Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dani, jj, já jsem testovala ve čtvrtek, to jsem byla 26 DC (15 dní po IUI) a test byl negativní.
Dani, díky, ale už tomu nevěřím, na testíku nebyl ani dušík nic.
Děvčata 5 áčkových a 1 béčkové,ale všechny se prý krásně vyvíjejí
.Doufám ,že jim to do pondělka vydrží, to bude dlouhý víkend
.
Jupííí, tak to je paráda!!! No já bych řekla že to docela letí! A když budeš mít tu prodlouženou kultivaci, kdy pojedeš tedy na ET?
![]()
Dani, tak to vypadá moc dobře, hlavně, že se hezky vyvíjejí. Kdy jdeš na transfer?
Ahoj holky, jak se máte? Četla jsem na jiné diskuzi, že jsi měla, Ivi špatnou náladu. Tohle čekání na mrchu je totiž nejhorší část cyklu, takže Tě naprosto chápu. Človek doufá, pak je test negativní, nicméně stejně zůstává dušička, že se to povedlo. Povede se to teď nebo příště. Ale povede!!
Byla jsem ráno vozit kámošce dvouměsíční miminko a bylo mi tak smutno po té co jsem odevzdala kočárek zpět. Ach joo. Snad se dočkám.
Děvčátka na ET bych měla jít v úterý ,pokud bude vše pokračovat dobře,zítra mi volat nebudou, Gennet má v něděli zavřeno,tak budu pěkně nervozní
Tak se budu modlit,aby se jim dobře dařilo.
Handí nesmutni, podívej se kam jsem došla až já,ale stejně si říkám ,že jednou to vyjít musí.Neboj i ty jednou budeš vozit svoje miminko ![]()
DANI - tak to je mazeeeec, to je úžasný jak to zatím všechno vychází, tak se kulíruj ať máš silu na miminka
![]()
Děkuji zuzi,ty už taky budeš za týden testit viď, to to letí… ![]()
Handi, no jo, to víš, doufala jsem a nevyšlo to. Dneska mi je už líp, ale mrzí to, však to znáš sama, jak se člověk cítí. Teď vyhlížím mrchu, zatím nic, jsem 28. den, tak uvidíme, zda to nedostanu zítra. Mám to nějak v poslední době nepravidelný. Handi a co máš teďka ty v plánu?
Příští cyklus zkusím 3.IUI, a pak IVF. Uvidíme. Danča mi tu vlévá optimismus do žil. Začínám se na ty injekce těšit ![]()
Handi, tak to je superky, že máš pozitivní přístup. Já jsem to dneska dostala, tak jsem ráda, že tady nemusím čekat a marně doufat. Náladu mám už dobrou, uvařila jsem si kontryhel, tak ať se dějí divy
. Jinak si taky už předjednám IVFko, abych nemusela potom dlouho čekat na vyřízení.
Předjednej, předjednej, je super, že to tu někdo dokáže takhle povzbudit a Danča s IVF to tu fakt pozvedla… ![]()