IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5229
10.2.12 10:20

holky, nechci být za chytračku, protože nevím, co máte za sebou, podpísky nemáte, ale chci jen z vlastní zkušenosti říct, že zklamání z IUI je mnohem menší než z IVF a časem se naučíte být imunní, i když to bolí… :,( , ale nejdůležitější je dál bojovat a ono to nakonec jednou vyjde… když to budete nejmíň čekat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
10.2.12 10:43

Tak já bych si dovolila kontrovat názoru ellis, protože u mě bylo zklamání ze třetího nezdařeného IUI mnohem, mnohem horší než zklamání z nepovedeného IVF. Takže je to hodně individuální. Záleží dost na důvodech, proč se to nepodařilo a na momentálním psychickém stavu. Nikdy nevíte, co vás zrovna sebere a jindy zas čekáte bůhvíjaké hysterické záchvaty a ono je to pak v pohodě. Ale souhlasím s tím, že časem se to spíš zlepšuje a začnete se na to všechno dívat s větším nadhledem. Tak nebojte a přeji všem aby to co njdřív dobře dopadlo. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
10.2.12 10:50
Motýlice píše:
Tak já bych si dovolila kontrovat názoru ellis, protože u mě bylo zklamání ze třetího nezdařeného IUI mnohem, mnohem horší než zklamání z nepovedeného IVF. Takže je to hodně individuální. Záleží dost na důvodech, proč se to nepodařilo a na momentálním psychickém stavu. Nikdy nevíte, co vás zrovna sebere a jindy zas čekáte bůhvíjaké hysterické záchvaty a ono je to pak v pohodě. Ale souhlasím s tím, že časem se to spíš zlepšuje a začnete se na to všechno dívat s větším nadhledem. Tak nebojte a přeji všem aby to co njdřív dobře dopadlo. :kytka:

Dobrá beru to, je to asi vážně individuální :D koukám, žes byla na KETu, držím pěstičky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
10.2.12 12:18

ellis: Díky. Tobě taky (ať se vše zdárně vyvíjí).  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
10.2.12 19:20
bkrocek píše: Řekli mi ať si 14.2. udělám test i když předtím odmenstruuju a pak zavolám na objednání, tak to tak udělám… no trochu jsem to obrečela, ale co, jdu dál a nevzdám se :dance:

Tak to je mi líto ,že jsi to taky dostala,nic se neboj jednou to vyjde :hug: . Já jdu zítra na IUI, tak jsem zvědavá je to už 4IUI,tak uvidíme.Hlavně neplakej a hlavu vzhůru, ženská vydrží víc než člověk nééé :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
10.2.12 19:27
handa30 píše:
Dani, mně je už skoro 33 let a žádné dítko nemám :( Někdy mě sužujou pocity, že budu bezdětná a je mi z toho všeho na nic. Ale musíme myslet pozitivně!!
Když mi nevyjde tohle druhé IUI, půjdu do třetího a pak zkusím IVF.
Baru, držím palce, ať ta červená mrcha nepřijde!!

To mě taky bude v dubnu 33 let a kdybych neměla Nikolku v 18ti ,tak bych taky asi dítko ještě neměla. Ona byla to nelepší co jsem v životě udělala :srdce: . Já taky říkala , že půjdu na 3IUI a vidíš jdu už do 4IUI a včera jsem zažádala o IVF. Hlavně se nestresuj musíš být v pohodě a pak ti všechno vyjde ,moc a moc držím pěstičky :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
10.2.12 19:57

Dana 79 to je zvláštní, že se to takhle změní, když to jednou jde a po několika letech ne. U nás je to jasný případ, ale moje gynekoložka mi řekla, že i když podle manželova spermio, který ukazuje že je neplodný stejně nic nevylučuje a nebude mi tvrdit, že bych otěhotnět nemohla. Jenže mu nedopadly dobře gentické testy a to už je horší. Takže věřím, že i u IUI se nějaký ten zázrak může stát :)

• Citovat
  • Upravit
791
10.2.12 21:13

PavlaPir to máš pravdu,poprvé jsem otěhotněla podotýkám plánovaně,ale v 18ti letech hned druhý měsíc a teď je člověk mnohem starší a nejde to a nejde. Můj partner má spermio ok ,ale znám případ když muži řekli ,že nebude mít normální cestou děti, tak měli dvojčata z IVF ,ale bohužel se rozešli, po čase si pak našel jinou partnerku a hned do toho vlítla a mají kluka.Takže věř ,že nic není nemožné :) A když nevyjde IUI ,tak je tu ještě IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
10.2.12 23:09
bkrocek píše:
No hlavně manžel má vždycky co dělat, aby tam ten vzorek vůbec nechal:-( No aby si to vylepšil, tak jsem mu zakázala kafe, nakoupila volný trencle, nakázala studený sprchy, no jsem zvědavá, jestli to pomůže :)

Ahojky holky, zdravím všechny… jsem taky po IUI a příští týden bude druhá.
Barčo, někde jsem četla, že kafe právě před oplozením je super, že to spermijky rozpohybuje… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
10.2.12 23:11

Dančo, obdivuji tě že jsi otěhotněla v 18 plánovaně, na druhou stranu mě dneska mrzí, že jsem do toho nešla taky dřív… mě v dubnu 34 a snažím se o první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
11.2.12 10:04
If-ka píše:
Dančo, obdivuji tě že jsi otěhotněla v 18 plánovaně, na druhou stranu mě dneska mrzí, že jsem do toho nešla taky dřív… mě v dubnu 34 a snažím se o první.

Ano byla jsem mladá , blbá a zamilovaná ,ale teď jsem ráda ,že jí mám a ona se chlubí mladou maminkou :lol: . Před 15 lety to taky bylo trošku jiný než dneska , už jsem měla po škole a pracovala jsem , dneska vylejzaj ze střední školy skoro ve 20.Jinak hodně štěstí ať se ti brzy zadaří :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.2.12 17:24

Ahoj holky, můžu se k vám přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
11.2.12 20:21

Jasně Kaczule1 jen se přidej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.2.12 20:22

Děkuji, mám za sebou první neúspěšné IUI a snad mě čeká další (pokud budou folíky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
11.2.12 20:24

A kde je problém u tebe ? Já mám za sebou už 4IUI ,tu poslední dnes , tak tajně doufám, že to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí