IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
797
24.1.12 08:55
Katy80 píše:
Ahoj, snažíme se 3 roky a až poslední půl rok jsme v Pronatalu. Manžel je OK :palec: a já mám pomalejší ovu tak nám pomáhají IUI. Uvidíme jak to dopadne, držím ti palečky :hug: !!
Ahojky, ja jsem taky v Pronatalu, zachvíli (v 9,30 manžel, 11 hod IUI) jdu na své první IUI, tak držte palce :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
24.1.12 13:05

Ahoj bkrocek, moc držím pěstičky ať to dneska vyjde!!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katy80
24.1.12 13:38

Ahoj bkrocek, myslím na Vás ;) !!!

• Citovat
  • Upravit
797
25.1.12 09:09

Ahoj holky, tak nevím mám z toho takovej smíšenej pocit. Včera když jsme přisli na IUI, tak nám řekli, že spermiogram nic moc a pokud tohle IUI nevyjde, tak prý máme uvažovat o IVF. Přitom výsledky spermiogramu byly téměř identické s prvníma a to nám řekli, že je to trochu horší, ale ještě je to dobré a teď tohle, tak nevím:-(
Navíc po tom zavedení jsem myslela, že me nechají chvilku v klidu a oni to tam foukli a že můžu jít, jak na běžícím pásu :? No budu doufat, že to vyjde, testovat se mám za 3 týdny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
25.1.12 10:34

ahoj holky muzu se pridat? taky me ceka ivi .tedka jsem 2dc a dneska jsem nasadila clostik.a 12dc ultrazvuk a pak hned nak ivi podle folikulu.moc tomu nadeji nedavam ale treba to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
25.1.12 12:43
bkrocek píše:
Ahoj holky, tak nevím mám z toho takovej smíšenej pocit. Včera když jsme přisli na IUI, tak nám řekli, že spermiogram nic moc a pokud tohle IUI nevyjde, tak prý máme uvažovat o IVF. Přitom výsledky spermiogramu byly téměř identické s prvníma a to nám řekli, že je to trochu horší, ale ještě je to dobré a teď tohle, tak nevím:-(
Navíc po tom zavedení jsem myslela, že me nechají chvilku v klidu a oni to tam foukli a že můžu jít, jak na běžícím pásu :? No budu doufat, že to vyjde, testovat se mám za 3 týdny

Buď v klidu,třeba to opravdu vyjde a já už se na IVF taky připravuju, sice mám testit o víkendu (u nás v CAR se testí po 14 dnech),ale myslím si ,že to stejně nevyšlo. Bylo 3 IUI. Já taky vyskočím na kozu a než dr. dopíše zprávu, tak mažu domu,taky nikdy neležím,ale nikdy ze mě nic nevyteklo. Neboj ty mršky jsou rychlí :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
25.1.12 12:46
hanka1120 píše:
ahoj holky muzu se pridat? taky me ceka ivi .tedka jsem 2dc a dneska jsem nasadila clostik.a 12dc ultrazvuk a pak hned nak ivi podle folikulu.moc tomu nadeji nedavam ale treba to vyjde.

Vítám tě a moc ti přeji ,aby se ti zadařilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
25.1.12 12:49

dano 79 i tobe hodne stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
25.1.12 18:34

Ahoj hanko1120, clostík jsem taky měla před třemi lety,ale já na něj reagovala jen napoprvé ,pak už né,jen jsem měla po něm MC strašně moc. To je tvoje první IUI ? Budeš píchat pregnil na prasknutí folíků ? Třeba to vyjde :) Držím pěstičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katy80
25.1.12 19:25

ahoj bkrocek

bkrocek píše:

Testni se po 14 dnech, ja minule cekala 3tydny a pak mi v Pronatalu rekli ze to bylo pozde :roll: kvuli dalsi lecbe, priste staci 14dni :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6327
25.1.12 19:28

dano ano nase prvni ivi.jinak clostik a pregnyl jsem brala neni to tak dlouho brala sem ho 6 mesicu 3-7dc po jedne tabletce . a folikuli 14dc kolem 22 myslim velikost a pak domaci snazenicko ale bohuzel nic nepovedlo se. tedka to mam nasazeni 2-6dc ale po 2 tabletkach ano pak pregnyl.a na ultrazvuk jdu 12dc.ty planujes co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katy80
25.1.12 19:29

ahoj Dana79

Dano79, myslim na tebe o vikendu se testem a uvidime :) . Drzim ti palecky a vubec vam vsem :hug: !!

• Citovat
  • Upravit
791
25.1.12 21:18
katy80 píše:
Dano79, myslim na tebe o vikendu se testem a uvidime :) . Drzim ti palecky a vubec vam vsem :hug: !!

Taky ti držím pěstičky, testíme vlastně skoro stejně :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena81
26.1.12 14:08

Ahoj holky, měla bych takový dotaz k IUI… s manželem se 2 roky snažíme o mimi, ale zatím z toho bylo po 1,5 roce jen zamlklé těhu :-( už mi nějak docházejí síly, doktor to zatím nijak neřešil, takže chci zkusit ještě jeden cyklus a pak na něj zatlačit, aby nám udělal aspoň nějaké testy, jestli jsme oba OK… Měřím si BT a podle grafů to vypadá, že ovulka probíhá, cyklus mám pravidelný, žádné léky neberu a manžel taky ne… Jen jsem se chtěla zeptat, jestli si třeba o IUI můžu zažádat i sama, nebo mě tam musí poslat Dr… Moc díky za info a všem držím moc palečky, aby to vyšlo :-) Lenka

• Citovat
  • Upravit
791
26.1.12 17:13

Ahoj Lena81,do CAR se můžeš objědnat i sama, nemusíš mít doporučení a oni ti veškerá vyšetření udělají.Já si ale nemyslím ,že by jsi měla problém otěhotnět,pokud jsi zamlklé těhu měla poprvé. Moje sestra otěhotněla spontálně asi po roce,bylo z toho taky zamlklé těhu a za čtyři měsíce po vyčištění otěhotněla znova spontálně a má 2 letého klučíka.Někdy se to prý prostě stává , to jí řekli a nemusí být v nikom žádný problém.Ovulku máš , to by jsi neotěhotněla. Já bych ještě počkala , my se snažíme 5 let a teď jsem plná hormonů.Tak nestrácej naději , určitě to vyjde,moc ti držím pěstičky at se rozhoneš tak i tak. :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí