jo jo to počasí je opravdu hrůza. Někde jsem četla, že v Praze od začátku roku svítilo sluníčko pouze 80hodin- to je síla, co? Dokonce jsem slyšela takový vtip, že když to červenec a srpen nezkazí, tak bude pěkná zima
. Musím říct, že na mě to působí všechno také dost depresivně a žene mě dál jen touha po novém miminku. Ale ta dr. by mohla pomoc, to věřím. Bude to nestranná osoba, ktrerá bude schopná pomoc jak dál
@PavlaPir řekla jsem si že se teď budu rozmazlovat. Dneska jdu na masáž a ještě chci zkusit pedikůru nebo vyčištění obličeje. Takové maličkaté věci, které té ženské drobet dodají nálady ![]()
Ahoj holky, tak jsme taky s přítelem podstoupili IUI, byli jsme na tom poprvé před 3 týdny v Iscare (po neúspěšném roce snažení ), podařilo se to některé z Vás napoprvé otěhotnět po IUI? Já si včera dělala test, kupodivu byl pozitivní, ale věřit tomu budu až po ultrazvuku, co mi řekne doktor. Pořád ty nervíky pracujou
tak se mějte
a všem držím palečky
@99marketa ahoj, tak to moc gratuluju, to krásně zvyšuješ statistiku
Já byla na 6 IUI, ale ani jedno nebylo úspěšné ![]()
@popina ahoj, jak se máš? Doufám že je líp. Že ti to sluníčko trošku zlepšilo náladu…
@99marketa ahoj, gratuluji. Mě se taky nepodařilo ani po 4, ale jedna holčina z jiné diskuze hned po prvním IUI. Takže to je krásně možné ![]()
Mě teď čerstvě vyšlo druhé. S dárcovskými spermijemi /proto an/ Už jsem antiperli viděla na UZ. Na IUI jsem byla 28.5.
V.
Anonymko gratuluju, to je skvělé! Můžu mít takový drzý dotaz? Jak to vzal tvůj chlap s těma darovanýma? Mě to bylo také nabídnuto, ale můj se na to netvářil ![]()
@99marketa ahojky,no tak to je super
, já vím, že se bojíš radovat, ale už to že máš test pozitivní je úžasný… Nevím o nikom komu by se zadařilo hned poprvé
. Já mám za sebou 4×IUI a 1×IVF, které vyšlo a naší cácorce bude už 7 měsíců. Tak držím palečky ať je vše ok
.
@PavlaPir Manžel to vzal skvělě, vlastně on to vymyslel. Vyzkoušeli jsme toho mnoho, takže nebylo to bezhlavé rozhodnutí a museli jsem k němu dospět. Víme to jen my dva.
V.
@PavlaPir vždyť vy už máte malého…tak se radujte aspoň z toho, někdo nemám ani to. Já bych do dárcovských nešla, pokud bych už s partnerem měla jedno biologické dítě…můj by to asi taky nedal
@99marketa Ahoj, nám se holčička povedla hned po prvním IUI. Před tím jsem byla 2× na IVF, které se nepovedlo. Tak jsme z finančních důvodů zkusili jen IUI. Moc jsme si od toho neslibovali a ono se povedlo.
Holky já Vám moc děkuji, hlavně mi držte palečky…to budu teď nejvíc potřebovat, páč jsem hroznej pesimista a už jsem si myslela, že se to poprvé nepovedlo, první test jsem si totíž dělala minulý týden, jak mi řekl doktor a byl negativní, tak jsem vysadila Utrogestan a čekala jsem na menses…a nic, tak jsem to zkusila po týdnu znovu a ejhle, dvě čárky…pořád tomu ale nemůžu nějak uvěřit. pak dám vědět jak dopadl ultrazvuk ![]()
@LuciTau já ti nevim, pořád to bylo v pohodě a pak najednou bum…Nikdy jsem to nezažila. Nebyla jsem schopná ani vstát a jít do práce. Musel mi tam Tom vozit. O o domácnosti ani nemluvě. Prostě syndrom vyhoření. Všechno se nakupilo. Ale teď mi je už líp, můžu normálně fungovat alespoň.