Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, chci Vás jen pozdravit
Je krásný víkend, tak doufám, že si ho všechny užíváte. Dostala jsem mrchu včera. Přišla o 4 dny dříve, alespoň jsem se vyhla čekání. Začínám se těšit, až do sebe začnu sypat kortikoidy a začnu se nějak léčit.
Doufám, že se máte všechny fajn. Dejte vědět.
Ahoj Handí, to je supe přístup ,určitě ti ty léky pomůžou neboj
. Jsem na tebe zvědavá jak to bude dál ,jestli budeš čekat s lékama a nebo půjdeš do IVF, každopádně ti držím pěstičky , neboj uteče to jako voda ![]()
Ahoj holky, já ve středu jdu na kontrolu a uvidím, zda bude poslední IUI ![]()
Dani, jak se cítíš? Kdy začneš testovat? ![]()
handi, uvidíš, že kortikoidy zaberou a bude dobře
![]()
Ahoj Kaczul,tak hodně štěsttí na středu, 3 IUI určitě vyjde … Jinak mě dneska trošku pobolívá břicho,ale byl sexík asi po měsíci
, tak vím z čeho to asi bude
,tak se válím. Testit chci až o víkendu , pokud vydržím
uvidíme .
Dani věřím, že nám brzy budeš ukazovat // My už asi začnem pomalu řešit IVF, chci si o tom teď promluvit s dr. a jsem zvědavá, co nám nabídne ![]()
To doufám,ne vlastně vím ,že tam je a kuklí se
, každý den si s ním povídám a přesvědčuji , že se mu tam u mě bude líbit celých 9 m .Já když nad tím zpětně přemýšlím,tak jsem měla jít do IVF dřív,jen jsem se toho strašně bála a nakonec celá stimulace a to všechno proběhlo v pohodě a neuvěřitelně rychle .
Děkuji moc , já tobě taky , hele do třetice všeho dobrého to vyjde a navíc máš dvojnásobnou šanci ![]()
handi taky cekam na menstruaci mam 5 dni cas a dneska jsem asi 3krat trosku zaspinila ale jinak vubec nic takze asi prijde mrcha driv.pokud prijde mrcha drive tak budu mit i kratkou luterni fazi.achjo.ale to mi dela vzdycky po utrosi ten dalsi mesic.dani musi to vyjit protoze ti vsichni verime hodne stesti
Haní děkuji,taky ti držím moc pěstičky ,jak ty teď pokračuješ ? Já se omlouvám ,ale kdyby jsi si napsala podpisek i ostatní holčiny ,tak to pořád uvidíme ve kteé fázi jsi všichni a pak se i lépe orientujeme ,tak jestli se ti chce ,tak si ho napiš a nám se to bude zobrazovat. Já jsem sklerotik a nepamatuji si to .
![]()
dani ja bych si to tam dala ale nevim jak .ja jdu za tyden do caru,cekas nas dalsi ivi a asi v lete nebo na podzim ivf tedka byl ciklus bez hormonu
Haní nahoře v pravém rohu této stránky je nastavení, to rozklikneš a až dole máš velké pole podpis,tak si tam napíšeš co uznáš za vhodné a až dole je pak uložit , na to klikneš a je to . Jsi šikulka to zvládneš
… Tak vidíš zase se začne konečně něco dít a to už bude poslední IUI ,nebo chceš všech 6 ?
vsech 6 urcite ne to asi nema cenu asi 3 tedka bude druhy.jinak dekuji za vysvetlenou
Dani, držím všechno co mám, abys našla o víkendu dvě //
Kaczul, i Tobě držím palce ve středu, ať máš pořádnej folík.
Hani, jsme na tom stejně, taky jsem teď měla měsíc bez hormonů a vždy dostávám ms dřív, když neberu ultroš.
Tak jsem ráda, že se máte všechny dobře ![]()
Holky já když nebrala Utroš taky 1 měsíc mezi 2a3 IUI,tak je pravda,že jsem začala špinit taky už asi 20 DC,tak zase o to dřív začnete se stimulací
.
Co ty Handí , přemýšlela jsi o tom co dál?