Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ifka - no já mám dostinex kvůli nezhoubnému nádoru a když ho neberu tak nemenstruuju a když otěhotním tak mám vysadit a pak až budu chtít skončit s kojením tak zas nasadit…taky seš po něm hrozně ospalá …první tři měsíce jsem usínala ve stoje:-(
Kaczule, neboj, ono to jednou vyjde, prostě musí a přes to nejede vlak
. Já se uklidňuju tím, že když se IUI nepovede, tak pak půjdu do IVF a tam to prostě vyjít už musí
!
Ivčo tak přesně takhle se uklidnuju já, i když věřím i v IUI, i když jak už jsem tu jednou psala, je to v podstatě jen „vylepšený“ sex… ![]()
Jani, tak já ho mám na prolaktin a beru jen jednu tabletku týdně. Dělalo mi to problém první 2 týdny, to jsem taky byla schopná usnout okamžitě a kdekoliv, ale teď už je to dobrý… ale nemám žádná další vyšetření, proč je prolakitn vysoký!!!
Ahoj holky, tak jsem dneska byla poprvé u své nové gynekoložky a řekla mi, že PCO vůbec nemám, že prostě jen kvůli váze neovuluji. No zítra jdu do Pronatalu, tak se na to zeptám, jak na to přisli. Ale konečně první doktorka se kterou se dalo bavit, všechno mi tak krásně vysvětlila a strašně moc mě podpořila. Dokonce v Pronatalu i pracuje akorát má většinou pacientky cizinky. No tak jsem zase na čas nabitá optimismem a těším se na další iui ![]()
Tak to je super, že tě nabudila optimismem
Já jdu v pondělí na kontrolu, tak jsem zvědacá, co mi řeknou ![]()
hanka1120 píše:
bkrocek a muzu se zeptat kolik mas na vaze?
Mam kolem 100kg ![]()
a na visku? taky jsem silnejsi postavy a taky sama neovuluji
Tak to je jeste v pohode…no uz jsem neco zhubla, takze snad to bude pokracovat a dam se trochu do kupy
bkrocek píše:
Tak to je jeste v pohode…no uz jsem neco zhubla, takze snad to bude pokracovat a dam se trochu do kupy
já mám 170 cm a 90kg, no uvidíme co mi řeknou v caru, ale mám taky PCos ![]()
me teda v caru na vahu nerekli vubec nic,u nas to neresijou.
hanka1120 píše:
me teda v caru na vahu nerekli vubec nic,u nas to neresijou.
to néé, ale ona neovuluje kvůli váze a v caru jí řekli že má PCO ale dr jí řekla že nemá PCO..
tak si vlastne vyberte kdo ma pravdu ? gyndarka nebo v caru?