IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1628
13.2.12 21:23

Aááá, tak to je přesné… moje babička v důchodu je na tom snad i líp a má léků míň… hihi
Ale jestli to pomůže tak si jich dám klidně kýbl… :mrgreen:
Já jsem dneska náká vysmátá, to asi jak se těším… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
14.2.12 08:13

V práci mám kolegyňku se kterou se snažíme otěhotnět, ona přirozeně a já s pomocí doktorů a co myslíte? Dneska mi oznámila, že je těhotná, nevím, jestli se mám smát a radovat se nebo brečet…strašně jí to přeju, ale na druhou stranu mě to hrozně bolí, jsem sobec :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
14.2.12 08:23

Ahojky holky příští pondělí jdeme na první návštěvu do Gennetu do Prahy na Letnou, chodíte tam některá? ;) chtěla jsem se zeptat za jak dlouho Vám nabídli jít na IUI, snažíme se skoro rok myslím že v neděli to bude rok, mám PCO, myslíte že by nám ho mohli udělat?

• Citovat
  • Upravit
791
14.2.12 08:43
Luciked píše:
Ahojky holky příští pondělí jdeme na první návštěvu do Gennetu do Prahy na Letnou, chodíte tam některá? ;) chtěla jsem se zeptat za jak dlouho Vám nabídli jít na IUI, snažíme se skoro rok myslím že v neděli to bude rok, mám PCO, myslíte že by nám ho mohli udělat?

Ahojky , já chodím taky do Gennetu, Dr. mi nabídla hned IUI a vůbec mě nehonila do IVF,ale já mám testy ok až na imunitu proti spermiím… Vlastně jsem šla za týden po první návštěvě na IUI což jsem byla moc ráda :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
14.2.12 08:45
bkrocek píše:
V práci mám kolegyňku se kterou se snažíme otěhotnět, ona přirozeně a já s pomocí doktorů a co myslíte? Dneska mi oznámila, že je těhotná, nevím, jestli se mám smát a radovat se nebo brečet…strašně jí to přeju, ale na druhou stranu mě to hrozně bolí, jsem sobec :(

Teď naposled jsem měla upně stejnou reakci,já negativní test a kamarádka // řvala jsem a měla jsem úplně stejný pocity. Určitě nejsi sobec,to jsou přirozené reakce i když jim to přejeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
14.2.12 08:47
Dana 79 píše:
Luciked píše:
Ahojky , já chodím taky do Gennetu, Dr. mi nabídla hned IUI a vůbec mě nehonila do IVF,ale já mám testy ok až na imunitu proti spermiím… Vlastně jsem šla za týden po první návštěvě na IUI což jsem byla moc ráda :) .

Já jdu k dr Jarošové a ty? já mám PCO a máme sníženou pohyblivost spermií na 40 %, myslíš že mi doporučí IUI? já v den návštěvy bych měla mít ovulku, ale už nemám Clostík tak nevím jestli se dostaví :,(

• Citovat
  • Upravit
6327
14.2.12 08:55

luciked na iui musite mit aspon v celku dobre spermio a pruchodnost vejcovodu.pokud mate ok tak si myslim ze to pujde.ja kdyz jsem poprve prisla do caru tak jsme se domluvili ze prijdu na hormonalni profil pruchodnost a imunologicke vysetreni a manzel mel teda spermiogram uz pred tym par mesicu hotovej tak to nebylo potreba.pockali jsme na vysledky a hura iui.na vysledky jsem cekala 3 tydny,imunologicke vysledky trvaji 3 tydny.ja chodim v brne na obilnak a nikdo nas do ivf netlaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
14.2.12 08:58

40 procent to je krasne ono to jeste upravijou pred iui takze to budete mit jeste lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
14.2.12 09:01

holky dneska jsem 6 dni po iui 22dc cim vic se to blizi tim vetsi strach ze to nevyslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
14.2.12 09:04
hanka1120 píše:
40 procent to je krasne ono to jeste upravijou pred iui takze to budete mit jeste lepsi.

máme genetiku hotovou, HP, SPG, ale imunologii néé, a ani jsem nebyla na laparce, takže to mě asi poženou co?

• Citovat
  • Upravit
6327
14.2.12 09:08

luci tezko rict v kazdym caru to chodi jinak.ale ja na laparce taky jeste nebyla .mame hotove fakt jen hp,spg,imuno,a pruchodnost a pak hned iui.a to pco ti zjistili jak? pry se to da zjistit je z laparky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
14.2.12 09:11

to vůbec netuším ,mě říkala ,že musí být na IUI aspoň 50% pohyblivost,ale třeba to zkusí… Připomeň mi co znamená PCO :oops: … Já chodím primářce Brandejské , je super a dělala mi 3D UTZ profil, toť vše. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
14.2.12 09:16
hanka1120 píše:
holky dneska jsem 6 dni po iui 22dc cim vic se to blizi tim vetsi strach ze to nevyslo.

Já jsem o 3 dny méně :lol: , taky se bojim :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
14.2.12 09:17

PCO jsou polycystické vaječníky :oops:
My měli 40%
průchodnost se dá zjistit jedině laparoskopicky, teda alespon mi to Mudr říkal.. :nevim: PCO se zjistí HP a UTZ :roll:

• Citovat
  • Upravit
6327
14.2.12 09:20

ne ne pruchodnost se da zjistit i ambulantne pod ultrzvukem ja na tom byla neni to nic pryjemniho ale da se to prezit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí