Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ja mam teda brat utrogestan do menstruace,pokud by neprisla tak ho mam brat dal.je to divni vysadit ho par dni pred menstruaci.
Holky, já budu mít zítra 14. den po IUI, měla bych testovat. Ale bojím se. Testnu se až v neděli, to zas bude zklamání, připravuju se už předem. Nic necítím, prsa mě nebolí, nafouklá nejsem, břicho nebolí, motá se mně hlava, ale to mám potom ultroši. Holky,držte palce, napíšu jak jsem dopadla. ![]()
hanka1120 píše:
ahoj holky ja uz jsem dneska 25dc . od pregnylu jsem 11den a od ivi 9den uz se mi to blizi.dneska me zacalo bolet v krizi a to me boli par dni pred menstruaci.jinak jsem po tym utrogestanu nafoukla jak baloun.testnout bych chtela v nedeli.dostat bych to mela asi utery -ctvrtek.ja po dostavam vetsinou 28-30dc.
Hani, jsme na tom stejně, taky jsem dnes 25DC a budu testovat v neděli. Předpokládám menses v pondělí-úterý, po Ultroši to vždy dostávám déle.
Holky držím vám pěstičky ať máte na tesíku //
. A s tím utrošem se zeptám,jdu tam den před tím než ho mám vysadit,tak uvidím co řekne,jinak mám tři krabice do zásoby,píše mi na jeden recept hodně balení ať prej nemusím platit znovu za recept
.
Ten utrogestan je opravdu otrava jak psala hani, holky testilky jsem zvědavá jak Vám to v ne/po výjde …koukejte hlásit hnedle:-)
Holky, díky!! Už vidím, jak na testu budu lovit ducha, který tam nebude a pak vzteky hodím test do koše. Achich ouvej, tuhle fázi cyklu nemám moc ráda…
handa30 taky mam strach ze to nevyjde,mam jen nafoukle bricho jinak priznaky zadne.
Taky držím moc pěstičky. A ten Utrogestan zavádíte nebo polykáte? Já teda záváděla a nic mi nebylo.
Dneska jsem 7. DC a začal mi nějaký vodovatý výtok, nevíte, jestli je to tím clostíkem? Ale zase na ovulku to je moc brzo, ne?
ja zavadim 1-1-1 taky mi nic po nem neni jen jsem nafoukla,a stve me to jak to vytika jinak je to ok.polikala jsem to jen jednou a to jsem myslela ze bude po mne 2hodinky jse mi motala hlava a byla jsem uplne mimo.
No holky, já utrouš zavádím, mám po třetím IUI a vždycky jak dobírám poslední tablety tak bliju jak amina. Myslela jsem hurá, jsem těhotná a nic. Řekli mi, že to mám z hormonů.....
Dana 79 píše:If-ka píše:Tak to bude super , nebudu v tom sama ,ale jak tak teď koukám do protokolu od Dr. tak mi napsala utroš jen do 23.2. a to budu teprve 5 dní před MS
Dani, tak to prubneme 28. spolu, já mám taky v plánu testovat 28… budu sice jen 14 dní po, ale vím, že to dýl nevydržím…![]()
, co je to za blbost. No ,ale mám jít 22.2. na měření sliznice kůli IVF,ale přee mi to nemůže vysadit pokud nevim výsledek né
Já ho mám taky tentokrát jen na 10 dní, já ti nevím jak oni to berou v každém případě, až to zjistíš, tak dej vědět, Já zásobu nemám, tak bych musela někam pro něj skočit. ![]()
Já to mám taky tak, dobírám v neděli a dostat to mám až v pátek - sobotu. Takže taky nevím.
Ripi, teda to je blbý, že ti je z toho utrogestanu tak blbě, tohle já naštěstí neznám.
Holčiny, jak to tady tak čtu, tak vy mi tady všechny tento měsíc otěhotníte a kam pak já budu chodit
?
Já si nemyslím… nemám vůbec žádné příznaky tenhle měsíc, téměř absolutně nic, bolení podbřišku, cukání ve vaječnících, nic… Když tady tak čtu tak mi přijde že správně je bolení a špinění… no já nevím, vyber si…
ale nejspíš tě v tom nenechám, jen je brzo ještě soudit.