IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15414
21.2.12 12:23

Holčiny, taky jste byly po Pregnylu ospalé? Já jsem chrněla celou noc jak dudek, dokonce zabreknul malý a já tam ani nešla, protože jsem hned usnula a vzpomněla jsem si na to až ráno. Teď po obědě na mě taky padla hrozná únava. Tak nevím, jestli je to Pregnylem nebo něčím jiným :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
21.2.12 16:08

Holky neumíte poradit? Dnes jsem byla na utz.14 den,folíky jeden 20mm,druhej 17 ,dnes večer v 9.,mám pichnout pregnyl a IUI ve čtvrtek ráno…Není to pozdě?
Mám takovej pocit,jestli mi ten folík větší neprasknul,takové divné napětí v břiše.Dá se to nějak poznat?
Dík za info. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
21.2.12 16:25

Ivoko, těžko říct, jak ti tělo funguje, doktoři snad vědí, co dělají. U nás se dělá IUI dříve, ale určitě to nebude pravidlo pro všechny. Měla jsi nějakou stimulaci a kolikátý den cyklu? Od toho se to asi odvíjí. Já jsem na sobě nikdy nepoznala, jestli mi folikul prasknul, takže v tomto směru neporadím. Mě čeká IUI zítra, včera jsem dostala injekci Pregnylu a bolí mě vaječníky, teda hlavně ten pravý, kde jsem měla i největší folikul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
21.2.12 16:39

Ahoj Ivoko, není to pozdě, taky jsem měla 20mm folikul a IUI byla až za dva dny, ale teda asi to ani jednou nevyšlo :( Ale myslím, že je to standartní postup. Dokonce jsem jednou byla u Dr. když jsem měla folikul 18mm a musela jsem přijít další den na kontrolu, jestli dorostl na 20mm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
21.2.12 16:47

Dík moc Ivčo78 a Handa30…já brala clostík 3-7 den,a byla jsem na utz v 11 den a folíky byli jen 13mm,pak jsem byla dnes ,to je 14 den a teda jeden 20 a druhej 17..tak uvidím.Dnes večer v devět mi nařídili ten pregnyl,tak na to jedu.
Holky držte pěsti,Ivčo a zítra ať ti to vyjde!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
21.2.12 17:10

ivoka, držím moc palečky všem :kytka: :hug:

Taky mám zítra IUI a v pátek další :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
21.2.12 18:09

Kaczule 1 držím pěsti
:palec: ,jsem ani nevěděla,že se to dělá takhle na dva krát…já jedu jen na jedno ve čtvrtek :( ale snad to bude taky dobrý,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
21.2.12 18:27

No ono to skoro nikdo neví :mrgreen: Ale můj dr. to tak doporučuje. Samozřejmě, kdybych chtěla jen jedno, tak mi vyhoví, ale neumím si představit, že bych půl roku chodila na IUI a bezúspěšně. Tak to vyčerpáme za 3 měsíce a pak začnem řešit IVF :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
21.2.12 18:35

Aha,tak ja si to platím,chodím do reproduk.sanatoria na SK a každé IUI 100€ :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
21.2.12 19:26

Ahojky holky!
Invoko, vůbec se nenervuj, dr. vědí co dělají. Folíky máš suprové a určitě když né jeden tak druhý pustí vajíčko ve správný čas. Taky cítím ovulaci, i normálně bez stimulace, určitě to není špatně a věř, že nebude ani pozdě. Já cítila jako by puknutí už asi hodinu po píchnutí pregnylu, dr. neřekla, že by to bylo špatně, vajíčko má na oplození čas několik dnípadne!
Ivčo já ospalá po pregnylu nebyla, ale první měsíc jsem byla celkově unavená, řekla bych spíš po dostinoxu. Všechno má vliv na všechno, takže věřím, že tě takhle odrovnal i pregnyl. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
21.2.12 19:27

Kaczul, držím palce!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
21.2.12 19:28

Dočkáme se všechny!!! :dance: jen trpělivost a klííííd… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
21.2.12 19:52

Ivoka: taky jsem to měla časově stejně: sobota večer injekce a pondělí dopolko iui. Uběhlo " par dni" no a zítra jdu na první utz :hug: Jsem trosku nervózní, zda se prcek uhnizdil tam, kde ma, ale zároveň se tesim :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
21.2.12 19:56

Bjoučku, prosíme fotečku… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
21.2.12 21:46

holky vypada to blbe dneska odpo jsem zacala spinit,takze asi opet to nevyslo odpoledne jsem to obrecela,proste uvnitr jsem tomu verila ze by to mohlo vyjit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí