IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LuciTau
20.2.12 20:22
Ivča78 píše:
Hani, jj, tři jsou super, dva teda menší, ale to snad neva. Na IUI jdu ve středu. Dneska si dám píchanec Pregnylu.Handi, jj, Clostík jsem brala. Po něm jsou dvojčátka? Nestraš :mrgreen:.

taky jsem dostala pregnyl ale tuleníčko bude doma :potlesk: :potlesk: zítra a ve středu :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
20.2.12 20:22

Tak ahojky holky moje :mavam:
V Caru:

* velice příjemná pí.Mudr. :potlesk: * folík 22mm :dance: * píchnut pregnyl :dance: * :hug: zítra :dance: * ovuluju podle doktorky :dance: * není nutná laparka ani nic jiného, zkusíme to bez toho :dance: * Clostil v mém věku plítvat nebude, necháme ho na 2. miminko :dance:

a shrnutí : JSEM NADŠENÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :dance: :dance: :dance:
TENTO MĚSÍC TO VYJDE :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
6327
20.2.12 20:34

luci hodne stesti,budes ho potrebovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
20.2.12 20:34

Kaczule, tak to je super, že máš tolik folikulů, moc držím pěstičky.

Luciked, držím moc pěsti, pozitvní přístup máš, to je základ, výsledky super, tak by to mělo vyjít!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
20.2.12 20:36
hanka1120 píše:
luci hodne stesti,budes ho potrebovat

díky :hug:

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
20.2.12 20:36
Ivča78 píše:
Kaczule, tak to je super, že máš tolik folikulů, moc držím pěstičky.Luciked, držím moc pěsti, pozitvní přístup máš, to je základ, výsledky super, tak by to mělo vyjít!

díky :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
891
20.2.12 21:22

Holky, držím Vám všem moc palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
20.2.12 23:52

Ivčo, mě taky pořád někdo straší s dvojčátkama, ale myslím si že když to do teď nešlo samo, tak proč by to najednou měli být dvě. Ale rozhodně by mi to nevadilo. Jinak super, že jsou folíky, když to nezvládne ten první velký, je tam záloha!
Lucíku super, že jsi nadšená, teď už to půjde samo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
21.2.12 08:43

If-ko, to víš, že já bych nakonec byla za dvojčátka šťastná. Sice by to bylo víc dětí, než jsme původně měli v plánu (jedno dítko mám doma), ale bereme všechno :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
21.2.12 08:48

luciked, můj dr. dělá hned 2 IUI v jednom cyklu a tím se malinko zvýši šance. A alespoň pro mně, je to lepší než chodit půl roku a bezúspěšně. Tak po 3 měsících začneme řešit IVF :roll:

Ivi, úplně tě chápu. Já jsem původně nikdy dvojčátka nechtěla, ale teď bych byla úplně šťastná. Hlavně aby byly zdravé :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
21.2.12 08:51

Kaczule, přesně tak :pankac: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
21.2.12 08:59

Ivi, ale se máš, že máš doma alespoň jednoho prcka :hug: Já se bojím, že se nedočkám ani toho jednoho :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
21.2.12 10:25

Kaczule, neboj, to víš, že se taky dočkáš :hug: . My jsme na něj čekali skoro dva roky, taky mi to už přišlo nemožné, že se to povede a vidíš, jak skvěle to nakonec dopadlo :-). Ale ona ta touha je teď úplně stejná jako když to bylo poprvé a pocit nedaření se stejně skličující. Když prostě člověk chce miminko, je jedno kolik dětí má doma, uvidíš sama :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
21.2.12 10:47

Kaczul, neboj, dočkáme se všechny! Někdo potřebuje pomoct víc někdo míň, ale dočkáš se taky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
21.2.12 12:09

Kaczul, i já se bojím, že se dětí nedočkám. Ten strach je hrozný, při každém neúspěchu větší a větší. Ale musím věřit. Ivče se to nakonec taky povedlo. Dočká se každá!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí