Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
no s tou váhou už mi říkala obvodní, že by mohl být problém já mám sice 180 cm, ale ta váha je bohužel 106:-(:-( což je teda šílený do roku 2007 kdy jsem měla 73 a najednou toto…a přibrat v těhu 20-30 kg tak budu v televizi v těch pořadech jak natáčejí přesun velryb jeřábem:-(
Jo, holčiny, shodit bych taky potřebovala. U mě to teda není tak hrozný, 170 cm a 73 kg, ještě loni v zimě jsem měla 58 kg. Vážím teď víc než před porodem, hrůůza. Ale vím, z čeho to mám. Jsem doma, nemám tolik pohybu a furt žeru
.
Ivča78 píše:
Ale vím, z čeho to mám. Jsem doma, nemám tolik pohybu a furt žeru.
jj u mě to je taky home office a na začátku byly nějak é nervy kolem školy a v rodině nemoci atd ..a hnedle je ze mě mašina
no váha může mít vliv ale asi ne tak šílený znám plno maminek co otěhotněli s víc jak 100 kg a otěhotněli a dítě donosili tak to v té váze až takový problém nebude ![]()
No ono asi jak u koho, mě prostě doktorka řekla, že je to jen kvůli váze, že mi jinak nic neni
No tak tady tu diskuzi ohledně UIU budeme mít podporovací i ohledně hubnutí:-)
Ale je fakt, že dělat děti je lepší než dieta:-)
To je vlastně pravda, pravidelný sex by měl být také v hubnoucím plánu ![]()
Bkrocek já taky měním gynekoložku, jsem tam objednaná za týden, ale dr. při IUI mi řekla at to posunu až po MS, at se ve mě zbytečně nehrabou teď… a už se hrozně těším, pač s ní je taky prý řeč, jdu k ní na doporučení.
Důležité je, že tě uklidnila!
Holky to jsem teda netušila, že váha může být takový problém, ty jo… Mě se teda na váhu ptali při první konzultaci, jsem tak nák v normálu, jen je pravda, že mi teď lezou kila sami nahoru jak se nasazují léky a to se snažím držet…
Když už jsme narazily na ten sex, taky vám řekli před IUI tři dny abstinovat? Jakmile mi udělají IUI, tak se budeme snažit i sami, aby byla větší šance
.
nam rekli ze staci dva dny pred sexem abstinovat.a po ivi nam rekli kazdy den po dobu 3dny
Hani, takže po IUI tři dny, tak to je super, že vím, jak dlouho to má cenu
. To nám neřekli. Teda ne abyste mysleli, že sexujem jenom kvůli mimi, ale víte jak to myslím
.
I když je fakt, ze sexujeme hlavě kvůli tomu
už tomu neřekneme jinak než, že jdeme dělat děti ![]()
My jsme před IUI taky abstinovali. Ale my jsme měli za dva dny hned druhé IUI a mezitím jsme to pojistili přirozeně
Ale stejně nevyšlo ![]()