IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
791
13.3.12 17:01
zuzivr píše:
Dani - skoro mě ukápla i slza, jak sem četla tvůj příspěvek, tak ať se prckovi daří a zůstane hezky, tam kde je teď :hug: :hug: Slunečnice -opravdu to nic není, jak písaly holky :kytka: :kytka:

Děkuji moc!!! A jak já byla hotová,když mi Dr.dala tu fotečku ,vůbec jse nevěděla ,že se dávají a ještě jsem dostala těhu testík . :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
13.3.12 17:06

To moje je naprosto stejné jako Utrouš, jen jiná firma, jiný název a míň dráždí žaludek jak jsem tak pochopila… já si to nák naordinuju sama asi… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
13.3.12 17:08

DANI- to je bomba co, dají ti fotku něčeho okem neviditelnýho a jednou z toho bude človíček, to je mazec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
13.3.12 17:18
zuzivr píše:
DANI- to je bomba co, dají ti fotku něčeho okem neviditelnýho a jednou z toho bude človíček, to je mazec :D

To máš pravdu to je mazec :) . Kdy že jdeš na další IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
13.3.12 17:20
If-ka píše:
To moje je naprosto stejné jako Utrouš, jen jiná firma, jiný název a míň dráždí žaludek jak jsem tak pochopila… já si to nák naordinuju sama asi… :lol: [/cit:
:lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
13.3.12 17:22

No zítra jedu ráno na krev, kde očekávám, že řeknou že tam nic není a snad mi rovnou dá další injekce a pudu dál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
13.3.12 17:27

Jo Dani, to jsem taky čuměla, že ti dali takhle hned fotečku, že jsem na to ani nereagovala… no paráda, dokumentovat pěkně od začátku, ať vědí mladí jednou, jak jsme pro ně trpěli… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
13.3.12 17:27

Třeba se stane zázrak a bude tam :hug: . Jinak jdeš do 3 IUI a pak do IVF nebo jak , já si to všechno už přestávám pamatovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
13.3.12 17:29
If-ka píše:
Jo Dani, to jsem taky čuměla, že ti dali takhle hned fotečku, že jsem na to ani nereagovala… no paráda, dokumentovat pěkně od začátku, ať vědí mladí jednou, jak jsme pro ně trpěli… ;)

Přestě tak a pak můžu říkat takhle jsi vypadal(a) když ti bylo 5 dní v bříšku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
13.3.12 17:30

Holky tak já už jsem rozhodnutá, nevysadím! Jsem v diskuzi pro těhu a pěkně to tam začíná odpadat… stačí nemoc nebo náká blbost a je po srandě… ufff… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
13.3.12 17:36
If-ka píše:
Holky tak já už jsem rozhodnutá, nevysadím! Jsem v diskuzi pro těhu a pěkně to tam začíná odpadat… stačí nemoc nebo náká blbost a je po srandě… ufff… :zed:

No jo no ,ale já si myslím ,že i kyž budeš mít nejaký problém tak ti ho Duphaston neudrží, většinou jsou tam jiné problémy ve vývoji embrya. Já myslím ,že se nemusíš bát a když budeš klidnější ,tak ho ber .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
13.3.12 17:38

Dani to je krásné. Moc ti přeju aby se bobišek držel zuby nehty a nepustil se dřív jak za 9 měsíců :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
13.3.12 17:39

No to ani neříkej IVI, domluv se s Dr. a uvidíš, ale pokud ti to neublíží, tak na druhou stranu, když do teď si to do sebe stejně prala, tak těch pár dní než to dojíš by snad neměl ublížit. DANI-v koutku duše se modlím o zázrak, že aspon jeden ze tří folíků by se mohl uchytit, pokud tam teda byla vajíčka, chci hned další IUI a pak IVF :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
13.3.12 17:39

Asi je to jen o pocitu… i když jsem čím dál víc klidnější a tak nák tomu hodně věřím, že to už vyjde, nerada bych si to pak vyčítala… :think:

Dneska mě teda po té kontrole pěkně bolí břicho jak ve mě zarejdila. Když jukala na váček tak to bylo v pohodě, ale jak začala kontrolovat ostatní věci a šmejdila tím robertkem :mrgreen: všude možně, tak už mě štvala a ted cítím břícho a hlídám papír na záchodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
13.3.12 17:42

Tak IVI- odpočívat, všechno je to tam hodně citlivé, ale bude to OK, vždyt máš přece ukázkové těhu :palec: tak neboj :) holky a krváceli ste některá i když ste věděli že jste těhu ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí