IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
797
8.2.12 16:07

No ja po IUI jsem a manžel mel skoro stejné výsledky, při obou spermiogramech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
8.2.12 16:11

my měli první SPG horší až potom se nám to zlepšilo cca o 10 %

• Citovat
  • Upravit
797
8.2.12 16:20
Luciked píše:
Nam se to pred IUI trosku jeste zhorsilo, ale je to divny, manzel bere vitaminy, i kdyz je pravda, ze asi 2 nebo 3 dny po tom ho skolila chripka
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
8.2.12 16:24
bkrocek píše:
Luciked píše:
Nam se to pred IUI trosku jeste zhorsilo, ale je to divny, manzel bere vitaminy, i kdyz je pravda, ze asi 2 nebo 3 dny po tom ho skolila chripka

tzen můj měl chřipku při prvním SPG a bere je pořád uvidíme, doufám že nás taky pošlou na IUI jenže jdeme tam teprve poprvé :-(

• Citovat
  • Upravit
797
8.2.12 16:28

No hlavně manžel má vždycky co dělat, aby tam ten vzorek vůbec nechal:-( No aby si to vylepšil, tak jsem mu zakázala kafe, nakoupila volný trencle, nakázala studený sprchy, no jsem zvědavá, jestli to pomůže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
8.2.12 16:37
bkrocek píše:
No hlavně manžel má vždycky co dělat, aby tam ten vzorek vůbec nechal:-( No aby si to vylepšil, tak jsem mu zakázala kafe, nakoupila volný trencle, nakázala studený sprchy, no jsem zvědavá, jestli to pomůže :)

aha to ten můj s tím neměl problém to tam nechat :-)

• Citovat
  • Upravit
797
8.2.12 16:40

No mě manžel vyprávěl, že tam byly takový volezlý časopisy, na který se člověk bál sáhnout a když si zapl tv, tak tam jelo péčko s nějakým důchodcem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
8.2.12 16:42
bkrocek píše:
No mě manžel vyprávěl, že tam byly takový volezlý časopisy, na který se člověk bál sáhnout a když si zapl tv, tak tam jelo péčko s nějakým důchodcem :mrgreen:

tak to M.tam neměl ani časopisy a ani TV a trvalo to cca 5 - 10min :palec:

• Citovat
  • Upravit
PavlaPir
8.2.12 17:12

Ahoj holky, potřebovala bych poradit. Myslíte že se může podařit IUI, když má manžel špatné spermio? Máme pouze zamražené, protože manžel je po vážné nemoci neplodný. Doktorka mi řekla, že by šla do IVF, že je to jistota. Ale já jsem se ptala jestli by nešlo IUI (já jsem naprosto v pořádku), takže jsme zkusili jedno IUI a nezadařilo se. Tak nevím, jestli má smysl zkoušet dál IUI…?

• Citovat
  • Upravit
791
8.2.12 18:01

Ahoj holky,tak konečně se to tu trošku rozpovídalo :) . Báro máš výdrž , co se týče testíku,ale já taky testuji až na poslední chvíli,abych byla smmutná jen jednou :) . Moc ti držím palečky ať jsou tam //.

Pavlapir ahojky,no nevím kolik toho máte zamraženého,ale asi bych šla rovnou do IVF,když vám to už jednou nevyšlo. Tak aby vám zbylo třeba ještě na jedno mimi.Záleží to na tobě,ale v IVF máš opravdu větší jistotu. MOc ti držím pěstičky :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
8.2.12 18:05

Hnko1120 ,tak už to máš za sebou :palec: ,já jdu zítra na folíky a podle toho půjdu asi na IUI v pondělí ,uvidíme co Dr.řekne.

Katy ať je fazolka taková jaká má být a hezky se usmívá :) , aby jsi nám mohla ukázat fotečku .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
8.2.12 18:12
handa30 píše:
Ahoj holky, já mám dnes 4 dny po IUI a hrozně mě bolí na pravé straně vaječník, skoro nemůžu chodit, tak nevím co to má znamenat :? Mívám takové bolesti vždy při ovu, ale ta proběhla nejspíš v neděli. Tak uvidíme. Co Ty, Dani? Byla jsi u Dr. v pondělí? Brocku, držím palce a Hance taky!!

Já taky mívám velké bolesti při ovulaci , největší jsem mívala po clostíku,taky jsem nemohla ani sedět. Akorát jednou mi prasknul folík a byla z toho cysta a to teprve bolelo fůůůjj. Mě už snad nepřetržitě bolí prsa asi ty hormony ,zítra jdu na ty folíky,tak uviddíme . Držím moc pěstičky :mavam: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
8.2.12 18:55

Dana 79 máme asi 11 dávek, ale některé jsou míň kvalitní. My máme syna normální cestou, ještě před manželovou nemocí. Já se hrozně IVF bojím, takže se mi do toho vůbec nechce

• Citovat
  • Upravit
791
8.2.12 19:13
PavlaPir píše: Dana 79 máme asi 11 dávek, ale některé jsou míň kvalitní. My máme syna normální cestou, ještě před manželovou nemocí. Já se hrozně IVF bojím, takže se mi do toho vůbec nechce

Já se ti nedivím,taky se IVF bojím a taky mi nezbyde nic jiného než na to jít. Je dobrý ,že máte už jedno dítko,já taky. 11 dávek je dost,tak klidně to zkus ještě jednou IUI a až pak IVF. Třeba to vyjde,když jsi vpořádku, moc ti držím pěstičky. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
8.2.12 19:19

dano79 chci se te zeptat zda vis kolik jste meli pohyblivost po spracovani spermii pri ivi.mi 55procent tak si rikam zda to je malo nebo dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí