IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4894
15.3.12 09:05
If-ka píše:
Luci, já po duphastonu úplně normálně MS po 28 dnech a to jsem ho poprvé brala až do dne MS, protože mi nikdo neřekl, že mám vynechat. :) Ale je pravda že dřív jsem mívala MS 25 dní, takže by se dalo říct, že Duphaston mi ji srovnal.

děkuji Ifko :hug: snad dorazi jak ma v utery jsem ho dobrala tak vikend MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
15.3.12 10:17

Já beru kyselinu listovou, vitamín E bereme oba s mažou a teď ještě piju kontryhel na sliznici, tak snad se to na ni projeví, mívám ji spíš nižší, tak uvidíme. Ale četla jsem, že někomu kontryhel zabere třeba po měsíci až třech pití, takže otázka, jak to bude u mě. Každopádně tím nic zkazit nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
15.3.12 11:38

Ahoj holky, tak mám nové zprávy. Mám výsledky z imunologického vyšetření a tvořím kvanta protilátek proti spermií :( Jsou dva způsoby, jak se dá jít dál.
1, přeléčení kortikoidy léčba asi 12 týdnů, ale možná i měsíce, pak prý lze přirozeně otěhotnět (nebo s IUI)
2, IVF, ale oplodnění formou ISCI
V pondělí jdu k imuložce a zítra do ISCARE, musím to s něma probrat. Nevím, co mám dělat :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
15.3.12 11:40

Handi, tak to ji z toho asi teď pěkně rozbitá, co? Ale neboj, teď už se ví co se děje a bude se jednat, takže se ti vytoužené miminko už jen a jen blíží!!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
15.3.12 11:47

If, na jednu stranu se mi ulevilo, že se konečně našlo něco co diagnostikuje neplodnost. Už jsem se bála, že jsem fakt psychouš a že to nejde, protože na to moc myslím. Teď se jen rozhodnout, co dál. Ale to víš, že mě mrzí, že ty malé mršky odpuzuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
15.3.12 11:47

HANDI - přesně jak písala IFKA, hlavně, že se přišlo na to co je příčinou nezdaru, přeju hodně štěstíčka při rozhodování :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
15.3.12 11:48

HANDI - ještě jsem se chtěla zeptat, z jakého vyšetření toto zjistili, bylo takové to základní ta imunologie, nebo sis potom žádala něco spešl, děkuju za odpověď a drže se, zvládneš to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
15.3.12 11:49

To budete muset doma hodně probrat, vůbec netuším co je lepší do sebe rvát jestli kortikoidy, nebo hormony a hlavně by chtělo vyčíst co je úspěšnější, aby ses tu půl roku neléčila a nebylo to pak k prdu. No tak to jsem na to zvědavá jak ti to dopadne, ale doufám, že co nejlíp. :palec: ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
15.3.12 11:50

Jo jo, o víkendu prostuduju celej net. Já se totiž nevzdávám. Vím, že to miminko na mě čeká :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
15.3.12 11:55

Zuzi, díky!!
Jo, bylo to normální imunologické vyšetření. Vzali mi asi 8 ampulek krve, zjišťovali protilátky, proti vajíčku, spermiím, vaječníkům, embryonal.obalu, pak ještě nějaké genetické testy a štítnou žlázu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
15.3.12 11:58

Kujůů, tak to bude asti stejné co dělali námv PREDICU ve Zlíně, už sem ze všech těch vyšetření asi zmagořená a ani nevím na jsme a nejsme testovaní :lol: , jinak dneska sem si objednala ječmen a začnu s pitím, tak jsem zvědavá co to udělá, potom ještě chci přidat chlorelu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
15.3.12 12:12

Zuzi, koukám že budeš zkoušet 3.IUI a pěkně se na to připravuješ. To je dobře. Držím palce :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
15.3.12 12:25

HANDI - co zbývá, vyzkoušet se musí všechno, naděje umírá poslední, aspoň nemám čas myslet na špatný věci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
15.3.12 12:28
handa30 píše:
Zuzi, díky!!
Jo, bylo to normální imunologické vyšetření. Vzali mi asi 8 ampulek krve, zjišťovali protilátky, proti vajíčku, spermiím, vaječníkům, embryonal.obalu, pak ještě nějaké genetické testy a štítnou žlázu.

8? 8o Já omdlívám při 3 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
15.3.12 12:40

Handí ,tak vítej já beru kortikoidy (Prednison) už 4 měsíc ,jelikož jsem dostávala horečku hned při zahnizďování ,tak mi ho Dr. nasadila a od té doby nemám poblémy ani po sexu , vždy mě to strašně svědilo. Je mi to líto,ale neboj oni ti pomůžou :hug: . Já být tebou ,tak bych šla do IVF a nečekala bych. Vidím to ,ale podle sebe pořád jsem čekala a za měsíc mi bude 33 ,tak ti přeju hodně štěstíčka při rozhodování.To víš ,že na tebe čeká to nejkrásnější mimi na světě :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí