IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
891
17.2.12 16:45

Ivčo, já už tomu po 2,5 letém snažení snad ani nevěřím, že 2 čárky někdy uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
17.2.12 17:07

handa tak to jsme na tom podobne my se snazime 3roky.a taky uz snad ani neverim ze to vyjde.tedka jsem po iui tak doufam tise doufam.hando mas ale prece jen naskok v tom ze jsi jednou tehu byla u me proste nikdy nic.ale resime to v caru teprv chvili.do caru chodime od 15.11.2011

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
17.2.12 17:42

Hani, sice jsem jednou byla, ale bylo to v měsíci kdy jsem na těhu vůbec nemyslela, zrovna jsem měla úraz na lyžích. O to víc si myslím, že je to psychické, ale s tím nic nenadělám, od toho mini potratu nemyslím na nic jiného, než že chci mimčo. Nic mě nebaví, práce, koníčky, cestování, nic mi nemůže uspokojit touhu po dítěti. Já jsem taky v CARU od listopadu 2011.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
17.2.12 17:57

hando i ja to tak citi vse taky me nic nebavi.tak snad nam v caru pomuzou musime doufat ty jsi kolikatej den po iui?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
17.2.12 18:27

Dnes je to 13 den po IUI, zítra to bude 14. Ale budu testovat až v neděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
17.2.12 18:30

Bjoučku já bych chtěla víc takhle pozitivných zpráviček, to je jak když mě někdo nakopl… to je bezva a hrozně moc ti gratuluju a věřím, že už těhu zůstaneš… jsi první o které vím že napoprvé IUI. Paráááda!!! ;) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
17.2.12 18:31

Handi, to já si myslím taky… psychika, nic jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
17.2.12 18:43

A co já holky po 5 letech to už asi psychika nebude :) . Hando tak strašně moc ti držím pěstičky a tak bych si přála ,aby to už konečně někomu z nás vyšlo!!!! Tak šup šup ať už jste některá těhulka :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
17.2.12 19:15

Haničky, já jsem také od listopadu 2011 v CARu :-), to je docela náhoda. Bývala bych už měla jedno IUI za sebou, ale vyšlo mi to blbě na svátky, kdy nikdo v Gennetu nebyl, tak proto až teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
17.2.12 19:20

Pro Handa 30: tak doufám, ze v neděli tady od tebe uvidím příspěvek, ze na testiku byly // ;) a i kdyby snad ne, hlavně neztracet naději. Někdy si ta druha čárka muže dat trochu načas. Pro zajímavost jsem si dělala v jeden den 2 testy, oba se stejnou citlivosti, ale každy od jiného výrobce: na jednom byl stěží znatelný duch a na druhem už celkem slusne viditelná čárka… :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
17.2.12 19:25

Já jsem taky listopadovááá… hihihi… a mě zase našli ten prolaktin vysoký, takže byli nejdřív 2 kontrolní krve jestli to není jen náhoda nebo stres, od prosince léčba a až leden první IUI… pěkně jsme se sešli… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
17.2.12 19:27

Bjoučku, a už asi nevíš, který byl ten co to ukázal líp, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
17.2.12 19:28

To by mě taky zajímalo ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
17.2.12 19:43

Ten co ukazuje „pozitivně“ :D byl gs mamatest. Jsou dva druhy: proužek a tycinka - oba ukázali shodne //. Ten, co mi vyšel slabounce byl rapiclear. Jsem kvůli vám vytáhla krabičky z koše na sběr z :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
17.2.12 19:49

:potlesk: taky gratuluju k // …ať přibývá takových zpráv!!!!To čekáni je fuj …připadám si jako magor …furt čekám nějaký dobrý příznak a to to mám jen od úterý :-.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí