Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
zuzivr píše:
Zdravím Vás holky, omlouám se, že Vám lezu do debaty, ale vrtá mi hlavou jedna věc, v pátek jsme byli na druhém IUI, před časem mě zjistili neprůchodný levý vejcovod a teď v pátek po IUI mi doktor říká, že to směřoval spíše na levou stranu, že tam bylo moc vajíček a velkých, tak jsem z toho jelen, plantal něco o tom,že to může jít břísní dutinou ? Nemáte někdo s tímto zkušenosti, prosím![]()
kuju za rekace
Zuzi ,tak to taky slyším poprvé,nevím proč ti to směřuje na levou stranu kterou máš neprůchodnou a břišní dutinou
,to ti asi taky moc neporadím,opravdu jsem z toho teda jelen
… Třeba to tentokrát vyjde když to nejmíň čekáš ![]()
Dany : no to mi povídej, mě to vrtá hlavou už od té chvilky co to řekl, tak si říkám, že to stejně nevyjde a až tam půjdu na konrolu, tak se jich teda zeptám proč to směřovali na tu špatnou stranu, podle mě, to jsou zbytečně vyhozené peníze a hlavně nervy, to me štve ![]()
Zuzi, asi to udělal proto, že na té druhé straně byly moc malé folikuly, ale stejně nechápu, jak si myslel, že to projde břišní dutinou? Třeba ten vejcovod úplně neprůchodný nemáš, kdo ví.
Taky slyším poprvé, že by šlo bříšní dutinou
Zuzi, ty za IUI platíš?
Zuzi to je teda pěkná záhadnost , to se na to zeptej a dej vědět co tím pan doktor zamýšlel
… Neboj se nic , třeba to opravdu vyjde a některá se prohlodá k vajíčku , moooc držím pěstičky … ![]()
Jinak děvčata včera jsem píchala injekci a já pako jsem si napíchla žílu,takže krásná modřina na bříšku
… Dnes jsem se probudila a bolí mě v krku a to mám jít v týdnu na OPU , chjoooo. Doufám ,že z toho nic nebude,jinak nevím , jak by mi vajíčka odebrali .
Dani, doufám, že modřina nebolí a dej se co nejrychleji dohromady,ať jsi zdravá.
Zuzi, o břišní dutině jsem nikdy nic neslyšela, zeptej se doktora. Znám tyhle zmatené pocity,člověk si pak vyčítá proč se nezeptal rovnou, viď? Doktoři totiž mluví někdy jinou řečí a člověk má z toho pak hlavu jak pátrací balón
Držím palce!
Holky já jsem koukala na youtube na video kreslené inseminace, když jsem začínala chodit na IUI a na tom videu to vypadá tak, že se to stejně dostane na obě strany, nejsem doktor a vůbec teda nevím, ale podle toho videa mě napadá jen jedno, že je fuk kam to směřují, tím vám ale nechci kecat. Na netu určitě o tom bude něco někde napsané. ![]()
Holki, no nechám to radši tak, nebo bych se zbláznila nad tím pořád přemýšlet, ale děkuju moc za rady, HANDY - já jsem z toho byla tak zmatená když to řekl a zároveň naštvaná, tak jsem se ani nezeptala pořádně, KACZULE - jojo platíme 1500 za jedno IUI, ale že je dneska venku krásně co holky
, asi už mě z toho všeho hrabe nebo co
![]()
Zuzi, já taky platím 1500, ale jsem na soukromé klinice, tak to máme asi stejně, co?
Tak já jsem taky na soukromé klinice ale IUI hradí pojišťovna, tak nechápu za co platíte ![]()
If, naprosto s tebou souhlasím a myslím si, že si spermijky cestu najdou, ať to už pan doktor směroval kamkoliv. Jako tohle nikdy můj doktor neřešil, že by to někam směroval.
Dani, jejda, tak ještě že je to jen modřina a nic se nestalo. Já mám z toho právě strach, abych si ještě něco neudělala
. A pořádně se vykurýruj, ať jsi na OPU fit.
If-ka píše:
Já jsem na klinice, která ještě nemá smlouvu s VZP.
Aha, tak to já jsem si kvůli toho změnila pojišťovnu abych si nemusela všechno hradit. Taky jsem byla VZP ale teď poj. MV
Mě to až tak nevadilo a rozhodně to stálo za to, ale kdybych to řešila příště, tak už si taky asi najdu kliniku co má VZP.
Sem mě dohodila kamarádka, protože paní doktorka je její kamarádka, takže jsem zase měla takovou jistotu, že o mě bude postaráno a hrozně jsem se na to upnula, že mi ani nevadilo platit. ![]()