Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Me těch 14 dni taky připadalo jako věčnost, ale abych byla upřímna: nejdelší byly ty poslední 2-3 minuty, než se zacal zabarvovat ten test ![]()
Holky nechci vás nějak zklamat, ale ono je to porad nejaké „čekání“: jestli na testu budou //, jestli bude první utz v pořádku, jestli bude druhy utz ok, jestli vyjde Genetika, jestli zvladnem porod, jestli mimi bude mít všech 10 (resp. 20) prstu, jestli vám ho vezmou do školky, jak zvládne ve skole zkoušky… Proste jak zahlasil můj muz, když jsme jeli z toho iui: „uz aby to naše ještě nenarozene mělo úspěšně po vysoký“ ![]()
bjoucek mas pravdu cely zivot je to jen cekani to co ty pises ale stastne cekani.holky snad to nake z nas tento mesic vyjde .
ivco u nas jsou v caru kazdy den a dokonce i prez svatky tam byli
Hani, tak to máte fajn, že tam jsou pořád, tady bohužel nee a pěkně mě to mrzelo, no, to jsem prostě já a muselo to vyjít tak nejblbějc, jak jen mohlo. No, co už, do příštího týdne to už vydržím.
Bjoučku, tak to mohu potvrdit
. A pořád je co řešit. Aby dítko přibývalo, dost bumbalo, aby začalo pást koníčky, přetáčet se, plazit se, lézt, sedět, stát, chodit, jíst příkrmy. Momentálně řeším, jak nacpat malému flašku a nezbláznit se z toho. Každej den vylévat peníze do odpadu mě fakt nebaví.
Ahoj holky, tak jsem konečně doma. Byla jsem u kamarádky, která je v 8. měsící a měla krásňounké bříško, ale malá mě nechtěla kopnout
A zas mám takovou smutnou náladu ![]()
Kaczule, nesmutni, však se taky brzy dočkáš, neboj. Uteče to a budeš si taky hladit bříško. Všechny budeme.
Holky, to je tak příjemný číst si ty podporující příspěvky. Jsem ráda, že Vás mám
Zřejmě už mám předmenstruační syndrom, vše mě dojímá ![]()
Kačul, nesmutni. Moji nej kámošce se před 3 týdny narodil chlapeček a doma na ní čekala 2 letá holčička. Mám z návštěv s miminkama stejné pocity. Dočkáme se!! Jsem zvědavá, kt. bude první ![]()
Hani …kuš žádný premenstruační …to jsou ty těhotenské lítostivé!!!
Holky, ale ještě mám dotaz. Trochu se obávám, že se mně dělají cysty, vždy před mensesem mě bolí vaječníky, bolest je někdy tak silná, že nemůžu chodit, trvá to vždy chvilku a víckrát denně.Když jsem stimulovala clostíkem, min. rok tak se mi cysty dělaly, podle UTZ, ale teď už to nikdo nesleduje. Třeba brání otěhotnění, nevíte? Netrpíte tím některá?
Handi, ale to by asi v CARu na ultrazvuku viděli a řekli ti to, ne? Podle mě by to nenechali jen tak.
Jenže oni dělají poslední UTZ, když pozorují folikul, jenže někdy folikul nepraskne a udělá se z něj cysta,nebo se tam vytvoří ještě jeden folikul, kt. není vyvinutej a udělá se z něj cysta. Před mensesem už nikdo UTZ nedělá a bůh ví, co se tam děje
Musím se na to zeptat doktora.
Handi, to je fakt, že pak už UTZ nedělají, tak se na to zkus poptat a nebo si, až tě to začne bolet, zajít k tvému gynekologovi nechat si to zkontrolovat.