Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak ahojky holky moje ![]()
V Caru:
* velice příjemná pí.Mudr.
* folík 22mm
* píchnut pregnyl
*
zítra
* ovuluju podle doktorky
* není nutná laparka ani nic jiného, zkusíme to bez toho
* Clostil v mém věku plítvat nebude, necháme ho na 2. miminko ![]()
a shrnutí : JSEM NADŠENÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
![]()
TENTO MĚSÍC TO VYJDE
![]()
Kaczule, tak to je super, že máš tolik folikulů, moc držím pěstičky.
Luciked, držím moc pěsti, pozitvní přístup máš, to je základ, výsledky super, tak by to mělo vyjít!
Ivča78 píše:
Kaczule, tak to je super, že máš tolik folikulů, moc držím pěstičky.Luciked, držím moc pěsti, pozitvní přístup máš, to je základ, výsledky super, tak by to mělo vyjít!
díky
![]()
Ivčo, mě taky pořád někdo straší s dvojčátkama, ale myslím si že když to do teď nešlo samo, tak proč by to najednou měli být dvě. Ale rozhodně by mi to nevadilo. Jinak super, že jsou folíky, když to nezvládne ten první velký, je tam záloha!
Lucíku super, že jsi nadšená, teď už to půjde samo!
If-ko, to víš, že já bych nakonec byla za dvojčátka šťastná. Sice by to bylo víc dětí, než jsme původně měli v plánu (jedno dítko mám doma), ale bereme všechno
.
luciked, můj dr. dělá hned 2 IUI v jednom cyklu a tím se malinko zvýši šance. A alespoň pro mně, je to lepší než chodit půl roku a bezúspěšně. Tak po 3 měsících začneme řešit IVF ![]()
Ivi, úplně tě chápu. Já jsem původně nikdy dvojčátka nechtěla, ale teď bych byla úplně šťastná. Hlavně aby byly zdravé ![]()
Ivi, ale se máš, že máš doma alespoň jednoho prcka
Já se bojím, že se nedočkám ani toho jednoho ![]()
Kaczule, neboj, to víš, že se taky dočkáš
. My jsme na něj čekali skoro dva roky, taky mi to už přišlo nemožné, že se to povede a vidíš, jak skvěle to nakonec dopadlo
. Ale ona ta touha je teď úplně stejná jako když to bylo poprvé a pocit nedaření se stejně skličující. Když prostě člověk chce miminko, je jedno kolik dětí má doma, uvidíš sama
.
Kaczul, neboj, dočkáme se všechny! Někdo potřebuje pomoct víc někdo míň, ale dočkáš se taky!
Kaczul, i já se bojím, že se dětí nedočkám. Ten strach je hrozný, při každém neúspěchu větší a větší. Ale musím věřit. Ivče se to nakonec taky povedlo. Dočká se každá!!
taky jsem dostala pregnyl ale tuleníčko bude doma
zítra a ve středu