IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1628
29.2.12 17:22

:potlesk: Jééé tak to je super!!! Další věc kterou jsem taky zkoummala, Jonášovu metodu (i když tam mi přijde lehce postavená na hlavu, no nevím jestli jsem to dobře pochopila) a další takové věci… tak to musíš dát vědět jak to dopadlo, astrologie mě zajímá! Kdy k němu jdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
29.2.12 17:25

Holky tak to je mi líto, já v tomhle strach neměla, že by mě opustil, když děti už má, ale na druhou stranu, kdyby nechtěl další moje nebo byl problém u něj těžko říct jak bych to řešila já… :think: asi bych se odstěhovala k mamince… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
29.2.12 17:31

Jo, přesně Jonášova metoda mě zajímá. Jdu k němu v pondělí.
Kaczul, i já mám stejný strach. Ale nesmíme se tomu poddávat, prostě to určitě brzy vyjde a basta!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
29.2.12 17:39

If, já jsem koukala na to, kdy mám první fotečku z ulrazvuku a bylo to někdy v 5tém týdnu, tuším, tedy pokud počítám dobře. A už bylo vidět opravdu krásně miminko.

Holčiny, chápu vás, já jsem tohle prožívala hrozně před prvním těhu, bylo mi hrozně, my se teda snažili „jenom“ rok a půl, ale mě to úplně stačilo. Byla jsem zdeptaná, kolem mě všichni vesele otěhotněli a já pořád nic a ještě ty dotazy okolí, to mě vždycky dostalo. Hlavně šéf v práci pořád vyzvídal, tak jsem mu řekla, že se snažíme, ale zatím nám to nejde, tak dal pokoj. Jinak jsem si myslela, že když už jedno dítko doma mám, tak to nebudu tolik prožívat, ale ona ta nesplněná touha je opravdu úplně stejná, člověk moc touží po miminku, ono to nejde a bojí se, že ho nikdy mít nebude, i když samozřejmě pořád doufá, jinak by to všechno nepodstupoval. Ale taky si pamatuju, že než jsme měli Adámka, tak jsem manželovi říkala, jestli si nechce najít někoho jiného, s kým bude moct mít děti, protože ta vada je u mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
29.2.12 17:40

jo!!! správně!! ;) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
29.2.12 17:48

hando a kadczule,uplne se citim stejne jako vy,taky mam obrovsky strach ze nikdy se mimca nedockam,kolikrat me takle hryze svedomi,ale pak si zase rikam v dnesni dobe je zase medecina vinikajici,takze holky urcite nam vsem pomuzou.holky my se snazime taky 3 roky no hruza a des.me nanzel rekl ze by mne nikdy neopustil i kdyby jsme zustali bez deti.ale proste verim ze car nam pomuze.a tedka nam ifka dala jeste vetsi nadeji ze to funguje,me to celkem nakoplo vedet ze to funguje.ifko krasne jsou uz dalnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
29.2.12 17:50

holky k cemu je vlastne ten kontryhelovy caj? vim ze je na sliznici,ale tu ja mivam krasnou vzdycky 9.a ifko jak dlouho jste se snazili??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
29.2.12 17:59

Hani, má hodně léčivých účinků, mrkni třeba sem: http://zena.centrum.cz/…clanek.phtml?….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
29.2.12 18:00

Kontryhelový čaj je na sliznici, jestli máš 9mm, tak je to ukazkové a nepotřebuješ ho, já s ní mám problém. A holky, dneska pomůžou 95% párům co se léčí s neplodností a my jsme v těch 95%!! Chce to jen čas. A If-ka je příklad, že to funguje. Vlastně i Ivča, ta má Adámka z 2.IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
29.2.12 18:01

Jasně, holčiny, všem nám pomůžou, já tomu věřím :srdce: . Někomu pomůže už IUI, někomu jinému IVF, ale těhulky budeme všichni, uvidíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
29.2.12 18:07

No já tak tajně doufám, že v létě už budu mít po úspěšném IVF a na práci kašlu a půjdu hned na nemocenskou :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
29.2.12 18:09

Kaczule, doufám stejně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
29.2.12 18:11

holky dekuji taky doufam nic jinyho nam nezbyva nez pekne doufat a verit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
29.2.12 18:31
Ivča78 píše:
Hani, má hodně léčivých účinků, mrkni třeba sem: http://zena.centrum.cz/…clanek.phtml?….

Kontryhel je zázrak, ale já ho piju už asi půl roku a kde nic tu nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
29.2.12 18:33

Já taky piju kontryhel do ovulky, ale přiznám se, že jen jak si vzpomenu :oops: Taky ještě užívám gynex a myslím, že lépe reaguju s clostikem na ovulku, bez gynexu, jsem tak pěkně nereagovala :think: a taky mi příjde, že po tom gynexu jsem víc taková vyrovnanější :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí