Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Škoda, že neexistujou nějaké domácí malé ultrazvuky, abychom sem mohly ještě více pozorovat
Ale to bychom už třeba neměly s kým plodit, každý by utek ![]()
ja si pripadam za blazna uz ted a kolikrat si myslim ze se zblaznim ze vseho uz tedka.jinak mam od vcerejska od vecera prujem asi po tym utrosu.
To já taky, naštěstí mám vás a vy mě chápete
a nemusím ze sebe dělat cvoka na veřejnosti
.
Ivčo ,čtu příspěvky ze včera a koukám ,taky chodíš do Gennetu
já na Letnou kam ty ? Jo a taky mi vyšlo 3 IUI na svátky a nikdo tam nebyl a musela jsem měsíc čekat
.
handa30 píše:
Holky, ale ještě mám dotaz. Trochu se obávám, že se mně dělají cysty, vždy před mensesem mě bolí vaječníky, bolest je někdy tak silná, že nemůžu chodit, trvá to vždy chvilku a víckrát denně.Když jsem stimulovala clostíkem, min. rok tak se mi cysty dělaly, podle UTZ, ale teď už to nikdo nesleduje. Třeba brání otěhotnění, nevíte? Netrpíte tím některá?
Hando , já teda cysty měla dvakrát před 6 lety a bylo to teda strašný,ale měla jsem je hned po ovulaci,místo toho aby folík prasknul,tak hned na poprvé dvě cysty , jedna vodová , druhá krvavá ,týden v nemocnici na kapačkách antibiotika a z toho zánět jako prase a horečky . Naštěstí se krvavá vstřebala a nemusela jsem na operaci. Po druhý jsem měla jen vodovou , ale dost to bolelo hned po ovulaci a dlouho, tak
. Kyž je cysta z folíku,tak není vajíčko aspoň já dr. takhle pochopila. To nebude cysta ,určitě to bude jen PMS neboj a někdy se projevuje stejně těhu ![]()
ahoj hando neboj zitra uz budeme modrejsi,mam strach s toho testovani,po tech letech proste uz prestavam verit ze by to vyslo.bud se blizi u me mensruace nebo mocovy cesty nebo proste ja nevim ale citim vajecnik na prave strane pred menstruaci jsem to nikdy nemela ,vajecniky me boli pred a po uvulce asi 2-3 dny tak to tedka nechapu poboliva me bricho ale jen vecer,kazdy den asi 4dny uz po sebe.vcera jsem myslela ze dojde mrcha cervena a nic.
holky to vam musim napsat vcera jsme byli u me mamky,dlouho se mati neptala ,ale vcera se me pta tak co kdy uz bude to vnouce ,v tu chvili jsem myslela ze bude po mne ja mne to zabolelo.mamka vi ze se snazime dlouho.jenze ten co to nezazil nepochopi.pro mne je to proste hrozne citlive tema.a jeste kevsemu mam dve segry jedne je 19let a ma 7mes holcicku a uz ceka dalsi.druha ma 21let ma 1mesic miminko taky holcicku,tak to cloveka boli jeste vic.
Haní ,uplně tě chápu jak ti je a jak říkáš kdo nezažil nepochopí,měla jsem to stejně,ale za těch pět let jsem nějak už otupěla. Já chtěla mimi a ségra otěhotněla,taky mě to bolelo a teď jsou malému dva a je to moje láska. Neboj se dočkáš se taky a budeš mít mimi,musíme vytrvat ![]()
dano bylo byto to idealni.ale sama vis moc dobre jak to chodi.dneska me opradu boli vajecnik trosku vic nez vcera,bojim se cysti.u domaciho snazeni mi bylo dobre nic jsem pred menstruaci necitila.a zjistila jsem ze utrogesstan mi zvisuje bazalni teplotu.
Jéé holky já vás nestíhám číst, tak na to si budu muset udělat chvilku večer… Musím zase pádit. Přeji všem krásnou sobotu!!!! ![]()
Dani, já chodím do Gennetu do Liberce a jsem tam moc spokojená, co ty v Praze?
Hani, ona si to mamka asi neuvědomila, je to tak jak píšeš, kdo to nezažil, ten nepochopí, jak děsný to je. Mě se teď povedlo trošku přijít na jiný myšlenky, ale jak se bude blížit termín menses a nevjde to, tak budu zase v pytli.
handa30 píše: Škoda, že neexistujou nějaké domácí malé ultrazvuky, abychom sem mohly ještě více pozorovatAle to bychom už třeba neměly s kým plodit, každý by utek
To by nás ti chlapi fakt už poslali někam ![]()