IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15866
13.2.12 17:28

Dani neboj, asi se brzo k tobě přidám, ale tak až za 2 měsíce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
13.2.12 17:34

Neboj, my tu s tebou budeme… mě se tu líbí… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
13.2.12 17:35
bkrocek píše:
No pred tim nez jsem sla na IUI mi rikali, ze pokud to nevyjde, tak bychom meli zvazit ivf, ale trochu mi prijde, ze kazdy doktor rika neco jineho

No jestli na to máš Baru psychicky ,tak zkus nejdřív to co je zadarmo IUIpár pokusů a pak IVF. Mě to takhle nabídla sama Dr. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
13.2.12 17:44

Holky třeba vám to vyjde, Určitě!!! A žádné IVF nebude . Holky taky doma po IUI jistíte sexíkem ,paní Dr. říkala ať jistíme a chudák přítel je už ze mě hotovej , teď přišel a hlásí , dneska jdu brzy spát a směje se . :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
13.2.12 17:48

Ještě, že máme chlapy, co nás chápou. Věřím, že ne všichni jsou ochotni toto podstoupit. Je fakt, že u IUI moc netrpíme, ale u IVF si to všechno odnesem my, ale co bychom pro miminko neudělaly, že :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
13.2.12 17:53

Já nevím, jak to budu mít teď, ale po první iui jsem už sexovat nezvládala, 2 dny strašná bolest při tom, takže to bylo bez jištění, snad tentokrát bude líp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
13.2.12 17:56

Tak já jsem měla v pondělí IUI tak kolem poledne, v úterý ráno jsme to pojistili doma a ve středu druhé IUI a pak už ne i když jsme mohli, no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
13.2.12 17:59

To já už chtěla pro jistotu začít včera, ale nák to nevyšlooo :D To jsem tu četla taky v nějaké diskuzi, začít hned po MS a že to vychází… blázen, už bych zkoušela fakt všechno… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
13.2.12 17:59

Mě taky strašně bolelo tentokrát břicho, ale i přez to jsme na to hupli,ale strašně opatrně :lol: . Je fakt ,že je zlatej a docela mě podporuje, po těch letech co jsme spolu :pankac: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
13.2.12 18:03

If-ko,třeba z toho budou dvojčátka,když máš dva velký folíky :) . Aspoň máš dvojnásobnou šanci. Hele znám holku ,která otěhotněla při MS , kdy už jen špinila. Taky divný co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
13.2.12 18:04

To je dobře, když je zlatej chlap je z poloviny vyhráno, ale tohle fakt nešlo… mě bolela už samotná iui, nemohli se mi tam dostat, hodně stažené svaly, trošku peklo než to prošťouchla… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
13.2.12 18:06

No mému drahému se to zdálo, je to ani ne týden, že se nám narodila dvojčátka, ale když zase pořád čtu kolik folíků mají holky prázdných, tak se moc neobávám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
13.2.12 18:10

Příběhy jsou různé… každé tělo naprosto jiné… každá na každý z léků reagujeme jinak… prostě stát se může kdykoliv cokoliv, takže mě už nepřijde divné nic… hlavně že se daří! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
13.2.12 18:17

Třeba i nám všem se zadaří až to budeme nejmíň čekat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
13.2.12 18:24

Já jsem teď taky měla ukázkové folíky na každé straně a stejně nic :cert: Ale co, jedem dál :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí