IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
992
30.1.12 14:35

Ahojik, tak mě čeká třetí IUI teď kolem 10.2.. Taky si myslím jako ty, Katy, že je to ztráta času, tak doufám, že to vyjde. Mrcha mi přišla v sobotu a myslela jsem si, že už jsem v tom, veškeré příznaky jsem měla… Ale v konečné fázi jsem přišla na to, že je to všechno z hormonů. Jinak my jsme s manželem v pořádku, ale prostě se ti dva asi nechtějí nějak sejít… Ach jo. Tak doufám, že ta třetí IUI zabere a nebudu muset na IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena81
30.1.12 14:49
Katy80 píše:
Lena81 píše:
Katy80 píše:
Ahojda, tak jsem si udělala raději dva testíky. Protože jsem nemohla uvěřit 8o !!!! Jsou tam // :dance: po 3letech jsem se dočkala. Vyšla nám druhá IUI, takže holky neztrácejte hlavu :zed: . Moc, moc vám přeji aby jste měli // :hug: . A já teď jdu bojovat dál, jeětě není vyhráno ;)
Ahoj Katy80, veliká gratulace :potlesk: :srdce:
Leno děkuji, ale ještě není vyhráno jsem teprve na startu :arrow:

Já vím Katy, ale pro začátek jsou // dobrý, ne ;) Moc ti držím pěsti, abys to dotáhla až do konce a za 9 měsíců držela v náručí mimi :srdce:

• Citovat
  • Upravit
797
30.1.12 15:24
Dana 79 píše:
Děkuji holky za podporu,no jo no MS se začíná rozjíždět,tak další pokusy , přítel mě přemlouvá na 4 IUI a já pořád nevím, jestli jo nebo jít na IVF což jsem byla rozhodnutá a on mě takle rozhodil ,tak teď nevím :think: . Nemůžu si ani udělat pauzu protože beru ten Prednison a on se nesmí brát moc dlouho v kuse. A co teď :nevim: .
Ahoj Dano79, nevím asi bych šla rovnou do IVF, už čekáš příliš dlouho
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
30.1.12 15:52

Dana79: Říká se třikrát a dost. Jsem tvůj ročník (snažíme se 2 roky) a po třech pokusech jsem na IUI zanevřela a šla do IVF. Ty šance jsou přece jen o dost vyšší. Sice mi to napoprvé nevyšlo, ale mám mrazáčky, takže teď můžu místo IUI sázet KETy. I u těch je větší šance než u IUI. Navíc, k IUI se můžeš kdykoli vrátit. IVF může tělo i nabudit k lepším výkonům. Na PCO fóru je holčina, co šla 3× na IUI, pak na IVF a pak zase na IUI a z toho posledního je těhotná. Jo a ještě jedna rada. Udělej to, co chceš ty sama. Nenech se moc ovlivnit (ani manželem, ani námi, kolegyňkami z diskuse). Uvnitř určitě cítíš, co sama chceš, tak to udělej. Držím palce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
30.1.12 15:59

Ahoj holky, ráda bych se k Vám přidala. Taky se snažíme o miminko 3 roky a mám za sebou 1. IUI v prosinci, bohužel se nepodařilo. Manželovi při IUI našli streptokoka ve spermatu,přeléčil se antibiotikama a teď čekáme na výsledek. Pokud bude dobrý, tak zkusíme tento týden 2.IUI. Doktor mě tlačí už na IFV, říkal že šance jsou větší, ale mám strach z těch hormonálních injekcí, no coo..budu ho muset překonat, když chci miminko :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
30.1.12 16:56
handa30 píše:
Ahoj holky, ráda bych se k Vám přidala. Taky se snažíme o miminko 3 roky a mám za sebou 1. IUI v prosinci, bohužel se nepodařilo. Manželovi při IUI našli streptokoka ve spermatu,přeléčil se antibiotikama a teď čekáme na výsledek. Pokud bude dobrý, tak zkusíme tento týden 2.IUI. Doktor mě tlačí už na IFV, říkal že šance jsou větší, ale mám strach z těch hormonálních injekcí, no coo..budu ho muset překonat, když chci miminko :think:
Vítej handa30, hormonálních injekcí se neboj, já je mám i na IUI, je důležité hodně pít, aby ti nebylo špatně, ale jinak se to dá přežít. Kvůli miminku to přeci musíme zvládnout :srdce: Já jsem po prvním IUI, test si mám udělat až 14.2., tak jsem zvědavá :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
31.1.12 12:53
handa30 píše:
Ahoj holky, ráda bych se k Vám přidala. Taky se snažíme o miminko 3 roky a mám za sebou 1. IUI v prosinci, bohužel se nepodařilo. Manželovi při IUI našli streptokoka ve spermatu,přeléčil se antibiotikama a teď čekáme na výsledek. Pokud bude dobrý, tak zkusíme tento týden 2.IUI. Doktor mě tlačí už na IFV, říkal že šance jsou větší, ale mám strach z těch hormonálních injekcí, no coo..budu ho muset překonat, když chci miminko :think:

