Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
If, přiznám se, že mě to taky napadlo
, však by to bylo krásný…
If, taky jsem nikdy nechtěla dvojčátka, ale teď bych byla nejšťastnější na světě.
Ivi, já sice bezdětná jsem, ale můj chlap ne… takže proto se tomu bráním, jinak by to bylo jedno, ale my by jsme najednou měli doma 3 a jedno ještě vedle. Mazec!
![]()
If, neboj, zvládli byste to. Já myslím, že byste stejně za rok, dva, dospěli k názoru, že by to ještě jedno dítko chtělo
. Já jsem taky vždycky prohlašovala, že chci jenom jedno dítko a podívej se na mě
.
a jak myslíš, že zvládnou nové sourozence? Já mám skorosyna 25 a ten jaksi nemůže rozdejchat mě na tož budoucího sourozence:-(
If-ka píše: Školku ne, ty dva už jsou velký 13 a 18…
Tak to je v poho ,to můžeš mít ty dvojčátka ![]()
Já bych taky brala dvě miminka, ale zase na tohle rozhodování jsme dva a nechci nikoho nutit do něčeho na co se necítí, dvojčata by pro mě byla tak trošku i záchrana… hihi
No, jak budou reagovat, to mě až tak netrápí, nebo to je blbé vyjádření, ale budou si muset zvyknout. Velkou moc nevidíme a mladého na to připravíme myslím dobře, toho se nebojím. I kdyby to vadilo, není jiné cesty, já svoje dítě prostě chci a pak už by bylo jen na tatínkovi jak by se k tomu postavil, naštěstí toho řešit nemusím.
Myslím, že i tvůj skorosyn si zvykne, počkej ještě ti nakonec bude chodit vozit kočár, pač na to holky letí… ![]()
If,co to tady čtu?
Konečně dobré zprávy.Zítra napiš, jak dopadla krev. Dáváš nám naději, že IUI fakt funguje!! Holky, já chci zkusit 3. IUI, v pátek jdu na kontrolu folíků. Když to nevyjde, tak jdem na IVF.
Všude se píše, že 3. IUI bývají nejúspěšnější, tak se drž a uvidíš, bude z toho krásné vánoční miminko, pod stromečkem!!! ![]()
Jéé, to je hezký!! Děkuju za povzbuzení.
Moc Ti držím zítra palce. Jak se cítíš?