IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LuciTau
14.2.12 10:30
kaczule1 píše:
Tak u IVF tam nepotřebuješ vědět, jestli máš průchodné vejcovody, nebo ne. Právě, že u IVF je nemusíš mít vůbec ty vejcovody :think: takže nevím, jestli by mělo smysl dělat před IVF laparo :think: Ale nejsem lékař :think:

no laparo třeba ne, ale tu genetiku a imuno raději jo,. ale já mám genetiku hotovou jen imuno ne..

• Citovat
  • Upravit
891
14.2.12 10:33

Taky přemýšlím, že si nechám imuno před IVF udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
14.2.12 10:35

Je to fakt, před IVF nepotřebuješ vědět zda máš průchodné vejcovody… šoupnou ti tam už embrio a před tím to odsají folíky s vajíčkama přímo z vaječníků. Buď v klidu o IVF vám řeknu za 3 týdny víc , jak to bude probíhat u mě :mrgreen: . Pokud mitedy nevyjde 4 IUI, já už chci testit ach joooooo :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
14.2.12 10:36
handa30 píše:
Taky přemýšlím, že si nechám imuno před IVF udělat.
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
6327
14.2.12 10:39

dani ty uz mas po iui? taky chci testovat ale bohuzel je brzo mam pregnyl mivam v tele 13dni a dneska je to 7 dni po pregnylu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
14.2.12 10:41

Co holky psaly , tak prej imuno moc nechtěj dělat, že to dělaj až na poslední chvíli, tak nevím :nevim: . Já dostala prednison preventivně po první IUI protože jsem dostala horečku 20 DC ,ale je fakt , že asi funguje , nemám ty projevy co jsem měla už asi přez rok,ale imuno mi taky nedělali … Dr. říkala , že normálně nasazují Prednison až před IVF,ale mě ho dala hned,prej tam měla nedávno paní s tím samím co já a donosila mimi. Už budu 3 měsíce přeléčená ,tak snad už konečně to někdy vyjde :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
14.2.12 10:43

Haní mám teprve 3 dny po 4 IUI a pregnyl mám taky ještě v těle,tentokrát jsem měla 5000 jednotek , jindy jsem měla 3000 jednotek ,tak to tam budu mít taky dýl. Ach jooooo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
14.2.12 10:45

asi to fakt zalezi na caru,me ho udelala,imuno hned .dano bolelo te po iui nekdy trosku brisko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
14.2.12 10:45

Dani, to víš to vyjde :hug: Holky, já budu testovat v neděli, jsem z toho nervozní :) Ráno se vždy probudím a hned si říkám, tak a už jen 6 dní do testování..asi mě za chvilku odvezou do Bohnic. Naštěstí se neprojevuju hlasitě, manžel o mých myšlenkových pochodech nic neví :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
14.2.12 10:47
Dana 79 píše:
Co holky psaly , tak prej imuno moc nechtěj dělat, že to dělaj až na poslední chvíli, tak nevím :nevim: . Já dostala prednison preventivně po první IUI protože jsem dostala horečku 20 DC ,ale je fakt , že asi funguje , nemám ty projevy co jsem měla už asi přez rok,ale imuno mi taky nedělali … Dr. říkala , že normálně nasazují Prednison až před IVF,ale mě ho dala hned,prej tam měla nedávno paní s tím samím co já a donosila mimi. Už budu 3 měsíce přeléčená ,tak snad už konečně to někdy vyjde :lol: .

na co je prednisol? 8o

• Citovat
  • Upravit
6327
14.2.12 10:48

taky jsem mela 5000 jednotek a opravdu se me drzi v tele 13 dni to uz mam vyskoseni kdyz jsem to skouseli tenkrat doma snazenicko.ale kazda to ma jinaci.ja jsem po iui 6dni .je to fakt hrozny cekat co bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
14.2.12 10:50

hando a kolikatej budes v nedeli den po iui?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
14.2.12 10:57

Břicho mě bolelo poprvé a teď po 4 IUI taky jinak ne,ale já mívám bolestivou ovulku i normálně. Mě imuno nedělala, jinak Prednison je na zvýšenou imunitu proti spermiím,nebo vajíčku , obalu a embriu, každá může mít na něco jiného nebo na všechno. A mě se právě stávalo i dřív , že jsem 20DC dostávala horečku,ale i po styku mě to strašně svědilo :oops: . A po měsíci a půl užívání , to už nemám, takže jse alergická na toho svýho chlapa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
14.2.12 11:00
Dana 79 píše:
Břicho mě bolelo poprvé a teď po 4 IUI taky jinak ne,ale já mívám bolestivou ovulku i normálně. Mě imuno nedělala, jinak Prednison je na zvýšenou imunitu proti spermiím,nebo vajíčku , obalu a embriu, každá může mít na něco jiného nebo na všechno. A mě se právě stávalo i dřív , že jsem 20DC dostávala horečku,ale i po styku mě to strašně svědilo :oops: . A po měsíci a půl užívání , to už nemám, takže jse alergická na toho svýho chlapa :lol:

mě to po styku svědí a pálí, dříve když jsme se nesnažili tak intenzivně tak jsem se musela chodit vyplachovat 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
791
14.2.12 11:06

Tak to řekni Dr. třeba ti imuno udělá, mě to taky vždycky svědilo,jak to ze mě teklo,bylo to strašný :oops: . 3 x do roka horečka a doktorka říkala ,že to právě může být,, alergie" a že se tělo brání proti zahnízdní embria tou horečkou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí