IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
791
11.3.12 19:21
Ivča78 píše:
Kaczule, to mě moc mrzí :hug: , jsme na tom stejně, já jsem včera začala špinit a dneska to dostala. Vím, jak ti je, člověk doufá a věří a zase nic. Ale neboj, jedeme dál a vyjde to, uvidíš. Piješ kontryhelový čaj? Já jsem dnes začala, tak věřím, že to taky pomůže. A IVF se neboj, jde hlavně o ty injekce a to zvládneme, nejsme přece žádná béčka. A co by na předoperačním našli? Nic. Neboj se. A třeba vyjde 3. IUI a nebude ani IVFko potřeba. Podívej se na If, taky jí to vyšlo, ještě že ji tady máme a dodává nám optimismus.Dani, díky za popis, panejo, to bylo nějakých injekcí, viď? To jsi šikulka, žes to tak zvládla. Asi jde o prvních pár dní, viď? A ty jsi brala před IVFkem antikoncepci? Vím, že to některý holky berou, jen nevím, proč. A co to je krátký a dlouhý protokol? Díky, se pořád na něco ptám.

Mě injekce fakt nevadí ,zvykla jsem si už u IUI když jsem píchala Pregnyl,bála jsem se celého IVF nevěděla jsem co mě čeká..... Ale ten poslední den byly 3 injekce po sobě a už jsem nevěděla kam to píchat :),břicho rozpíchný s modřinou . Jinak já antikoncepci neměla,ta je při dlouhém protokolu a při tom ti navodí umělý přechod a trvá to všechno dýl. Já začala 2MC a za 8dní jsem měla injekce za sebou :pankac: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
11.3.12 19:40
kaczule1 píše:
Ivi, tak to vypadá, že opět budeme mít stejně to IUI :mrgreen:

Kaczul, taky na to koukám :mrgreen:. A pak budeme i na stejno těhulky, uvidíš :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
11.3.12 20:33

Holky to máte super, já tu nikdy nikoho takhle přesně nečapla. To bude podpora!!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
12.3.12 08:31

Holky, tak k dnešnímu dni máme pořád 6 embryek (morula) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
12.3.12 09:31

Dani, tak to je superky :potlesk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
12.3.12 09:43

DANI- tak to je parádní zpráva hned po ránu :dance: :dance: , já jsem dneska zkusila test a samo že jenom ta jedna jediná čárka tam byla :( chjooo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
12.3.12 09:44

Zuzi, to mě moc mrzí a kolikátý jsi den po ovu? Není třeba ještě brzy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
12.3.12 09:47

IVI na IUI jsme byli 2.3., ale když už začalo i to špinění a sem tak červená, tak to je v pr… :( , jen jsem zase zmatená, chtěla jsem pauzu a teď zase nevím :nevim: ted bych zase šla hned do dalšího pokusu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
12.3.12 11:27

Ahoj holky,

Dani, 6 embryjek, to je super!! Necháš si vložit dvě?

Zuzi, dneska máš 10. den od IUI, to by mohlo být na test ještě brzy.
NEchci v Tobě vzbuzovat plané naděje, ale špinění může také signalizovat uhnizďování. Ještě vydrž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
12.3.12 12:16

Zuzi, taky bych ještě počkala a zkusila udělat testík třeba za dva, tři dny, ještě to nemusí být nezdar, třeba je to fakt uhnizďování, jak píše Handa. Na menses je i docela brzy, ne? Ty bereš Utrogestan? Já bych ho zatím nevysazovala a počkala až po testíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
12.3.12 13:23

Holki kuju za podporu, utroš jím třikrát denně, všechny tabletky beru dál, tak jak mi nařídili, v pátek z krve to bude jistota, do té doby nechám test v šuplíku, radši ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
12.3.12 13:24

DANI - co je ta morula ?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
12.3.12 13:35

Holky ještě mě vrtá jedna věc hlavou, když máme nastimulované folíky, máme jich třeba tři nebo čtyři, a po IUI se oplodní jedno vajíčko, tak co je s tím zbytkem ? Není to kvůli tomu, že bych si chtěla dokazovat, že se to povedlo, ale jen mě to tak napadlo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
12.3.12 14:09

Zuzi morula je embryo v učité fázi dělení,jak se vyvíjí,tak podle toho mají názvy.
A nesmutni třeba to ještě vyjde :hug: … Jinak žádné čekání a šup na další pokus,pak si budeš vyčítat ,že strácíš čas, jako já :mrgreen:

Handí nechám si zavést 1 embryjko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
12.3.12 14:47

Holky,jak už jsem posedlá tou touhou po dítěti, tak jsem se ptala o víkendu manžela, zda si necháme zavést 2 embryjka, že si to s dvojčaty dokážu přestavit. On to vůbec nepochopil, žijem totiž ve 2+kk a dvě děti se k nám nevejdou. Ale chtěla bych klidně paterčata. Hlavně se mít už konečně o koho starat.
Dani, tak vyberte toho nesilnějšího bojovníka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital