IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1628
21.2.12 22:57

Hani už jsem četla vedle na diskuzi… nebuď smutná… ještě nic nekončí… počkej do zítra a když přijde MS, jedeme na další kolo, nevzdáváme se… neboj bude dobře!!! ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
22.2.12 07:19

holky dneska jsem zkousela ranou test a bohuzel negativni,dneska jsem presne 14dni po ivi takze vysadim utros at se mi menstruace rozjede.pripada mi ze kdyz utros clovek uplne nevysadi tak to blokuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
22.2.12 08:21

ivonku i ja jsem mela ohledne ivi strach jestli ivi nedelaji pozde ale asi to tak ma byt.bricho me vubec holky neboli vcera jsem si vzala utros vecer a dneska uz zase skoro vubec nespinim asi mi to rozhazelo v tele ale test negativni,a nebo to blokuje utros to nevim,co myslite mas ho brat nebo vysadit? nebo pokracovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
22.2.12 08:46

já bych ho hani vysadila, já si myslím, že ti to může trochu blokovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
22.2.12 09:39

ja sito myslela diky kaci a ty mas dneska iui ze? hodne stesti at ti to klapne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
22.2.12 10:50

Hani, já ultroš vysadila už v neděli po negativním testu a dnes ráno jsem začala špinit :( A je mi taky bídně…zas to nevyšlo :,( Ach joo, musíme jet a nevzdávat se!! Ale je to čím dál těžší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
22.2.12 11:12

Tak už jsem doma a mám další IUI za sebou :dance: Dneska jsem měla na každém vaječníku 2 dominantní folikuly a pár měnších. Jsem zvědavá, jak to bude vypadat v pátek :pankac: Sliznici jsem sice měla jen 7 mm, ale dr. řekl, že to není tak hrozné, že u toho clostíku to tak bývá a pak tomu pomůže utroš :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
22.2.12 12:45

If-ka: tak tady to máme - 7,5mm fazolka - doufám, že to bude silný jedinec a udrží se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
22.2.12 12:52

Bjoučku, jééé to je krásná fazolka, se mi tu chce normálně bulet, já chci takýýýý!!! Určitě se udrží, teď už to zvládne. Moc moc ti to přeju a tiše ti závidím. :hug: Drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
22.2.12 12:56

Hani, ten utrouš se normálně dává i na srovnání menstruace. Já sice neměla utrouš, ale duphaston (je to úplně to samé jen jiná firma) a brala jsem ho v kuse, cyklus se mi srovnal z 25 na 28 dní. Někomu to brzdí ale mělo by to spíš srovnávat si myslím, ale když teď vysadíš nemělo by se nic dít. Kdyby náhodou byl TT pozitivní, tak zase nasadíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
22.2.12 13:02

Haničky, to mě mrzí, teda, ale co, jedeme dál. Já bych teda asi Utrogestan vysadila až po krvi, ale je fakt, že ten test by to už ukázat měl.

Já mám za sebou IUI, byla to rychlovka, za půl minutky hotovo, minule to trvalo teda podstatně dýl, tak jsem z toho taková zmatená. Nevíte, jestli je normální, že mě bolí dost vaječníky? Přemýšlím, jestli ty folíky vůbec praskly?

Ivoko, tak to doktoři udělali dobře, když ti IUI posunuli, alespoň stihly folíky správě dozrát!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
22.2.12 13:05
Ivča78 píše:
Haničky, to mě mrzí, teda, ale co, jedeme dál. Já bych teda asi Utrogestan vysadila až po krvi, ale je fakt, že ten test by to už ukázat měl.

Já mám za sebou IUI, byla to rychlovka, za půl minutky hotovo, minule to trvalo teda podstatně dýl, tak jsem z toho taková zmatená. Nevíte, jestli je normální, že mě bolí dost vaječníky? Přemýšlím, jestli ty folíky vůbec praskly?

Ivoko, tak to doktoři udělali dobře, když ti IUI posunuli, alespoň stihly folíky správě dozrát!

A tobě ještě dr nedělal ultrazvuk aby se podíval na folíky? Mě je kontroloval v pondělí, dneska a bude i v pátek :think: Dneska mě taky bolely vaječníky, resp. spíše jen jeden, na pravé straně ale myslím, že to může být i z pregnylu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
22.2.12 13:05
bjouček píše:
If-ka: tak tady to máme - 7,5mm fazolka - doufám, že to bude silný jedinec a udrží se :hug:

To je krásné, gratuluju :hug: a i závidím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
22.2.12 13:13

Bjoučku, to je krásné!! Moooc gratuluju!!! A Ivčo, díky za podporu. Jedeme dál, nedá se nic dělat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
22.2.12 13:20

Bjoučku, moc gratuluji, nádhera.

Kaczule, mě doktor dělal ultrazvuk v pondělí, dneska už nee. Ale snad to mají vyzkoušené, že to po Pregnylu praskne včas, doufám. Asi mě to bolí po té stimulaci nebo po Pregnylu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí