Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jinak Ivi, nic jiného jsem nebrala, dostala jsem se zatím jen do fáze, co zkusím příště, když to ted nezabere, takže jsem přemýšlela nad tou mateří kašičkou hodně a hodně moc jsem uvažovala, že si zajistím někde mojžišovku, už jsem skoro i objednala knížku k tomu cvičení.
Tak teď mám místo toho objednanou knížku Jak se bude vaše dítě jmenovat ![]()
If, neboj se vlka nic
. Ze začátku ještě tolik neroste, takže si myslím, že první trimestr ho klidně každý den brát můžeš. Já jsem ho první trimestr brala fakt poctivě, pak už jsem to trošku šidila a ve třetím trimestru jsem ho brala ob den, taky jsem měla strach a nakonec bych klidně brala, kdyby byl malý větší. Ono vytlačit ho nebyl až takový problém
.
Já počítám, že když ho nasadím, tak asi ob den a obd den klasickou listovku… na střídačku… no uvidíme, co budou radit doktoři, že? ![]()
už jsem vás dočetla jinak pro informaci co se týče čajů já jsem si koupila kontryhel ale nakonec jsem dostala VZ čaj a po něm nebo nevím jestli si to vnucuji ale měla jsem sliznici kolem 9mm před tím s bídou 6 ale kdyby jste někdo chtěl ten kontryhel poslat tak klidně objednala jsem ho strašně moc ![]()
jinak testovat se chystám příští úterý středa a u mě hrozí také dvojky tak jsem zvědavá jeden folikul byl 21 a druhý 15 a ted děj se vůle boží ![]()
Šári, co to je ten UZ čaj? O tom jsem neslyšela. Já bych si ten kontryhelový čaj do tebe koupila, jestli ho nespotřebuješ, ale uvidím, jak dopadnu po testování. I když jsem četla, že se vlastně může mít i v těhotenství.
vz čaj je toto VZ
Gynekologický čaj, k podpoře otěhotnění,
při myomech,cystách, vracejících se zánětech,
kvasinkách, nepravidelném cyklu.
složení : dobromysl nať, truskavec nať, řebříček nať, šípek plod, mateřídouška nať, čekanka nať, hluchavka květ,
jitrocel list, heřmánek květ
jinak kontryhele mám dost
klidně ti ho pošlu za poštovné
nebo pokud bydlíš v praze tak ti ho předám jj kontryhel se může i v těhu já ho mám strašně moc takže jelepší když ho někdo spotřebuje než aby mi ležel doma
Šári, ne, v Praze nebydlím. Tak já ti písnu SZ s adresou, ju? A budeš teda moc hodná, když mi trošku pošleš. A klidně si řekni, kolik bys za něj chtěla.
kaczule1 píše:
Dani, tak to je pěkná lékarna ti povím. Až se toho děsím co mě čekáJseš na nemocenské, nebo se chystáš? Nebo budeš chodit do práce?
Ivoka, já jsem nikdy nic necítila, jelikož jsem nikdy těhotná nebyla, takže nemůžu říct
![]()
Nesmíš se bát ,já se bojím taky ,ale nic jinýho mi nezbývá
. Nejsem na nemocenské,snažím se normálně fungovat ,ale o to to mám lehčí,že mám kancelář doma a malou taky hlídám u nás doma ,takže obě práce zvládám díky tomu. Je lepší fungovat normálně ,protože mi už z toho hrabe
.
If-ka píše:
No Dani, to je nálož… uffff… jsi statečná holka, tohle s tebou budu hrozně prožívat, protože bych ty injekce sama nezvládla…Hlavně ať je to k něčemu, at je moře folíků a spousu embrijek z nich.
No holky už se těším, až tu budeme ty břicha hladit všichni společně… to budeme muset ale založit novou diskuzi pak…![]()
No doufám ,že to k něčemu bude a budu ten pupíček hladit s tebou
.
ivoka1 píše:
Dani 79 hezká výbava léčku,držím moc pěsti a neboj není si v tom sama,já pokud by se mi povedlo IUI,tak začínám s injekcemi do břicha a po celou dobu tehotenství…ale ráda to podstoupím.
děkuji ivoko1 , určitě se ti zadaří a injekce jsou to nejmenší
!!! Kamarádka si taky píchala celé těhu jako ty a má klučíka .
Ahoj holky, já jsem pořád nějaká přešlá. Ani ne smutná, spíše bez nálady
Dneska mi Jirka vyzvednul Gynex a nový clostik a pregnyl, tak jsem ráda, že jsem to nemusela obíhat já
Od zítřka zase začnu užívat ten Gynex a už se těším, doufám, že budu mít zase veselou náladu ![]()