IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
891
18.3.12 12:59

Ahoj holky, chci Vás jen pozdravit :mavam: Je krásný víkend, tak doufám, že si ho všechny užíváte. Dostala jsem mrchu včera. Přišla o 4 dny dříve, alespoň jsem se vyhla čekání. Začínám se těšit, až do sebe začnu sypat kortikoidy a začnu se nějak léčit.
Doufám, že se máte všechny fajn. Dejte vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
18.3.12 15:14

Ahoj Handí, to je supe přístup ,určitě ti ty léky pomůžou neboj :) . Jsem na tebe zvědavá jak to bude dál ,jestli budeš čekat s lékama a nebo půjdeš do IVF, každopádně ti držím pěstičky , neboj uteče to jako voda :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
18.3.12 15:36

Ahoj holky, já ve středu jdu na kontrolu a uvidím, zda bude poslední IUI :think:
Dani, jak se cítíš? Kdy začneš testovat? ;)
handi, uvidíš, že kortikoidy zaberou a bude dobře :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
18.3.12 15:52

Ahoj Kaczul,tak hodně štěsttí na středu, 3 IUI určitě vyjde … Jinak mě dneska trošku pobolívá břicho,ale byl sexík asi po měsíci :oops: , tak vím z čeho to asi bude :) ,tak se válím. Testit chci až o víkendu , pokud vydržím :zed: uvidíme .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
18.3.12 15:55

Dani věřím, že nám brzy budeš ukazovat // My už asi začnem pomalu řešit IVF, chci si o tom teď promluvit s dr. a jsem zvědavá, co nám nabídne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
18.3.12 16:51

To doufám,ne vlastně vím ,že tam je a kuklí se :) , každý den si s ním povídám a přesvědčuji , že se mu tam u mě bude líbit celých 9 m .Já když nad tím zpětně přemýšlím,tak jsem měla jít do IVF dřív,jen jsem se toho strašně bála a nakonec celá stimulace a to všechno proběhlo v pohodě a neuvěřitelně rychle .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
18.3.12 17:04

Dani, držím moc palečky :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
18.3.12 17:11

Děkuji moc , já tobě taky , hele do třetice všeho dobrého to vyjde a navíc máš dvojnásobnou šanci :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
18.3.12 17:12

handi taky cekam na menstruaci mam 5 dni cas a dneska jsem asi 3krat trosku zaspinila ale jinak vubec nic takze asi prijde mrcha driv.pokud prijde mrcha drive tak budu mit i kratkou luterni fazi.achjo.ale to mi dela vzdycky po utrosi ten dalsi mesic.dani musi to vyjit protoze ti vsichni verime hodne stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
18.3.12 17:19

Haní děkuji,taky ti držím moc pěstičky ,jak ty teď pokračuješ ? Já se omlouvám ,ale kdyby jsi si napsala podpisek i ostatní holčiny ,tak to pořád uvidíme ve kteé fázi jsi všichni a pak se i lépe orientujeme ,tak jestli se ti chce ,tak si ho napiš a nám se to bude zobrazovat. Já jsem sklerotik a nepamatuji si to . :hug: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
18.3.12 17:35

dani ja bych si to tam dala ale nevim jak .ja jdu za tyden do caru,cekas nas dalsi ivi a asi v lete nebo na podzim ivf tedka byl ciklus bez hormonu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
18.3.12 17:44

Haní nahoře v pravém rohu této stránky je nastavení, to rozklikneš a až dole máš velké pole podpis,tak si tam napíšeš co uznáš za vhodné a až dole je pak uložit , na to klikneš a je to . Jsi šikulka to zvládneš :palec: … Tak vidíš zase se začne konečně něco dít a to už bude poslední IUI ,nebo chceš všech 6 ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
18.3.12 18:07

vsech 6 urcite ne to asi nema cenu asi 3 tedka bude druhy.jinak dekuji za vysvetlenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
18.3.12 18:50

Dani, držím všechno co mám, abys našla o víkendu dvě //
Kaczul, i Tobě držím palce ve středu, ať máš pořádnej folík.
Hani, jsme na tom stejně, taky jsem teď měla měsíc bez hormonů a vždy dostávám ms dřív, když neberu ultroš.
Tak jsem ráda, že se máte všechny dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
18.3.12 18:54

Holky já když nebrala Utroš taky 1 měsíc mezi 2a3 IUI,tak je pravda,že jsem začala špinit taky už asi 20 DC,tak zase o to dřív začnete se stimulací :hug: .
Co ty Handí , přemýšlela jsi o tom co dál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí