Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahojky, tak nějak náhodou jsem narazila na Vaši diskuzi a chtěla bych Vám říci, že každý neúspěch by Vás měl ještě víc posílit, i když to bolí. Základ je vydržet. ![]()
elllis píše:Děkujeme za podporu, vydržíme
ahojky, tak nějak náhodou jsem narazila na Vaši diskuzi a chtěla bych Vám říci, že každý neúspěch by Vás měl ještě víc posílit, i když to bolí. Základ je vydržet.
bkrocek píše:elllis píše:Děkujeme za podporu, vydržíme
ahojky, tak nějak náhodou jsem narazila na Vaši diskuzi a chtěla bych Vám říci, že každý neúspěch by Vás měl ještě víc posílit, i když to bolí. Základ je vydržet.
To je fajn
vyplatí se to ![]()
elllis píše:Ty mas neco takoveho take za sebou?bkrocek píše:To je fajnelllis píše:Děkujeme za podporu, vydržíme
ahojky, tak nějak náhodou jsem narazila na Vaši diskuzi a chtěla bych Vám říci, že každý neúspěch by Vás měl ještě víc posílit, i když to bolí. Základ je vydržet.vyplatí se to
bkrocek píše:elllis píše:Ty mas neco takoveho take za sebou?bkrocek píše:To je fajnelllis píše:Děkujeme za podporu, vydržíme
ahojky, tak nějak náhodou jsem narazila na Vaši diskuzi a chtěla bych Vám říci, že každý neúspěch by Vás měl ještě víc posílit, i když to bolí. Základ je vydržet.vyplatí se to
Mám vše v podpísku ![]()
ahoj holky dneska jsem byla rano na ultrzvuku pred ivi a folikul mam zase opet jen jeden 18mm na prave strane jinak jich mam vic ale vse male.sliznice 9 v pondeli odpoledne pichnu pregnyl 5000 jednotek a ve stredu ivi manzel ma dojit v 8hod rano a ja v 11hod.ale vcera v noci me bylo desne spatne mela jsem prujem bolelo me bricho mela jsem krece a bylo me na zvraceni a ani napit jsem se nemohla to cele trvalo asi dve hodinky a pak jsem usnula.takze jsem jak sfetovana.myslite ze to mohla byt reakce na hormony?
Ahoj Hanko1120, já osobně si myslím ,že to z hormonů mít asi nebudeš ,to spíš vypadá,že jsi měla nějaký střevní problém. Teď to všude řádí, já to měla minulý týden taky, nějaké jídlo mi nesedlo,ale s hormonama to asi souvislost nemá. Zatím máš jen clostík,že jo a ten už jsi brala dřív. ![]()
jo brala jsem ho i driv ale predtym jsem ho brala v mensich davkach .jinak dik dano .
Dana 79 píše:U mě zatím nic, žádné příznaky těhotenství, ani jsem to ještě nedostala, takže počkám asi do víkendu a udělám test, co ty?
Tady je to nějak utichlo!!!!Tak co nějaké změny u někoho????
Ahoj holky, já mám dnes 4 dny po IUI a hrozně mě bolí na pravé straně vaječník, skoro nemůžu chodit, tak nevím co to má znamenat
Mívám takové bolesti vždy při ovu, ale ta proběhla nejspíš v neděli. Tak uvidíme. Co Ty, Dani? Byla jsi u Dr. v pondělí? Brocku, držím palce a Hance taky!!
elllis píše:Na iui jsem byla 24.1. a řekli mi ať si udělám test až za 3 týdny
bkrosek, kdys byla na IUI???
bkrocek píše:elllis píše:Na iui jsem byla 24.1. a řekli mi ať si udělám test až za 3 týdny
bročku, mě řekli za 14 dní
kdy měla dorazit MS??? Cítíč něco???
elllis píše:No ja mam menstruaci právě celkem nepravidelně, dnes 33MC, nic mě nebolí… no prostě asi nicbkrocek píše:bročku, mě řekli za 14 dníelllis píše:Na iui jsem byla 24.1. a řekli mi ať si udělám test až za 3 týdny
kdy měla dorazit MS??? Cítíč něco???