IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5229
8.2.12 14:20
bkrocek píše:
Testík udělám až o víkendu :)
…určitě..,??? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katy80
8.2.12 14:24
bkrocek píše:

Tak to máš za pár, budu na tebe myslet :hug: a držet palečky :)

• Citovat
  • Upravit
797
8.2.12 14:32
elllis píše:
bkrocek píše:
Nepokoušej :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
8.2.12 14:32

ahoj holky tak dneska uz mam po ivi.dano tebe ceka ivi kdy? a vam preji holky ktery cekate na menstruaci tak aby nedosla a na testu byli dve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
8.2.12 14:36
bkrocek píše:
elllis píše:
bkrocek píše:
Nepokoušej :mrgreen:

neříkej, že tě nesvrbí ručka a červíček nehlodá ;) Nezapomeň, že zvědavost bývá silnější… Kdyby ti to nedalo, čekám na info :mrgreen: budou tam, uvidíš ;) …hlavně se nenechej příp. prvním neúspěchem položit, páč „Co nás nezabije, to nás posílí“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
8.2.12 15:33

No do teď jsem až tak zvědavá nebyla :) no akorát jestli to nevyšlo, tak nás budou přemlouvat rovnou do ivf a to se mi hned nechce, jelikož na to ani nemám prašule :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
8.2.12 15:43
bkrocek píše:
No do teď jsem až tak zvědavá nebyla :) no akorát jestli to nevyšlo, tak nás budou přemlouvat rovnou do ivf a to se mi hned nechce, jelikož na to ani nemám prašule :(
:-) hlavně se nenech nutit do něčeho, co nechceš… Jo a jestli ti to nevadí, chtěla bych se zeptat jakej máte problém, jak dlouho se snažíte a takové to základní info. Jestli chceš písni klidně v SZ.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
8.2.12 15:46

No snažíme se prakticky už dva roky, od jara chodím do Pronatalu v Praze. Já mám PCO a manžel má trochu horší spermie, nerozumím tem různým číslům a hodnotám, jediné co jsem si zapamatovala bylo 64%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
8.2.12 15:49
bkrocek píše:
No snažíme se prakticky už dva roky, od jara chodím do Pronatalu v Praze. Já mám PCO a manžel má trochu horší spermie, nerozumím tem různým číslům a hodnotám, jediné co jsem si zapamatovala bylo 64%

to je krááásné procento my máme jen 40 % :,( a taky mám PCO, a už máte IUI za sebou? :hug:

• Citovat
  • Upravit
5229
8.2.12 15:49

Hmm, tak to játaky netuším, každopádně bych si nechala vše vysvětlit…
Musím teď běžet, kdyžtak se ukážu večer nebo až zítra večer, jdu ráno do práce… měj se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
8.2.12 15:52

Můžu se zeptat co je PCO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
8.2.12 15:55
handa30 píše:
Můžu se zeptat co je PCO?

polycystické vaječníky

• Citovat
  • Upravit
797
8.2.12 16:00
Luciked píše:
bkrocek píše:
No snažíme se prakticky už dva roky, od jara chodím do Pronatalu v Praze. Já mám PCO a manžel má trochu horší spermie, nerozumím tem různým číslům a hodnotám, jediné co jsem si zapamatovala bylo 64%
to je krááásné procento my máme jen 40 % :,( a taky mám PCO, a už máte IUI za sebou? :hug:
No 1. IUI mame za sebou, o víkendu budu testovat
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
8.2.12 16:03

holky kdyz se bavite o tech spermijich tak myslite pohyblivost v procentech pri ivi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
8.2.12 16:05
hanka1120 píše:
holky kdyz se bavite o tech spermijich tak myslite pohyblivost v procentech pri ivi?

já nemám IUI za sebou, takže myslím při spermiogramu, máme 62mil/ml a 40% pohyblivost :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex