Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Je to fakt, před IVF nepotřebuješ vědět zda máš průchodné vejcovody… šoupnou ti tam už embrio a před tím to odsají folíky s vajíčkama přímo z vaječníků. Buď v klidu o IVF vám řeknu za 3 týdny víc , jak to bude probíhat u mě
. Pokud mitedy nevyjde 4 IUI, já už chci testit ach joooooo
.
handa30 píše:
Taky přemýšlím, že si nechám imuno před IVF udělat.
dani ty uz mas po iui? taky chci testovat ale bohuzel je brzo mam pregnyl mivam v tele 13dni a dneska je to 7 dni po pregnylu.
Co holky psaly , tak prej imuno moc nechtěj dělat, že to dělaj až na poslední chvíli, tak nevím
. Já dostala prednison preventivně po první IUI protože jsem dostala horečku 20 DC ,ale je fakt , že asi funguje , nemám ty projevy co jsem měla už asi přez rok,ale imuno mi taky nedělali … Dr. říkala , že normálně nasazují Prednison až před IVF,ale mě ho dala hned,prej tam měla nedávno paní s tím samím co já a donosila mimi. Už budu 3 měsíce přeléčená ,tak snad už konečně to někdy vyjde
.
Haní mám teprve 3 dny po 4 IUI a pregnyl mám taky ještě v těle,tentokrát jsem měla 5000 jednotek , jindy jsem měla 3000 jednotek ,tak to tam budu mít taky dýl. Ach jooooo ![]()
asi to fakt zalezi na caru,me ho udelala,imuno hned .dano bolelo te po iui nekdy trosku brisko?
Dani, to víš to vyjde
Holky, já budu testovat v neděli, jsem z toho nervozní
Ráno se vždy probudím a hned si říkám, tak a už jen 6 dní do testování..asi mě za chvilku odvezou do Bohnic. Naštěstí se neprojevuju hlasitě, manžel o mých myšlenkových pochodech nic neví ![]()
Dana 79 píše:
Co holky psaly , tak prej imuno moc nechtěj dělat, že to dělaj až na poslední chvíli, tak nevím. Já dostala prednison preventivně po první IUI protože jsem dostala horečku 20 DC ,ale je fakt , že asi funguje , nemám ty projevy co jsem měla už asi přez rok,ale imuno mi taky nedělali … Dr. říkala , že normálně nasazují Prednison až před IVF,ale mě ho dala hned,prej tam měla nedávno paní s tím samím co já a donosila mimi. Už budu 3 měsíce přeléčená ,tak snad už konečně to někdy vyjde
.
na co je prednisol? ![]()
taky jsem mela 5000 jednotek a opravdu se me drzi v tele 13 dni to uz mam vyskoseni kdyz jsem to skouseli tenkrat doma snazenicko.ale kazda to ma jinaci.ja jsem po iui 6dni .je to fakt hrozny cekat co bude
Břicho mě bolelo poprvé a teď po 4 IUI taky jinak ne,ale já mívám bolestivou ovulku i normálně. Mě imuno nedělala, jinak Prednison je na zvýšenou imunitu proti spermiím,nebo vajíčku , obalu a embriu, každá může mít na něco jiného nebo na všechno. A mě se právě stávalo i dřív , že jsem 20DC dostávala horečku,ale i po styku mě to strašně svědilo
. A po měsíci a půl užívání , to už nemám, takže jse alergická na toho svýho chlapa ![]()
Dana 79 píše:
Břicho mě bolelo poprvé a teď po 4 IUI taky jinak ne,ale já mívám bolestivou ovulku i normálně. Mě imuno nedělala, jinak Prednison je na zvýšenou imunitu proti spermiím,nebo vajíčku , obalu a embriu, každá může mít na něco jiného nebo na všechno. A mě se právě stávalo i dřív , že jsem 20DC dostávala horečku,ale i po styku mě to strašně svědilo. A po měsíci a půl užívání , to už nemám, takže jse alergická na toho svýho chlapa
mě to po styku svědí a pálí, dříve když jsme se nesnažili tak intenzivně tak jsem se musela chodit vyplachovat
![]()
Tak to řekni Dr. třeba ti imuno udělá, mě to taky vždycky svědilo,jak to ze mě teklo,bylo to strašný
. 3 x do roka horečka a doktorka říkala ,že to právě může být,, alergie" a že se tělo brání proti zahnízdní embria tou horečkou. ![]()
no laparo třeba ne, ale tu genetiku a imuno raději jo,. ale já mám genetiku hotovou jen imuno ne..