Ahojky,ty jo streptokoka,tak to jsem netušila kam všude se dostane . Můj přítel měl tři měsíce po antibiotikách( a to měl průdušky) katastrofální spermiogram a po těch třech měsících ho má úplně výstavní :) . Mě pořád dr. říká ať zkusím věci který jsou zadarmo a pak IVF. Injekcí se neboj ty jsou v pohodě i když u první jsem brečela a křičela na přítele,že to nedokážu a teď je to v poho :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
31.1.12 13:09

Tak holky , děkuji za podporu a udělala jsem rozhodnutí , zkusím ještě naposledy a tedy po 4 IUI i když tomu šancí moc nedávám,ale aspoň se něco bude dít a budu mít už po 3 měsíčním přeléčení prednisonem. Nevím jestli je to správné rozhodnutí nebo ne asi je to ztráta času,ale asi to tak cítím a po těch letech měsíc nebo dva už nic neřeší. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
31.1.12 13:54

dano urcite to to za zkousku stoji ten mesic ci dva to urcite strata neni kdyz uz se snazite tak dlouho.treba ti to vyjde.a prednisom uz by mel i proti tomu pusobit ,mohli rikaji ze to pusobi po 2-3 mesicich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
31.1.12 14:07

Děkuji Haní za podporu :) . Beru ho už 2,5 měsíce ,tak si říká co kdyby a když ne tak budu připravená na IVF :) A konečně přijde na řadu i můj levý vaječník. Teď jsem volala do Gennetu a jdu v pátek na UTZ,tak uvidíme jakej bude folík na levé straně :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
31.1.12 14:10

cim tedka stimulujes? ja jdu na ultrazvuk v sobotu a to budu 12dc takze i velmi brzo ivi.a co mas s levim vajecnikem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
31.1.12 14:22

Já jsem bez stimulace ,prý krásně ovuluji sama,tak mám jen prednison,pak píchám pregnil vždy 12DC a 14DC IUI a od 16DC utrogestan. Napsala jsem to špatně ve čtvrtek ,ale až za týden 9.2. :zed: Nic s vaječníkem nemám, jen právě vyjde řada vždycky na ten pravý,jen poprvé byl levý ato jsem měla tu horečku, 20DC a bolelo břicho a proto mi nasadila dr. ten prednison,aby moje tělo netvořilo protilátky proti případnému embriu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
31.1.12 14:24

Jak ti je po clostíku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
31.1.12 15:25

dano tobe pichaji pregnyl 12dc a 14dc? nebo mas i dvakrat ivi?po clostiku mi je zatim dobre ale to jeste dojde,brala jsem clostik predtym vzdycky denne jednu tabletku a folikul jsem mela vzdy jeden 14dc byl vzdycky folikul 22 velikost a pokazdy se mi to strida l mesic folikul na levy a pak dalsi mesic zase na pravy..tedka jsem brala 2tabletky denne a tak v sobotu uvidim ale urcite budou uz ok.dnes jsem 8dc a zatim me bricho neboli ale to jeste prijde v dobe ovulace si myslim ze umru pichani sileni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
31.1.12 22:07

Ne ,já píchám 12dc a pak jdu 14dc na iui,vše mám jen jednou. Mě se to taky střídá jen jak jsem prosinec vynechala iui,tak jsem pak měla 2× zasebou stejnou stranu,protože jsem byla v listopadu a pak až v lednu.Já taky brala 2 tablety clostíku před 3 lety a bylo mi zle, že jsem ani chodit nemohla. tak ať ti brzy zabere a máš tam ty 2 //. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí