IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1628
28.2.12 09:13

Jinak Ivi, nic jiného jsem nebrala, dostala jsem se zatím jen do fáze, co zkusím příště, když to ted nezabere, takže jsem přemýšlela nad tou mateří kašičkou hodně a hodně moc jsem uvažovala, že si zajistím někde mojžišovku, už jsem skoro i objednala knížku k tomu cvičení. ;) Tak teď mám místo toho objednanou knížku Jak se bude vaše dítě jmenovat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
28.2.12 09:31

If, neboj se vlka nic :mrgreen: . Ze začátku ještě tolik neroste, takže si myslím, že první trimestr ho klidně každý den brát můžeš. Já jsem ho první trimestr brala fakt poctivě, pak už jsem to trošku šidila a ve třetím trimestru jsem ho brala ob den, taky jsem měla strach a nakonec bych klidně brala, kdyby byl malý větší. Ono vytlačit ho nebyl až takový problém :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
28.2.12 09:36

Já počítám, že když ho nasadím, tak asi ob den a obd den klasickou listovku… na střídačku… no uvidíme, co budou radit doktoři, že? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
28.2.12 10:16

If, jasně, doktoři ti určo poradí :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
28.2.12 13:01

už jsem vás dočetla jinak pro informaci co se týče čajů já jsem si koupila kontryhel ale nakonec jsem dostala VZ čaj a po něm nebo nevím jestli si to vnucuji ale měla jsem sliznici kolem 9mm před tím s bídou 6 ale kdyby jste někdo chtěl ten kontryhel poslat tak klidně objednala jsem ho strašně moc ;)

jinak testovat se chystám příští úterý středa a u mě hrozí také dvojky tak jsem zvědavá jeden folikul byl 21 a druhý 15 a ted děj se vůle boží :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
28.2.12 13:05

Šári, co to je ten UZ čaj? O tom jsem neslyšela. Já bych si ten kontryhelový čaj do tebe koupila, jestli ho nespotřebuješ, ale uvidím, jak dopadnu po testování. I když jsem četla, že se vlastně může mít i v těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
28.2.12 13:14

vz čaj je toto VZ
Gynekologický čaj, k podpoře otěhotnění,
při myomech,cystách, vracejících se zánětech,
kvasinkách, nepravidelném cyklu.
složení : dobromysl nať, truskavec nať, řebříček nať, šípek plod, mateřídouška nať, čekanka nať, hluchavka květ,
jitrocel list, heřmánek květ

jinak kontryhele mám dost ;) klidně ti ho pošlu za poštovné
;) nebo pokud bydlíš v praze tak ti ho předám jj kontryhel se může i v těhu já ho mám strašně moc takže jelepší když ho někdo spotřebuje než aby mi ležel doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
28.2.12 13:22

Šári, ne, v Praze nebydlím. Tak já ti písnu SZ s adresou, ju? A budeš teda moc hodná, když mi trošku pošleš. A klidně si řekni, kolik bys za něj chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
28.2.12 14:32

Šári VZ čaj si koupila v lékarně??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
28.2.12 14:39
kaczule1 píše:
Dani, tak to je pěkná lékarna ti povím. Až se toho děsím co mě čeká :roll: Jseš na nemocenské, nebo se chystáš? Nebo budeš chodit do práce? :think:Ivoka, já jsem nikdy nic necítila, jelikož jsem nikdy těhotná nebyla, takže nemůžu říct :nevim: :zed:

Nesmíš se bát ,já se bojím taky ,ale nic jinýho mi nezbývá :mrgreen: . Nejsem na nemocenské,snažím se normálně fungovat ,ale o to to mám lehčí,že mám kancelář doma a malou taky hlídám u nás doma ,takže obě práce zvládám díky tomu. Je lepší fungovat normálně ,protože mi už z toho hrabe :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
28.2.12 14:41
If-ka píše:
No Dani, to je nálož… uffff… jsi statečná holka, tohle s tebou budu hrozně prožívat, protože bych ty injekce sama nezvládla… :potlesk: Hlavně ať je to k něčemu, at je moře folíků a spousu embrijek z nich. :hug:
No holky už se těším, až tu budeme ty břicha hladit všichni společně… to budeme muset ale založit novou diskuzi pak… ;) :lol:

No doufám ,že to k něčemu bude a budu ten pupíček hladit s tebou :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
28.2.12 14:44
ivoka1 píše:
Dani 79 hezká výbava léčku,držím moc pěsti a neboj není si v tom sama,já pokud by se mi povedlo IUI,tak začínám s injekcemi do břicha a po celou dobu tehotenství… :jazyk: ale ráda to podstoupím.

děkuji ivoko1 , určitě se ti zadaří a injekce jsou to nejmenší :hug: !!! Kamarádka si taky píchala celé těhu jako ty a má klučíka .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
28.2.12 18:15

Ahoj holky, já jsem pořád nějaká přešlá. Ani ne smutná, spíše bez nálady :nevim: Dneska mi Jirka vyzvednul Gynex a nový clostik a pregnyl, tak jsem ráda, že jsem to nemusela obíhat já :mrgreen: Od zítřka zase začnu užívat ten Gynex a už se těším, doufám, že budu mít zase veselou náladu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
28.2.12 18:36

kac :mavam: nesmutni bude líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
28.2.12 18:37

No nezbývá než věřit :nevim: Ve čtvrtek to budou už 3 roky… :zed: