IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15866
11.2.12 20:28

Tak zatím mi byl zjištěn problém s ovulkou. Ale díky hormonům ovulka je, ale přesto se nedaří :nevim: Naštěstí manžel má spermio dobré. My ještě teď půjdum na IUI, pak ještě další cyklus a pak začnem řešit IVF…
Tak snad se tentokrát zadaří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
11.2.12 20:36

Moc ti držím palečky , já taky s IVF čekala do poslední chvíle,ale teď už mám zažádáno a když nevyjde tahle IUI,tak rovnou najíždim na IVF… Určitě ti to vyjde, dej tomu čas a kdy jsi byla na 2IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.2.12 20:42

No můj dr. dělá 2 IUI v jednom cyklu (mám to v popisu), takže 6 pokusů, které hradí pojišťovna vyčerpáme za 3 měsíce. Mě to ale nevadí, je u toho alespoň trošičku větší šance jak u jednoho IUI a alespoň dřív začnem řešit IVF… Na kontrolu jdu 20.2. a pokud budou foliky, tak rovnou IUI a za dva dny další. Ale budu teprve 11 DC, takže očekávám, že foliky budou ještě malé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
11.2.12 20:55

2IUI najednou ,tak s tím jsem ještě nesetkala a nevím kde máš popisek , kde to najdu ? To máš určitě větší šanci, třeba budou folíky velký , já je měla ve čtvrtek 18mm a sliznici 8,8 . Píchla jsem pregnyl a dnes mě z ovulky tak bolelo břicho, jak už dlouho ne. Dr. říkala ,že to vypadá velice dobře,tak uvidíme.Ty nepícháš asi Pregnyl viď? Nejdou mi smajlíky a holkám taky ne , tobě jdou,nevím co to blbne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.2.12 20:58

No posledně jsem to měla tak, že jsem v pondělí ráno přišla na kontrolu, měla jsem dost velké folíky, tak mi sestřička píchla pregnyl, manžel dal vzorek a já za 2 hoďky měla první IUI a ve středu dopoledne druhé IUI. Mezitím jsme to v úterý pojistili sami. Ale stejně nevyšlo, takže nepočítám, že to příště vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
11.2.12 21:08

Já píchám pregnyl a až za dva dny mám IUI.Oni spermijky počkaj ,tak to chápu ,že ti to udělal v ponělí a ve středu znova,ale vždyť jsou pak spermie nekvalitní,když tam není pauza aspoň dva dny. My musíme mít 2-5dní sex abstinenci před IUI,Dr. mi říkala ,že to pak nemá smysl a šance na otěhotnění se snižuje. Nevím ,třeba ti to vyjde moc ti to přeju,bylo by to super. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.2.12 21:10

My jsme před první IUI taky měli pauzu, ale pak jsme se měli snažit a i v tu středu byly spermijky dost kvalitní, jinak by mi to nedělal :think:

Jinak v nastavení si můžeš nastavit, že chceš vidět popisy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
11.2.12 21:20

To víš že jo, doktor ví co dělá, to víš že by to nedělal,kdyby to bylo k ničemu. Já jsem jen o tom neslyšela.Já už se snažím 5 let a ty jsi mladá ,uvidíš ,že to vyjde. Jooooo už jsem si to nastavila,děkuji za radu , už se mi zobrazuješ hurááááá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.2.12 21:24

:lol: A smím se zeptat kolik je tobě, když říkáš, že jsem mladá? Ty určitě taky… U nás to budou 3 roky co se snažíme :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
11.2.12 21:29

V dubnu mi bude 33let ach jo ,letí to letí.Ve 28 mi doktor řekl ,že jsem na mimi stará a že je to optimální do 25let. Smál se u toho a já taky . :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.2.12 21:32

Jejda, já jsem blbá. Vždyť mě to mohlo ťuknout podle toho nicku :mrgreen:
Neboj, nejsi stará… Vidíš to, my se s manželem snažíme od mých 23 let a stejně to nejde :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
11.2.12 21:37

Já kdybych neměla v 18 Nikolku,tak bych taky ještě mimi neměla a druhý ne a nejde. Máš ještě spoustu času na pokusy,mě to dělá tik tak, nechci rodit ve 40ti. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.2.12 21:38

Tak alespoň, že už máš jedno dítko. My pořád toužíme po tom prvním a nic :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
11.2.12 21:42

Když nemáte žádný problém,tak to prostě vyjít musí. Mojemu miminku je už 14let to je mazec,aspoň má mladou maminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.2.12 21:50

Tak to už je slečna. Taky jsem chtěla být mladá maminka, ale kdo ví kdy se dočkám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí