Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak zatím mi byl zjištěn problém s ovulkou. Ale díky hormonům ovulka je, ale přesto se nedaří
Naštěstí manžel má spermio dobré. My ještě teď půjdum na IUI, pak ještě další cyklus a pak začnem řešit IVF…
Tak snad se tentokrát zadaří ![]()
Moc ti držím palečky , já taky s IVF čekala do poslední chvíle,ale teď už mám zažádáno a když nevyjde tahle IUI,tak rovnou najíždim na IVF… Určitě ti to vyjde, dej tomu čas a kdy jsi byla na 2IUI?
No můj dr. dělá 2 IUI v jednom cyklu (mám to v popisu), takže 6 pokusů, které hradí pojišťovna vyčerpáme za 3 měsíce. Mě to ale nevadí, je u toho alespoň trošičku větší šance jak u jednoho IUI a alespoň dřív začnem řešit IVF… Na kontrolu jdu 20.2. a pokud budou foliky, tak rovnou IUI a za dva dny další. Ale budu teprve 11 DC, takže očekávám, že foliky budou ještě malé ![]()
2IUI najednou ,tak s tím jsem ještě nesetkala a nevím kde máš popisek , kde to najdu ? To máš určitě větší šanci, třeba budou folíky velký , já je měla ve čtvrtek 18mm a sliznici 8,8 . Píchla jsem pregnyl a dnes mě z ovulky tak bolelo břicho, jak už dlouho ne. Dr. říkala ,že to vypadá velice dobře,tak uvidíme.Ty nepícháš asi Pregnyl viď? Nejdou mi smajlíky a holkám taky ne , tobě jdou,nevím co to blbne.
No posledně jsem to měla tak, že jsem v pondělí ráno přišla na kontrolu, měla jsem dost velké folíky, tak mi sestřička píchla pregnyl, manžel dal vzorek a já za 2 hoďky měla první IUI a ve středu dopoledne druhé IUI. Mezitím jsme to v úterý pojistili sami. Ale stejně nevyšlo, takže nepočítám, že to příště vyjde.
Já píchám pregnyl a až za dva dny mám IUI.Oni spermijky počkaj ,tak to chápu ,že ti to udělal v ponělí a ve středu znova,ale vždyť jsou pak spermie nekvalitní,když tam není pauza aspoň dva dny. My musíme mít 2-5dní sex abstinenci před IUI,Dr. mi říkala ,že to pak nemá smysl a šance na otěhotnění se snižuje. Nevím ,třeba ti to vyjde moc ti to přeju,bylo by to super. ![]()
My jsme před první IUI taky měli pauzu, ale pak jsme se měli snažit a i v tu středu byly spermijky dost kvalitní, jinak by mi to nedělal ![]()
Jinak v nastavení si můžeš nastavit, že chceš vidět popisy
To víš že jo, doktor ví co dělá, to víš že by to nedělal,kdyby to bylo k ničemu. Já jsem jen o tom neslyšela.Já už se snažím 5 let a ty jsi mladá ,uvidíš ,že to vyjde. Jooooo už jsem si to nastavila,děkuji za radu , už se mi zobrazuješ hurááááá.
A smím se zeptat kolik je tobě, když říkáš, že jsem mladá? Ty určitě taky… U nás to budou 3 roky co se snažíme ![]()
V dubnu mi bude 33let ach jo ,letí to letí.Ve 28 mi doktor řekl ,že jsem na mimi stará a že je to optimální do 25let. Smál se u toho a já taky . ![]()
Jejda, já jsem blbá. Vždyť mě to mohlo ťuknout podle toho nicku ![]()
Neboj, nejsi stará… Vidíš to, my se s manželem snažíme od mých 23 let a stejně to nejde ![]()
Já kdybych neměla v 18 Nikolku,tak bych taky ještě mimi neměla a druhý ne a nejde. Máš ještě spoustu času na pokusy,mě to dělá tik tak, nechci rodit ve 40ti. ![]()
Tak alespoň, že už máš jedno dítko. My pořád toužíme po tom prvním a nic ![]()
Když nemáte žádný problém,tak to prostě vyjít musí. Mojemu miminku je už 14let to je mazec,aspoň má mladou maminku.
Tak to už je slečna. Taky jsem chtěla být mladá maminka, ale kdo ví kdy se dočkám ![]()