Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
bkrocek píše:
Testík udělám až o víkendu
Tak to máš za pár, budu na tebe myslet
a držet palečky ![]()
elllis píše:Nepokoušejbkrocek píše:…určitě..,???
ahoj holky tak dneska uz mam po ivi.dano tebe ceka ivi kdy? a vam preji holky ktery cekate na menstruaci tak aby nedosla a na testu byli dve
bkrocek píše:elllis píše:Nepokoušejbkrocek píše:…určitě..,???
neříkej, že tě nesvrbí ručka a červíček nehlodá
Nezapomeň, že zvědavost bývá silnější… Kdyby ti to nedalo, čekám na info
budou tam, uvidíš
…hlavně se nenechej příp. prvním neúspěchem položit, páč „Co nás nezabije, to nás posílí“
No do teď jsem až tak zvědavá nebyla
no akorát jestli to nevyšlo, tak nás budou přemlouvat rovnou do ivf a to se mi hned nechce, jelikož na to ani nemám prašule ![]()
bkrocek píše:
No do teď jsem až tak zvědavá nebylano akorát jestli to nevyšlo, tak nás budou přemlouvat rovnou do ivf a to se mi hned nechce, jelikož na to ani nemám prašule
No snažíme se prakticky už dva roky, od jara chodím do Pronatalu v Praze. Já mám PCO a manžel má trochu horší spermie, nerozumím tem různým číslům a hodnotám, jediné co jsem si zapamatovala bylo 64%
bkrocek píše:
No snažíme se prakticky už dva roky, od jara chodím do Pronatalu v Praze. Já mám PCO a manžel má trochu horší spermie, nerozumím tem různým číslům a hodnotám, jediné co jsem si zapamatovala bylo 64%
to je krááásné procento my máme jen 40 %
a taky mám PCO, a už máte IUI za sebou? ![]()
Hmm, tak to játaky netuším, každopádně bych si nechala vše vysvětlit…
Musím teď běžet, kdyžtak se ukážu večer nebo až zítra večer, jdu ráno do práce… měj se ![]()
handa30 píše:
Můžu se zeptat co je PCO?
polycystické vaječníky
Luciked píše:No 1. IUI mame za sebou, o víkendu budu testovatbkrocek píše:to je krááásné procento my máme jen 40 %
No snažíme se prakticky už dva roky, od jara chodím do Pronatalu v Praze. Já mám PCO a manžel má trochu horší spermie, nerozumím tem různým číslům a hodnotám, jediné co jsem si zapamatovala bylo 64%a taky mám PCO, a už máte IUI za sebou?
holky kdyz se bavite o tech spermijich tak myslite pohyblivost v procentech pri ivi?
hanka1120 píše:
holky kdyz se bavite o tech spermijich tak myslite pohyblivost v procentech pri ivi?
já nemám IUI za sebou, takže myslím při spermiogramu, máme 62mil/ml a 40% pohyblivost ![]()