Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
bjoucku zatim to nezdavam,ale je myslim si kdyby jsem tehu byla tak by tam byl aspon slabej duch,zkusim testnout jeste ve stredu.tabulku hladiny hcg ja neznam.
Podívej se na stránky naseporodnice.cz, tam tu tabulku mají uvedenou, uvidíš ze to rozpětí je poměrně velké. Každopádně držím palce, aby to vyšlo, i když chápu tvou skepsi. Já když jsem zacala tu minulou neděli špinit, tak jsem to naferovku obrecela. Ale jak říkám: zatím nestahuj kalhoty - brod je ještě daleko ![]()
Hani v někde dokonce doporučují testovat až za 3 týdny… bjouček má pravdu, ještě vydrž. ![]()
Ahoj holky, tak jsem dnes taky testila a je tam sněhobílo, prostě jen jedna čárka
Mám 15.den po IUI, ale 27.den cyklu, což mi přijde že je ještě brzo. Nicméně ultroš jsem vysadila a čekám na mrchu. Třetí IUI mě nemine ![]()
bjoucek diky za dobrou adresu tam najdes opravdu vse.jeste pockam par dni a uvidime
Ahoj holky,tak to mě mrzí ,že vám testík nevyšel,ale ještě pár dní počkejte,je brzy
.
Holčiny, nevzdávejte to, testly jste se brzy, zkuste to příští týden.
Už jsem to psala do Čekání na výsledky po IUI, ale třeba tam všichni nechodí, tak ještě to písnu i sem. Jsem už zpátky z ultrazvuku a folíky jsou 15, 17, a 21 mm a sliznice 6 mm, doktor říkal, že je to dobrý, tak snad ano. Na IUI jdu ve středu zhruba na 12 hodinu.
ivi tak to je super 3 folikuli ja meli jen jeden a kdy te ceka ivi?
Ahoj Ivčo, to je super 3 folíky!! Bereš clostík? To by mohli být i dvojčátka. Budu držet palce!!
Hani, jj, tři jsou super, dva teda menší, ale to snad neva. Na IUI jdu ve středu. Dneska si dám píchanec Pregnylu.
Handi, jj, Clostík jsem brala. Po něm jsou dvojčátka? Nestraš
.
handa ma pravdu pokud mas vic folikulu tak klidne i dvojcata
Já budu skromná, mě bude stačit jedno zdravé miminko
. Ale samozřejmě, že kdyby to byla dvě miminka, tak bych byla taky šťastná, jen by to byl záhul s tím mým broukem, kterého mám doma.
Ahoj holky, tak jsem dneska taky byla na kontrole a mám dost folíků ale malé, největší měly 13mm a 16 mm a pak hodně menších. Takže ve středu dostanu pregnyl a IUI mám ve středu a v pátek ![]()
kaczule1 píše:
Ahoj holky, tak jsem dneska taky byla na kontrole a mám dost folíků ale malé, největší měly 13mm a 16 mm a pak hodně menších. Takže ve středu dostanu pregnyl a IUI mám ve středu a v pátek
2 IUI v jeden cyklus? týýjo to jsem neslyšela ![]()