Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
zuzivr píše:
Dani - skoro mě ukápla i slza, jak sem četla tvůj příspěvek, tak ať se prckovi daří a zůstane hezky, tam kde je teď![]()
Slunečnice -opravdu to nic není, jak písaly holky
![]()
Děkuji moc!!! A jak já byla hotová,když mi Dr.dala tu fotečku ,vůbec jse nevěděla ,že se dávají a ještě jsem dostala těhu testík . ![]()
To moje je naprosto stejné jako Utrouš, jen jiná firma, jiný název a míň dráždí žaludek jak jsem tak pochopila… já si to nák naordinuju sama asi… ![]()
DANI- to je bomba co, dají ti fotku něčeho okem neviditelnýho a jednou z toho bude človíček, to je mazec ![]()
zuzivr píše:
DANI- to je bomba co, dají ti fotku něčeho okem neviditelnýho a jednou z toho bude človíček, to je mazec
To máš pravdu to je mazec
. Kdy že jdeš na další IUI?
If-ka píše:
To moje je naprosto stejné jako Utrouš, jen jiná firma, jiný název a míň dráždí žaludek jak jsem tak pochopila… já si to nák naordinuju sama asi…[/cit:
![]()
No zítra jedu ráno na krev, kde očekávám, že řeknou že tam nic není a snad mi rovnou dá další injekce a pudu dál ![]()
Jo Dani, to jsem taky čuměla, že ti dali takhle hned fotečku, že jsem na to ani nereagovala… no paráda, dokumentovat pěkně od začátku, ať vědí mladí jednou, jak jsme pro ně trpěli… ![]()
Třeba se stane zázrak a bude tam
. Jinak jdeš do 3 IUI a pak do IVF nebo jak , já si to všechno už přestávám pamatovat ![]()
If-ka píše:
Jo Dani, to jsem taky čuměla, že ti dali takhle hned fotečku, že jsem na to ani nereagovala… no paráda, dokumentovat pěkně od začátku, ať vědí mladí jednou, jak jsme pro ně trpěli…
Přestě tak a pak můžu říkat takhle jsi vypadal(a) když ti bylo 5 dní v bříšku ![]()
Holky tak já už jsem rozhodnutá, nevysadím! Jsem v diskuzi pro těhu a pěkně to tam začíná odpadat… stačí nemoc nebo náká blbost a je po srandě… ufff… ![]()
If-ka píše:
Holky tak já už jsem rozhodnutá, nevysadím! Jsem v diskuzi pro těhu a pěkně to tam začíná odpadat… stačí nemoc nebo náká blbost a je po srandě… ufff…
No jo no ,ale já si myslím ,že i kyž budeš mít nejaký problém tak ti ho Duphaston neudrží, většinou jsou tam jiné problémy ve vývoji embrya. Já myslím ,že se nemusíš bát a když budeš klidnější ,tak ho ber .
Dani to je krásné. Moc ti přeju aby se bobišek držel zuby nehty a nepustil se dřív jak za 9 měsíců ![]()
No to ani neříkej IVI, domluv se s Dr. a uvidíš, ale pokud ti to neublíží, tak na druhou stranu, když do teď si to do sebe stejně prala, tak těch pár dní než to dojíš by snad neměl ublížit. DANI-v koutku duše se modlím o zázrak, že aspon jeden ze tří folíků by se mohl uchytit, pokud tam teda byla vajíčka, chci hned další IUI a pak IVF ![]()
Asi je to jen o pocitu… i když jsem čím dál víc klidnější a tak nák tomu hodně věřím, že to už vyjde, nerada bych si to pak vyčítala… ![]()
Dneska mě teda po té kontrole pěkně bolí břicho jak ve mě zarejdila. Když jukala na váček tak to bylo v pohodě, ale jak začala kontrolovat ostatní věci a šmejdila tím robertkem
všude možně, tak už mě štvala a ted cítím břícho a hlídám papír na záchodě.
Tak IVI- odpočívat, všechno je to tam hodně citlivé, ale bude to OK, vždyt máš přece ukázkové těhu
tak neboj
holky a krváceli ste některá i když ste věděli že jste těhu ?