IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
791
6.3.12 07:14

Kaczul a není ještě brzy na testík,kdy máš dostat MS ? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
6.3.12 07:17
Ivča78 píše:
Dani, superky, jak krásně reaguješ, takových folikulů, to je super. A kolik embryjek si necháš zavést, jedno nebo dvě? Držím moc pěstičky, aby to vyšlo!!!Zuzi, první měsíc těhotenství jsem na sobě vůbec nic nepoznala, příznaky přišly až po potvrzení těhotenství, ale nic hrozného, spíš únava a trošku nevolnosti, ale nic hrozného, nikdy jsem třeba nezvracela. Pocit je to nádherný, když víš, že máš v sobě miminko. Když ho vidíš na ultrazvuku, cítíš jeho pohyby, hladíš si zvětšující se bříško… Časem jsou i nějaké neduhy, ale já neměla nic dramatického a vše se dalo v pohodě zvládat.

Ivi nechám si zavést jen jedno embrio,pokud nějaké bude :mrgreen: … Zavedení těch dvou si nechávám jako poslední možnost :) ,což doufám tajně ,že už nebudu potřebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
6.3.12 07:18

Holky moc díky za odpovědi :palec: , DANI- 10, tak to je krásný číslo, budu držet všechny palce, aby to vyšlo, dneska jsem v práci, kdyby se mi chtělo, jak se mi nechce, hezký den holky :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
6.3.12 10:45

Ahoj holky, co znamená ICSI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
6.3.12 10:51

ICSI se používá většinou když je horší spermiogram, spermijky se vpichují přímo do vajíček. Stačí jedna spermijka a jedno vajíčko. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
6.3.12 11:02

Aha, díky :lol: Včera jsem byla u toho astrologa, mám termíny početí..první vhodný je ale až 8.6, to nevydržíííím :lol: Ale poradil mi, že IVF máme zkusit v létě, že teď na jaře ne a ani na podzim, tak to zkusíme dle jeho rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
6.3.12 11:10

No ty brďo, tak to jsem zvědavá jestli to klapne podle něj nebo bez něj. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
6.3.12 11:40

Handy, tak to jsem taky zvědavá jestli to trefí nebo ne 8o , nebo teď se budete soustředit na červen a rup a bude to dřív :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
6.3.12 11:49

Handí,vykašlej se na astrologa a dělej co ty uznáš na vhodný a na co se cítíš ty :) … Já kdybych dala na všechno co mi kdy kdo předpověděl ,tak už mám 5 dětí :) … Záleží jen na tobě jestli chceš čekat ,nebo to mít už za sebou a na astrologa se neohlížej , ale za každých okolností tě budeme podporovat :hug: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
6.3.12 12:08

Holkýý, ještě mám takovou otázečku :oops: dneska jsem si všimla na wc že barvamoči je jakási jiná, může to být těma práškama ? To jenom tak ze zvědavosti, kujuu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
6.3.12 12:29

zuzi a co máš za prášky,jenom utroš? Jestli jo tak ten z tebe vytéká a je to normální a jestli jen samotná moč jejiná, tak to nevím…Ale jestli tě nic nebolí ,tak to bude v poho ,uvidíš. Zbytečně se nestresuj. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
6.3.12 12:42

Jojo utroš polikám, ještě mám anopyrin a prednison, neboj nestresuju :lol: to se spíš nudím dneska, tak sonduju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
6.3.12 13:05

Zuzi já už se taky všimla, přijde mi tmavší, ale nenapadlo mě nad tím přemýšlet, než jsi to napsala ty, asi to možná i něco znamená, ale co čert ví, určitě nic špatného. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
6.3.12 13:06

Tak utroš a prednison beru taky,ale anopyrin ne,ale je možný všechno. Já radši utroš vkládám než polikám , nezatězuje to žaludek :-). Zkus se zeptat Dr. až půjdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
6.3.12 14:34
Dana 79 píše:
Handí,vykašlej se na astrologa a dělej co ty uznáš na vhodný a na co se cítíš ty :) … Já kdybych dala na všechno co mi kdy kdo předpověděl ,tak už mám 5 dětí :) … Záleží jen na tobě jestli chceš čekat ,nebo to mít už za sebou a na astrologa se neohlížej , ale za každých okolností tě budeme podporovat :hug: :lol:

Dani, díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital