Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Určitě je to hormonama. I holky v pokročilém stádiu těhotenství nemůžou spát a čumí v noci do zdi. Jsi teď s holkou doma, tak můžeš odpočívat i přes den. To je dobrý
Ve čtvrtek Ti injekce skončí a začne těhu únava. Pořád něco ![]()
Handí, tak to jsem ráda už jsem myslela ,že jsem blázen
… Ležím v posteli a snažím se vyležet tu chřipajznu , doufám ,že zítra na OPU budu fit !!! Včera jsem píchala poslední tři injekce ,jednu v 6 druhou v půl sedmé a třetí v devět,mám trochu rozpíchné břicho a jednu modřinu, dcera se mi směje ,že vypadám jak feťák v šestém měsíci(rozpíchaná,s modřinou a odulé bříško)
.
Dani, jsi dobrá, že píchneš
Já si to sama nedovedu představit.
Tak se drž, Ty náš feťáku v šestém měsíci
Ať si zítra jako rybička a hned podej zprávy, jak to celé probíhalo.
Jasně hnd jak budu doma po OPU,tak podám hlášení
. Handí , píchání injekcíto je opravdu úplně to nejlehčí i moje 14ti letá dcera mi to chtěla píchat,dlala mi asistentku
… Vždycky říkala dělej, ať už mám toho bráchu
.
Holčiny, já ještě netestovala, možná budu zítra nebo už vydržím do pátku
.
No ty nás teda napínáš Ivi!
Ale m je to jedno, já s tebou počítám, intuice! ![]()
ivčo závidím výdrž:-), ale ono to bude prostě tak, že ty už to prostě víš , že to tam je ![]()
Dani - budu držet palečky, aby to zítra klaplo na jedničku
IVI zatím se držím s testem, ani nevím jestli by se už ted něco ukázalo ![]()
Holčiny, napínám, napínám. Nic teda netuším, příznaky žádné, spíš teda dneska mi to připadá na menses, pobolívá mě břicho, tak uvidíme, co řekne testík.
Zuzi, koukám, že jsi byla na IUI 2.3., tak to je opravdu brzy na testování, to by ti ještě nic neukázalo, chce to počkat minimálně 14 dní po IUI až tři týdny.
IVI-já vím, že je to moc brzo, ale to čekání je neúprosný, kdyby to tak šlo o těch pár dní posunout ![]()
Zuzi, ahoooj
Musíš být trpělivá, ale vím že je to těžké. Mysli pozitivně, to prý pomáhá ![]()