Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dani, snaž se co nejdříve uzdravit, abys byla brzy fit. Při té stimulaci to snad vadit nebude, spíš potom až ti budou zavádět emryjka, tak abys byla už ve formě, ale do té doby se dáš určitě do kupy.
Janyyy, třeba to vyjde, ještě to nevzdávej.
Holky jste zlatíčka,děkuji za podporu. Aspoň vám řeknu,jaký mám postup IVF.
Dani, to budeme moc rády, že nám budeš referovat, alespoň budeme trošku vědět, na co se máme eventuelně připravit…
Vám vyjde iui nebojte holky a na ivf nebudete muset,jenom já musím mít vždycky něco extra ![]()
dani ja verila ze ti ta 4 iui vyjde,apresto nevysla.tak ti drzim palecky aby ti to slo jak po masle a prvni ivf klaplo.preju ti at mas hodne vajicek.
Dani, to jsem si myslela taky… když jsem musela na operaci, když mi nešlo otěhotnět, když jsme jeli poprvé do CARu, když mi zjistili prolaktin a pak AMh hormon, když se nepovedla první IUI… pořád myslím jen na to proč zrovna já musím mít něco extra a pak se začtu na netu a říkám si, vždyť to až tak extra není, lidi jsou na tom mnohem mnohem hůř… Neboj se toho, budeme ti tu držet palečkýýý!!! Všechno dopadne dobře, jen hold potřebuješ víc času a vyzkoušet víc způsobů. Kdyby jsi se rozhodla třeba hned od začátku pro IVF, zase by jsi litovala, že jsi nezkusila něco mírnějšího… Ber to tak, že je to všechno správně, že to tak má být a že se to povede!
![]()
já vím holky, jsou na tom holčiny daleko hůř než já a strašně je obdivuji za to ,že jdou do IVF třeba 6× a spoustu jiných procedůr podstupují… Já ani nevím jestli jsem ochotná jít do druhého IVF kdyby se tento pokus nepoved… Jsem z toho dost vyplašená už teď a to mám ,,prd" za sebou
. Jsem taková posera,zítra si mám volat a jít si pro injekce, to bude mazec
… If-ko máš pravdu asi to prostě tak má být,buď se to povede nebo ne ![]()
Dani, taky ti moc držím pěsti, aby se hezky povedla stimulace a měla jsi hodně vajíček
. Moc hezky to řekla If, prostě to tak má být a uvidíš, že IVF vyjde, je tam velká šance, že se to povede, vždyť ti dají emryjka
. A už jsi uvažovala o tom, jestli si necháš zavést jedno nebo hned dvě, že by byla dvojčátka
? A co ty injekce, jaké budeš mít? Bude to pero nebo klasická injekce a budeš si to píchat sama nebo máš někoho na pomoc? To je otázek, viď? Ale už taky přemýšlím nad tím, jak bych to případně udělala…
Ahoj holky
Dlouho jsem tu nebyla, byli jsme na Šumavě a nestačím číst
I já hlásím mrchu, kt. dorazila ve čtvrtek, ms bylo krátké a jak psala Hanka šli ze mě samé kusy (asi sliznice). Dani, moc mě mrzí že nevyšla 4.IUI
Ale IVF je mnohem větší šance a moc díky za všechny rady, kt. nám dáváš. Já je hltám jedním dechem
Všechno dobře dopadne!! Držím všem palce! Jsme bojovnice a nevzdáváme se ![]()
Ahoj holky
my jsme před chvíli přijeli z Prahy a už mi jede pračka. Byl úžasně. V pátek jsme byli v jednom baru, kde dělají míchané drinky. Jejich nápojový lístek obsahoval 1286 druhů míchaných nápojů. Myslím, že jsem jich měla tak 6 a byly super. V sobotu jsme se šli projít na Zbiroh a na Karlštejn. Počasí vyšlo, takže taky paráda. No a večer jsme popíjeli a hráli společenské hry… Vůbec se mi do té práce zítra nebude chtít, potřebovala bych se pořádně prospat ![]()
Kaczule, je dobré občas vypadnout z domova, viď? Jak jsi na tom? Já mám po mensesu a v pátek se jdu podívat na folíky a pokud to bude dobré, zkusíme 3.IUI a pak jdem do IVF, už nás nebaví čekat a pořád se stresovat.
Já jsem ve středu a v pátek měla IUI, takže další 2 týdny čekání. Nechci ale na to moc myslet, ale nejde mi to
![]()
Ivčo budu mít klasický injekce,dr. se mě ptala a říkala ,že mi klidně stačí tyto jestli mi to ,ale vadí tak napíše pero,mě normální injekce nevadí,nemám problém si to píchnout do břicha(jen to všechno dohromady mě to malinko děsí) a jsou to ty levnější,tak zítra podám info kolik to stálo,jinak se mě ptala hned jestli chci jedno nebo dvě embria , já se zděsila a hned jsem vyhrkla ,že jenom jedno
Ivča78 píše:. nedokážu si představit mít dvojčátka ,ještě k tý dvouletý cácorce co hlídám
…
Dani, taky ti moc držím pěsti, aby se hezky povedla stimulace a měla jsi hodně vajíček. Moc hezky to řekla If, prostě to tak má být a uvidíš, že IVF vyjde, je tam velká šance, že se to povede, vždyť ti dají emryjka
. A už jsi uvažovala o tom, jestli si necháš zavést jedno nebo hned dvě, že by byla dvojčátka
? A co ty injekce, jaké budeš mít? Bude to pero nebo klasická injekce a budeš si to píchat sama nebo máš někoho na pomoc? To je otázek, viď? Ale už taky přemýšlím nad tím, jak bych to případně udělala…
hando to je mi líto ,že jsi to taky dostala
… Tak ti držím pěstičky hned na příští pokus,jednou to vyjít opravdu musíííííí
.
Jooo, já vím, Ty chodíš na 2 IUI v jednom cyklu. Držím mcc palce!!! Bylo by dobré, kdybychom mohly někdy vypnout hlavu. Znám to sama. Dobře to dopadne.