Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Testíky vypadají nááádherně, už chci taky!! Baru, ale Tvoje obavy chápu, já z toho mám vždy taky bobky. Bereš tedy ultroš 3 týdny? Není to dlouho??
Aha, v ISCARE v Praze, říkají že se má brát 2 týdny, pak testnout, pokud je test pozitivní, tak v braní ultroše pokračovat, pokud negativní, tak vysadit. Ale říkala jsem si, že když testuju třeba 27.den, a test může být ještě negativní a já vysadím a třeba se tím něco pokazí. Já mám testovat příští sobotu, ale budu brát ultroš tedy taky trochu déle
Baru, moje sliznice byla taky 5 mm, jsme na tom stejně
Držím palce!!
Holky , stále na vás všechny myslím
.Držte se!!!!!! Já jdu v neděli poprvé na kontrolu ultrazvuku, tak poprvé uvidím fazolku a jestli jí bije srdíčko ![]()
bkrocek píše:
Ještě počkám, nepokoušejNavíc jsem v praci a test tu nemám
Ale po práci bys mohla … ![]()
Katy80 píše:
Holky , stále na vás všechny myslím.Držte se!!!!!! Já jdu v neděli poprvé na kontrolu ultrazvuku, tak poprvé uvidím fazolku a jestli jí bije srdíčko
Držím pěstičky, já jdu v úterý a už se nemůžu dočkat…
elllis píše:Katy80 píše:Držím pěstičky, já jdu v úterý a už se nemůžu dočkat…
Holky , stále na vás všechny myslím.Držte se!!!!!! Já jdu v neděli poprvé na kontrolu ultrazvuku, tak poprvé uvidím fazolku a jestli jí bije srdíčko
Taky jsi ještě nebyla a jaký jsi týden?
Katy80 píše:elllis píše:Taky jsi ještě nebyla a jaký jsi týden?Katy80 píše:Držím pěstičky, já jdu v úterý a už se nemůžu dočkat…
Podle MS dnes 5+4 a ty???
bkrocek píše:Čeho??? A já se testíku dočkám…
Taky se dockame
elllis píše:Katy80 píše:Podle MS dnes 5+4 a ty???elllis píše:Taky jsi ještě nebyla a jaký jsi týden?Katy80 píše:Držím pěstičky, já jdu v úterý a už se nemůžu dočkat…
Zítra 6týden podle poslední MS ![]()
bkrocek píše:
Myslela jsem, že se taky jednou dočkáme //
Báro určitě se dočkáš
.Už jsi dělala testík?