IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
791
22.2.12 18:40

Tak asi jo ,já taky nevím , lepší je nic si nedělat a důvěřovat doktorům , neboj bude to ok , moooooc ti držím pěstičky :hug: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
22.2.12 19:12

Ivoko, neboj, v CARu si to umí dobře načasovat, aby ovulka proběhla včas, ještě to radši pojistěte sexíkem a bude to. Já s ovu testama zkušenost nemám, nikdy jsem si je nedělala, takže neporadím. Ale já myslím, že po Pregnylu je to jasná zpráva :-).

Kaczule, tak to je fajn, že sis tam chvíli mohla poležet, to já hned mazala, ještě jsem si teda na vécku zavedla radši tampón, jak tu někdo psal, že jim ho dávají. Sice by to asi moc nepomohlo, ale říkala jsem si, že jestli můžu trošku zvýšit šanci, tak to udělám. Doma jsem si ho stejně vyndala, protože jsem si ho zavedla nějak blbě a bylo mi to nepříjemný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
22.2.12 19:25

Tak to mě tam dr. vždy nechá tak min. 10-15 min. poležet… A popravdě řečeno, čekala jsem, že ze mně něco vyteče a nakonec nikdy nic nevyteklo :nevim: takže tampon by byl u mně zbytečný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
22.2.12 19:27

Kaczule, mě na minulých dvou IUI taky nechali chvíli ležet, ale dneska to byla rychlovka jen v ordinaci na koze, takže hned dolů a nashledanou. Ze mě teda naštěstí taky nic nevyteklo, což je super. Poprvé, když mi to dělali, tak to ze mě vyteklo a taky se to nepovedlo. Tak doufám, že se zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
22.2.12 19:54

holky ja lezela po iui 20min pry ze musim.a nic semne nevyteklo.i u me by byl tampon zbytecny.dani tobe drzim palecky at ti to dobre dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
22.2.12 20:24

holky, jsem 52 hod po pregnylu, a bolí mě břicho, myslíte že by ovulka mohla teprve být? 8o

• Citovat
  • Upravit
15413
22.2.12 21:09

Luciked, já píchala Pregnyl v pondělí a vaječníky mě bolí jako prase. Začalo to hned ten večer po píchnutí, to mě začal bolet jeden a druhý den už oba. Dneska je to nejhorší, cítím to při chůzi. Myslím si, že je to tou stimulací a ovulkou. Podle mě folíky musely už prasknout, to snad v CARu podchytili dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
22.2.12 21:17

Dana79 tohle jsem našla,je to hezky vysvětleno…
Pregnyl se skládá z lyofilizovaného prášku pro injekci a rozpouštědla pro rekonstituci. Účinná látka gonadotrophinum chorionicum humanum [humánní choriový gonadotropin (hCG)] je získána z moči gravidních žen a má účinky jako luteinizační hormon (LH). :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
22.2.12 21:38

ivonka ,no tak vidíš a máme v tom jasno,děkuji :) .

Jinak holčiny držím vám pěstičky, už by to tady chtělo dobrý zprávy od nás dlouhočekatelek :hug: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
23.2.12 08:00

Tak a dneska šmitec a nebolí mě nic, tak snad je to O. K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
23.2.12 09:41

HOLKY UZ JSEM ZPATKY S CARU VYSLEDKY BUDOU VE 13HOD.ALE MYSLIM ZE TO JE JASNE SE MI DESNE BLBE BOLI ME SILENE VAJECNIKY A PODBRISEK A MAM PRUJEM A JE MI BLBE OD ZALUDKU,TAKLE U ME FUNGUJE KAZDA MENSTRUACE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
23.2.12 10:01

Hani, tak uvidíš v tu jednu hodinu. To máte u vás stejné jako u nás. Já jsem taky vždycky věděla výsledky v jednu odpolko. Tak držím pěsti, třeba to ještě vyjde.

A já jsem trdlo, nenechala jsem si napsat utroš, protože mám balení doma, jenže mi nedošlo, že beru 4 denně, takže jedno balení mi nestačí. Tak jsem si volala do Gennetu a budu tam muset příští týden mastit pro další balení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
23.2.12 13:23

ahoj holky,tak jsme po IUI dnes v cca 9.20,spermie prý výborné,prý je museli ještě ředit :P a hadičkou mi dávala 2×…trochu jsem se ale lekla,když mi vytáhla kleště,tak jsem cítila,že něco vyteklo :-O ,síce mně upozornili,že je to dezinfekce,čemu ale moc nevěřím… :think: něco určitě vyteklo a nevím,ale asi to není dobře?? :| Poležela jsem 15minut cca a pak když jsem se postavila a šla obléct,tak už nic,ani kapka,a opět upozornění,že ještě může ta dezinfekce vytéct,ale myslím,že spíše tak uklidňují holky,aby nestresovali :roll: A první dávka nebolela,druhá už jo,ale vydržela jsem v poho. :lol: No a měla jsem slabé špinění,jen taková skvrnka,ale četla jsem,že to je normální..tak snad..uvidíme,už jen čekat :andel: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
23.2.12 13:27

Ivoko, tak to je super, že spermijky jsou výborný :palec: . Mě teda žádnou dezinfenci nedávali, nebo o tom alespoň nevím. Jen mi doktor řekl, že pocit vlhka je normální, i to, že něco vyteče, ale že spermie jsou rychlý a letí tam, kam je třeba. Ze mě teda nevyteklo tentokrát nic. Stalo se mi to jen při úplně prvním IUI, při druhém a ani teď při třetím už nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
23.2.12 13:29

holky tak iui nevysla,test s krve negativni,ja stym ale pocitala.dani a ty budes testit v sobotu? a cim bys stimulovala na ivf? myslim jakyma lekama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí