Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ivco ze by to vyslo tomu ja neverim.priznaky nemam zadne,zatim je mi dobre.neboj se sama tady urcite nebudes.a ty mas na ovulku urcite cas 7dc to je brzo.mas cyklus po 28dnech?
Potěším vás, příznaky mít nemusíte
. Já jsem po druhém IUI na sobě vůbec nic nepozrovala, příznaky naprosto žádné a najednou šup a byly tam dvě //.
Hani, já mám cyklus šíleně rozházenej, tím, že jsem doteď kojila, tak jsem to měla různě od 24 do 32 dnů, hrůůza. Od pondělka nekojím, tak uvidíme, jak to bude.
Ale Ifko, už jsme si psaly, že naše mamky taky vůbec nevěděly že jsou těhotné a byly. Takže nezoufej ![]()
Jo je pravda, dle rad jedné mojí kamarádky mají být žádné příznaky správné příznaky, když mě přijde že si to tělo dělá co chce i když je stimulované.
No nebojte pořád doufám a doufat budu. ![]()
ivco tak se se u tebe blbe urcuje kdy mas ovulku ale urcite dneska je brzo.ale v pondeli jdes na foliky tak se dozvis co a jak.holky taky doufam,ale pak jsem vzdycky zklamana.snad tento mesic to znas nejake vyjde at nas to nakopne.
Hani, jj, mám to opravdu rozházené, ale v pondělí už budu moudřejší
.
Tak jsem byla na konzultaci a domluvili jsme si 2.IUI, jestli ani to nevyjde mam jit rovnou na ivf kvuli horsimu spermiogramu…takze ted to zkusime jeste doma a pak od 3MC zase Puregon, treba to uz vyjde ![]()
Zdravím - chtěla bych Vás všechny, co netrpělivě čekáte, alespoň trošku povzbudit: 30.1. první IUI, 13.2. byla na testu slabší, ale dobře viditelná čárka a od středy (kdy měla přijít MS a nepřišla)už je druhá čárka naprosto výstavní. 22.2. jdu na ultrazvuk, tak doufám, že se dobré zprávy jen potvrdí. Všem držím palce, aby vám to také vyšlo co nejdříve - to čekání je nejhorší ![]()
Děkuju
My se snažili cca rok a půl. Do CARu mě doporučil vzhledem k mému věku (35) můj gynekolog.
Bjoučku, tak to jsou super zprávičky, moc moc gratuluji k mimískovi. Je super vědět, že to tak super funguje!
kéž by příval těch dobrých zpráviček pokračoval… přeci jen jsme zatím jenom „na startu“, ale nemůžu si prostě pomoci - nějak vnitřně tomu věřím, že to všechno bude v pohodě. Když jsem byla taky v tom období očekávání //, tak jsem tu pročítala různé diskuze a měla jsem dost smíšené pocity. Každá jsme prostě jiná a nelze cokoliv paušalizovat. Ale sama z této zkušenosti usuzuji, že tyhle pozitivní zprávy dokážou ostatní aspoň trošku povzbudit a uchovat naději, že i jim se to povede ![]()
Bjoučku, díky za povzbuzení. Mně bude už taky 33 let, někdy si říkám, že jsem stará a proto to nejde. Díky, za pozitivní zprávu. Moc gratuluju a budu držet palce!!
Ivča78 píše:
Taky držím moc pěstičky. A ten Utrogestan zavádíte nebo polykáte? Já teda záváděla a nic mi nebylo.
Ultrogestan zavádím a nikdy mi po něm nic nebylo, ale tento cyklus se mi motá hlava.
Handi, třeba to nebude po Utrogestanu, ale znamení, že se zadařilo
.
Bjoučku, to je super, že máš dobrý pocit, já jsem ho taky při prvním těhu měla a všechno dobře dopadlo. Měla jsem hroznou radost z miminka v bříšku a myslela jsem pozitivně.