IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15413
23.2.12 13:31

Hani, brouku, tak to mě moc mrzí :hug: , na kolikátém IUI jsi teď byla? A dál teda bude pauzička nebo půjdete hned do IVFka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
23.2.12 13:33

Hani to je mi líto, já se těšila , že řekneš, že jsi těhu…je to takové povzbuzení, když se tady dozvím , že to funguje:-). Tak hlavu vzhůru do dalšího snažení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
23.2.12 13:37

ivco bylo to nase prvni iui.ivi zatim se rozmyslime ale asi ivf neni na co cekat.pu pauzu si dat musim,protoze tento mesim my bylo hrozne,od ivi me bolely strasne furt vajecniky az do menstruace.jem mam strach jestli nemam trebo po tym cystu,jeste asi objednam na gyndu.holky je to proste boj kdo skoho.aspon si odpocnu a pak tolepe pujde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
23.2.12 13:39

Hani, tak uvidíš, ono by byla asi i velká náhoda, kdyby to vyšlo na první pokus IUI, u mě to tenkrát taky vyšlo až na podruhé. Odpočinete si, popřemýšlíte a uvidíte, no. Kdyžtak to IVF jistí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
23.2.12 13:42

ivco dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
23.2.12 14:12
hanka1120 píše:
holky tak iui nevysla,test s krve negativni,ja stym ale pocitala.dani a ty budes testit v sobotu? a cim bys stimulovala na ivf? myslim jakyma lekama.

Haní to je mi moc líto a vůbec se ti nedivím,že jsi tak smutná,já jsem taky vždycky moc mě to mrzí :hug: ..... Já budu testit asi až neděle nebo v pondělí to mám dostat MS,ale taky si myslím ,že nic. Taky jsem si chtěla dát pauzu před IVF,ale pak to na mě Dr.vychrlila a já na to tak jo. Strašně se bojim,ale na druhou stranu jsem ráda,protože bych se nerozhoupala. Jinak začínám stimulovat 2 den MC fostimonem a od 6 dne připíchávám 3 dny orgalutran mezi dva UTZ,mám krátký protokol a levnější léky mě neva ,že nejsou v peru ,ale normální injekce,Tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
23.2.12 14:52

Dani, tak to jsi šikulka, že to zvládáš si ty injekce píchat, já z toho mám docela hrůzu, ale asi to je o zvyknu, no. To jsem taky slyšela, že ty injekce jsou o dost levnější než ta pera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
23.2.12 15:31

Holky tak tohle jsem ještě nezkoumala, ale mě je jedno co bych eventuálně dostala pač sama si to tak jako tak nepíchnu, ani za nic. Bych u toho zvracela omdlévala a nevím co všechno.
Ale mám to už vymyšlené, kamarádka je zdravotní sestra, teta jezdí rychlou a sousedka rychlou taky jezdila, takže budu otravovat je, kdyby bylo potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
23.2.12 15:40

Já mám mamku taky zdravotní sestru, ale bydlí v sousedním městě, takže to bych musela každý den jezdit na injekce, což si nějak nedovedu představit. Asi bych si to nechala ukázat a pak zkusila píchat sama, co by se dalo dělat. Jsem ale taky nátura, že jak vidím jehlu, tak se radši koukám jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
23.2.12 15:45

Já co mám holky v okolí, tak chodily i na pohotovost myslím… nevím jestli to ještě dělají, už je to nějaký čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
23.2.12 15:54

No, já bydlím na vesnici, takže všechno je daleko, tak bych to musela spíš zvládnout sama… kolik těch injekcí se asi píchá, nevíte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
23.2.12 16:04

Ty jo já ti vůbec nevím, někdo píchá 2× někdo 1× denně a řekla bych, že je to od 1-2 dne menstruace až k ovulce, takže tak 10 dní… ??? To by nám asi musel říct někdo zkušenější ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
23.2.12 16:10

Já mám nízký AMH hormon, mě upozornili dopředu, že dostanu vyšší dávky, takže já už teď počítám, že když půjdu na IVF, tak dostanu 2× denně. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
23.2.12 16:52

dani pokud se rozhodneme pro ivf za ti 3 mesice tak budu mit take fostimon 10ampuli.to my rekl dneska doktor.taky se bojim bojim injekci.jsem zvedava na kolik ten fostimon dojde,ale doktor mi rikal ze to drahe neni tak jsem zvedava pocitam ty uz to budes vedet za chvili ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
23.2.12 17:00

If-ko, já mám AMH taky nízké, kolik ho máš? Já ho mám tuším 2,6. Doktor mi říkal, že před prvním těhu jsem ho měla o hodně vyšší, že je to velký pokles, nečekaně rychlý, takže by to IVF moc neoddaloval, že každý cyklus, který se propásne, tak je to škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí