IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15415
16.2.12 20:43

Není to jenom o IUI, bereš léky na podporu ovulace, na nárůst folíků a na načasování prasknutí folikulů, přesně v době ovulace je IUI, a to ještě dvakrát. Uvidíš, že to vyjde. Já jsem před těhotenstvím taky nevěřila, snažili jsme se sice něco přes rok, ale i tak to bylo dost zklamání. První IUI nevyšlo, druhému jsem nedávala šanci vůbec a byla jsem smířená s IVF. Ale doktor, který mi IUI dělal, tak mě tak nabil optimismem, že jsem snad ještě 14 dní potom měla dobrou náladu. A nakonec z toho byly //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
16.2.12 20:45

Dani a kdy budeš testovat? Moc držím pěsti, i na nohou :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
16.2.12 20:46

U nohou ne, to prý přináši smůlu :lol: Bylo by supr Dani, kdyby vyšlo. Pěkně bys nás tím povzbudila :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
16.2.12 20:47

Přijde mi ,že mi, ty hormony lezou i ušima :mrgreen: … a co budu dělat při IVF ,to bude mazec :jazyk: … Já bych taky prosila jeden pozitivní testík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
16.2.12 20:50

Mám to dostat až 28.2. ,ale 25.2. budu 15 dní po 4 IUI,tak nevím kdy testovat,možná až toho 28.2. bojim bojim :lol: . Děkuji vám holky ,za podporu,taky bych už potřebovala nějaké dobré zprávy po 5 letech :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
16.2.12 20:54

Já jsem si řekla, že testovat nebudu. Ale to jsem si říkala i předtím a stejně jsem testla :oops: Zkusím to ale tentokrát vydržet. Po dobrání utroše si měřím teplotu a ta mi vždycky den, dva před ms klesne, takže to pěkně poznám :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
16.2.12 21:02

To může být i tím utrošem ,že ti klesne , prej nemá cenu měřit pokud bereš hormony.Já taky budu testovat až na poslední chvíli ...... možná…pokud to vydržím :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
16.2.12 21:04

No mě teplota zatím nikdy nezradila… Pořád se držela na hoře a těsně před ms klesla, ať už to bylo 28 DC nebo 33 DC, takže tentokrát zkusím vydržet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
16.2.12 23:01

Dani, tak to prubneme 28. spolu, já mám taky v plánu testovat 28… budu sice jen 14 dní po, ale vím, že to dýl nevydržím… ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
17.2.12 07:34

ahoj holky ja uz jsem dneska 25dc . od pregnylu jsem 11den a od ivi 9den uz se mi to blizi.dneska me zacalo bolet v krizi a to me boli par dni pred menstruaci.jinak jsem po tym utrogestanu nafoukla jak baloun.testnout bych chtela v nedeli.dostat bych to mela asi utery -ctvrtek.ja po dostavam vetsinou 28-30dc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
17.2.12 07:37

kaci,taky si mesim bazalni teplotu.ale mas vyhodu ze ty teplota klesne dva dny pred menstruaci.me bohuzel vzdycky mesic co mesic klesne,az 4den menstruace,tak to podle baz.teploty nepoznam.ale tento mesic je mam pekne vysoke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
17.2.12 08:34

Hani, tak to vypadá dost nadějně :palec: .

Kaczule, tak na nohou ne, no, ty teda pouštím :lol: .

Všem spolusnažilkám hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
17.2.12 08:45
If-ka píše:
Dani, tak to prubneme 28. spolu, já mám taky v plánu testovat 28… budu sice jen 14 dní po, ale vím, že to dýl nevydržím… ;) :)

Tak to bude super , nebudu v tom sama ,ale jak tak teď koukám do protokolu od Dr. tak mi napsala utroš jen do 23.2. a to budu teprve 5 dní před MS :nevim: , co je to za blbost. No ,ale mám jít 22.2. na měření sliznice kůli IVF,ale přee mi to nemůže vysadit pokud nevim výsledek né :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
17.2.12 08:47
Dana 79 píše:
If-ka píše:
Dani, tak to prubneme 28. spolu, já mám taky v plánu testovat 28… budu sice jen 14 dní po, ale vím, že to dýl nevydržím… ;) :)
Tak to bude super , nebudu v tom sama ,ale jak tak teď koukám do protokolu od Dr. tak mi napsala utroš jen do 23.2. a to budu teprve 5 dní před MS :nevim: , co je to za blbost. No ,ale mám jít 22.2. na měření sliznice kůli IVF,ale přee mi to nemůže vysadit pokud nevim výsledek né :nevim:

ted s eto povede a IVF nebude potřeba, každopádně se na utrouše zeptej :nevim:
Držte mi palce v pondělí, jdeme do toho gennetu..

• Citovat
  • Upravit
15415
17.2.12 08:49

Dani a nespletla se doktorka s tím utrošem a nenapsala ti ho málo? Zkus jí zavolat a zeptat se na to, je to divné přestat ho brát před MS. Já jsem ho vždycky brala, v den MS udělala test a vidělo se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí