IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
1.2.12 08:32

dik dano ale stojim radci rovnima nohama na zemi.jen ted se chci domliuvit pokud by to nevyslo na necem jinem clostik beru uz 6 mesicu a pry se brat dlouho nemuze tak asi na nejake injekcich.ty beres co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
1.2.12 14:36

Ahoj Hanko , třeba to vyjde , tak neztrácej naději. Já brala clostík 3 měsíce,dr. říkal,že dýl se brát nesmí. Jinak,jak jsem již psala, jsem bez stimulace a beru jen ten Prednison,Utroš a píchám Pegnil. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
1.2.12 16:35

Do testu jeste 14 dnu a dny se nekutecne vlecou :,( zatim na sobe nic nepocituji, ale porad doufam…No ale bylo to prvni iui, tak asi nadeje skoro zadna… Dano79 tak jsem cetla, ze jdes do 4 iui, nakonec je to asi dobre, treba to zrovna tentokrat vyjde a bez stimulace a jeste vetsiho zatizeni organismu dalsimi hormony, drzim moc palecky a ostatnim samozrejme take :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
1.2.12 20:47
bkrocek píše:
Do testu jeste 14 dnu a dny se nekutecne vlecou :,( zatim na sobe nic nepocituji, ale porad doufam…No ale bylo to prvni iui, tak asi nadeje skoro zadna… Dano79 tak jsem cetla, ze jdes do 4 iui, nakonec je to asi dobre, treba to zrovna tentokrat vyjde a bez stimulace a jeste vetsiho zatizeni organismu dalsimi hormony, drzim moc palecky a ostatnim samozrejme take :kytka:

No,tak ti držim pěstičky , třeba ti to vyjde zrovna na první pokus a my ti pak budeme závidět :-) . Já jsem šla do 4 iui a nevím jestli je to dobře,ale uvidíme. :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
1.2.12 21:43

dani urcite tym nic nezkazis kdyz pujdes do 4 ivi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
2.2.12 09:06

Ahoj holky, tak jsem dnes byla na kontrole před plánovanou 2.IUI a mám nízkou děložní sliznici 6mm, máte s tím prosím některá zkušenost? Dr.říkal, že viděl těhotné i s takto nízkou děl. sliznicí, ale že spíš mám počítat, že šance jsou malé. Ach joo, tak nevím, zda do té IUI mám jít, nebo ne. Manžel už má streptokoka vyléčeného, takže teď by byla optimální doba.
Holky, držím Vám moc palce. Dani, psala jsi, že jsi zkusila 4.IUI, můj Dr. mi řekl, že zkusíme už jen jednu a pak IVF, IUI se mi nezdají tak drastické, takže bych jich taky zkusila určitě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
2.2.12 10:16

Ahoj handa30 ,určitě to zkus i když máš nízkou děložní sliznici,když ti doktor říká ,že i tak se to může povést,tak tím nic nezkazíš. Hlavně si myslím ,že zkusit to co je zadarmo a neinvazivní je lepší, než se hnát hned do IVF,tak se ti IVF maximálně posune o měsíc nebo o dva a to není žádná doba. :D Třeba ti to zrovna vyjde,držím ti pěstičky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
2.2.12 15:35

Děkuju, Dani :hug: Už mám injekci v kabelce a večer ji do sebe bodnu 8o Kdy budeš testovat svůj čtvrtý pokus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
2.2.12 15:47

Mě taky dělali iui při nižší sliznici a doktor říkal, že šance je, tak za 2 týdny uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
2.2.12 18:23

Já půjdu teprve až příští pondělí na 4iui. ve čtvrtek jdu na folíky a jestli to bude jako vždy ,tak budu píchat v sobotu a v pondělí mi to tam šoupnou,ale to je ještě týden :lol: . Všem držím Pěstičky :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
3.2.12 12:53

Hani, můžu se zeptat zda na tu děložní sliznici něco bereš? Já ji v minulých cyklech měla v pořádku, kolem 8 mm. Piju kontryhelový čaj už asi půl roku, tak jestli to nemůže být tím :(
Dani, držím palce, ať ve čtvrtek máš folíky jedna báseň!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
3.2.12 12:54

Omlouvám se, spletla jsem si jméno, dotaz je určen na bkrocek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
3.2.12 13:12
handa30 píše:
Omlouvám se, spletla jsem si jméno, dotaz je určen na bkrocek :)
Na 1. iui jsem se jen stimulovala Puregonem, pak mi doktor řekl, že mám nízkou sliznici 5mm, ale že šance je…Ale kromě Utrouše jsem žadné jiné léky nedostala, tak nevím :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
3.2.12 15:10

Jsme na tom stejně, taky ji mám 5mm. Budem si držet palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
3.2.12 15:16
handa30 píše:
Jsme na tom stejně, taky ji mám 5mm. Budem si držet palce :hug:
JJ drzim palecky :) ja na sobe zatim zadne zmeny nepocituji, takze se asi nezadarilo…sice mi rikali testovat az za 3 tydny, ale jeste tomu dam tak tyden a budu testovat
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí