Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já jsem zvědavá na tu pondělní kontrolu, jestli budou nějaké folíky ![]()
Ivča78 píše:
Dani, já chodím do Gennetu do Liberce a jsem tam moc spokojená, co ty v Praze?Hani, ona si to mamka asi neuvědomila, je to tak jak píšeš, kdo to nezažil, ten nepochopí, jak děsný to je. Mě se teď povedlo trošku přijít na jiný myšlenky, ale jak se bude blížit termín menses a nevjde to, tak budu zase v pytli.
Jo jo já jsem v Praze taky spokojená, žádný cavyky a šup šup hned na věc a to já právě potřebuju
.
kaczule1 píše:
Já jsem zvědavá na tu pondělní kontrolu, jestli budou nějaké folíky
Folíky budou jak fík, určitě , neboj clostík to zařídí ![]()
Kaczule a cítíš nějakou změnu? Já právě vůbec nic, ani podbřišek mě nebolí, prostě normálka. Snad ten clostík funguje.
Dani, jj, tady to je taky hrozně rychlý a taky jsem to potřebovala, jinak bych před prvním těhu dlouho váhala.
Ivi, taky nic necítím
ale zase se utěšuji tím, že jsem nikdy nic necítíla. Možná až po pregnylu mě trochu bolelo břicho. No jen doufám, že clostik zabral
Taky jdeš v pondělí na kontrolu, že?
Kaczule, jj, jdu, už se těším, snad budou folíky narostlé. Já jsem před prvním těhu podbřišek cítila hodně, fakt mě to bolelo, ale brala jsem i jiné léky, tak to mohlo být tím. Uvidíme v pondělí, každopádně držím pěsti a budu čekat na zprávičky
.
Ivčo a Kačul, tak držím pěsti ať jsou v pondělí pěkně velké folíky!! Hani, my budem zítra testovat,bojím se
A čumím, že máš tak mladé ségry, kt. mají miminka. Musí to být pro Tebe těžké. Mě zas prudí tchán, bere si mě pořád do pusy, jakože mám zdravě jíst, když čekají na to vnouče. Debil ![]()
Dani, díky za reakci na cysty. To jsem nevěděla, že existuje více typů a že můžou způsobit tolik komplikací..
hando taky se bojim bojim.a zacali me bolet vajecniky a citim je oba takze nic prijemnyho,doufam ze to neni cista.ja testnu hned rano ale stejne tam bude jen jedna,a zase budu zklamana.znam se.
Handi, díky moc, taky doufám, že se stimulace povedla a budou tam folíky. Jo, tyhle řeči fakt nesnáším, toho jsem si vyslechla před prvním těhu fůru. Teď zase poslouchám, tak co, kdy bude druhý
, není už na cestě?
holky nemame to proste lehke,furt se nekdo pta dava rady nebo kritizuje.tak at se nam to vsem povede a mame na chvili klid .
Hani,mě bolely vaječníky včera a taky se bojím,že to zas nevyjde…přemýšlela jsem, že bych se testla až v pondělí a nechala si o 1 den naděje navíc. Ale beru ultroš, po negativním testu se má vysadit, abych dostala menses. Tak ať do sebe zbytečně netlačím hormony, tak se testnu zítra.
Tak mě zatím nikdo nepeskuje, ani se nikdo moc nevyptává, je fakt, že mi mamka nenápadně podstrojuje, ovocný fresh koktejl a jiné mňamky, ale nedovolí si říct slovo… Ale tohle je prostě všude a nedej bože, že ještě žádné prtě v rodině není a všichni ho očekávají, to se jim to pak ani nemůže mít za zlé, těší se no. ![]()
holky ja rano testila a bohuzel jen jedna carka takze mrcha asi dojde,ale nevim zda jsem netestila brzo,dneska jsem 11den po iui a 13den po pregnylu.to je proste smula ze to opet nevyslo,pockam na mrchu.
Hani nevzdavej to tak brzo! Když se podíváš na tabulku hladiny hcg v moci v jednotlivych časových obdobích, tak je docela dobre mozné, ze se ti to proste projevi až o nejaký ten den dele…