IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
609
12.3.16 20:49

@sharunka03 týý jo tak to mě moc mrzí :( :hug: tý jo to it asi moc neporadím ja sem OSVČ.. takže si prostě zavřu když budu potřebovat.. ale být na tvém místě, to fakt nevím co bych dělala :nevim: ví v práci že podstupuješ umělko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22821
12.3.16 20:58

@Dzejnula177 Ne a jdu do nové práce, takže o to těžší, jak by to asi vypadalo, že první týden celej jdu a pak hned, že jdu k dr. a to hned např. v pondělí a v pátek a to ještě nemluvím o to, kdybych už šla na nějakou odpolední směnu a měla si sama na večer píchnout pregnyl, tak jak bych to udělala, to bych nedala, to mi vždy píchnul manžel, takže fakt nevím, jak bych to řešila, pořád se spíš kloním k variantě B, vyprdnout se teď na to a třeba se stane zázrak. :,( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
12.3.16 21:15

@sharunka03 tý jo.. tak to je fakt nahouby situace :think: a co jim říct že dořešuješ nějaký jetě zdravotní problém co jsi měla máš ještě určité kontroly atd, jestli je možné tě pustit. pokud ne řekla bych že se zkusím zařídit jinak.. a počkala bych po zkušebce a pak normálně pokračovala..a pokud jo tak jen o to líp, za zeptání nic nedáš ne? Jinak teda je to nahouby no.. taky jsem přemýšlela že bych sekla se živností a šla pracovat ale jak by to vysvětlovala to fakt nevím :D tak radši zůstanu u toho co delam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22821
12.3.16 21:20

@Dzejnula177 No, nevím, říct třeba že v pondělí jdu k zubařce a v pátek třeba na gyndu? Já nevím, jestli chtějí potvrzení, že přesně tam jsem byla, asi jo, viď? Ono, my budem začínat na dohodu, tak já teď nevím, jak se to dělá u dohody? Se snad na to radši fakt vybodnu :zed: No, tak to se máš, to já mám holt jinak. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
12.3.16 21:30

@sharunka03 no asi budou chtít razítko na propustku nebo jestli ti dají nějké náhradní volno, třeba neplacené nebo prohodit směnu? pokud to máš směnný provoz? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22821
12.3.16 21:58

@Dzejnula177 Jo, směnný, ale my to budem ještě ze začátku teprve chystat, protože se ta budova bude teprve otevírat, tak nevím, třeba nejdřív budem chodit jen na ráno. No, každopádně to budu muset nejdřív probrat s manželem a uvidí se. Dám vědět, jak jsme se rozhodli spolu ;) Užij si zbytek víkendu ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
12.3.16 22:01

@sharunka03 Jasně pak hod info budu čakt! ;) ;) taky užíívej volno :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22821
14.3.16 11:31

@Dzejnula177 Tak jsem se po dlouhém čekání a a obsazení na lince dovolala a ptala se, jestli je možné užívat clostík, i když bych nepodstupovala iui a nebrala pregnyl, prý to lze, tak už jsem si první prášek vzala, tak uvidíme, jestli to pomůže bez toho všeho dalšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
14.3.16 13:37

@sharunka03 za zkoušku nic ne? Tak hlavně ať to brzo vyjde :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22821
14.3.16 13:57

@Dzejnula177 Jo, uvidíme, no, přesně tak :palec: Díky moc a vám taktéž :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.16 12:34

@sharunka03
ja bych rozhodne nejedla clostilbegit jen tak, rekli ti ze u nekoho zpusobuje cysty, ze se nesmi davat vic jak 4× v zi ote takze prijdes o jednu sanci clostilbegitu na IVF nebo minimalku kdyby ti to nevyslo na IUI kde je bohuzel jen 12-15% ze to vyjde? Pokud bys ho brala casteji, je rakovinobujnej, v centrech ho neradi davaji a uz vubec na cyklus bez invazivnejsiho procesu. Taky je velke riziko ze budes cekat 3cata 4cata 5tercata atd. Ja bych do toho rozhodne nesla, v jakem centru ti rekli ze ho muzes uzivat jen tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22821
15.3.16 13:03

@Liberta Libert Děkuji ti za informace, ale to vše vím z příbalového letáku :hug:. Říkala mi to sestra z toho Sanusu, že to nevadí, jestli to je prý na podporu ovulace, tak říkám, no že jo, že aby se zadařilo, tak že prej můžu, no. Já vím, že můžou být, ale i nemusí, tak jako se to nemusí povést po iui, tak tady to samé, to mi minule říkal doktor, že je to asi nějak 15% pravděpodobnoat vícerčat. tak nevím, uvidíme, třeba se nic nestane, spíš u mě to nevyjde si myslím, aspoň tímto stylem, jak to nejde nám doteď, tak si nemyslím, že zrovna se to povede :think:. A nikde nepíšu, že to budu zobat každý měsíc :mrgreen: jenom, díky tomu, že jedno balení jsem doma měla a kvůli nové práci se mi nehodí chodit po doktorech (pro pregnyl a na provedení iui) tak jsem to chtěla zkusit, no. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22821
22.3.16 16:07

@Liberta Libert Ahojky, jak se máš co u tebe nového? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.16 08:47

@sharunka03 čaučau, fofruju teď v praci, jsem rada ze mam chvilku klid od delani si testu, hlidani 3× denne utrogestan a litani do caru. koukam ze mam dnes 11DC tak zitra pudu n folikometrii a zacne to na novo.. jdu na posledni IUI abych dovrsila to 3. jak se doporucuje no a potom valim na minimalku. chystam si na to uz ted tech 20tisic a kdyz by vyslo IUI tak pojedem na dovču :-D
a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22821
23.3.16 10:31

@Liberta Libert aha, takže frmol, tak to jo :) no já jsem teď taky tak v půlce cyklu a teď nic neřeším, zkusíme to doma a pak možná další měsíc půjdeme taky do 3. iui. Tak se zase brzy ozvi, jak se máš, zatím papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí